jel se dobije MMC u tmobilau kad kupis i od koliko... jer ja nisam dobio niti mmc niti onaj adapter niti nista..
dakle opran sa hlačama u vešmašini raskopao sam ga cijelog, osušio i natrag složio al ne daje znakove života:-/ Ima li kakve nade!!!!!!!!!!! a nov je star 3 tjedna oce mi priznat garanciju na to... fuck....
Evo... Imam Samsung... I sada ne znam kako slati java igre... Kada ih pošaljem istim stilom kao kod mog starog SE K700i-ice on ga stavi u ostalo i ne prepoznaje ga... Come on help me out! Naravno imam i Bluetooth (KOJI SAM PLATIO 200 KN) I USB koji sam dobio uz telefon samo ne kužim koristiti PC...
Bok. Kupio sam u t-mobileu samsung zm60 i mob je ok, al kad ga otvorim i vidim onaj rozi t-mobile softver, riga mi se. Zvao sam samsung (europatrade) da ih pitam jel mi oni mogu stavit originalni softver, na sto su mi odgovorili da su pod ugovorom s t-mobileom i da zakonski ne smiju, a ako se...
Jucer sam dobio Samsung D600 i imam pa pitanja. Kada prebacujem video na mob koje postavke trebam koristiti i koji program da koristim?
evo kupio sam e720, to mi je prvi samsung pa imam par pitanja, ako možete pomoći: 1) jel se može, i ako može, kako isključiti onaj glupi zvuk kad se zumira kamerom? 2) jel može slika i equaliser na vanjskom ekranu stajati duže? 3) kako da slikane fotke i videe sa moba pošaljem na komp prek...
Dal mi moze netko rec kako cu stavit neku temu na e720 i dal se uopce moze???Jer ima samo one boje izbornika,a to mi je sugavo...
bok, imam jedno glupo pitanje; kako da namjestim internet da mi radi? imam aktiviran mms al uvijek kaže da nema mreže? zašto? slanje mms-a funkcionira. ne znam ni dal jedno s drugim uopće ima veze... :-/ hvala. :bunny:
Ima li netko saznanje zasto D600 koristeci PC studio 3.0.0 preko USB kabla koristi USB 1.1, a ne USB 2.0 ? Nisam nigdje nasao, ali je li u D600 ugradjen USB 1.1, a ne USB 2.0? P
ima li tko taj mob? imam ga svega par dana, pa me zanimaju neke stvari.
Gdje da skinem na netu upute za Samsung E530??
samsung x450 zanima me pase li data cabel od D600 na njega i da li pase isti soft( mislim onaj koji koristimo na compu) ovo mi je za prijatelja zahvaljujem
danas sam kupio E 700 mobitel je strava e sada sta treba da kupim da bi ga spojio sa kompom i prebacivao muziku itd u njega hvala citao sam stare postove ali mi bas i nije jasno P.S:znal mozda ko ima E 700 sta mu znaci ona ikona na velikom dispelju pored baterije ona narandzaste boje i na malom...
ovako, odmah kao prvo, hoce li mi USB kabel za D600 raditi na E330?? ja sam iz nekih, samo meni poznatih razloga (a ti su da je kabel isti kao punjac, sta se ja kuzim u raspored pinova, bitno da meni kabel pase u utor ;) ), uvjerena da hoce.. a drugo, PC studio, i USB Driveri za E330.. kako do...
Hi, Da li netko zna kako se kod D600 (XFEK2) iskljucuje prikaz broja u kontaktima (imenik). Sad se ispisuje: Ime1 Broj1 Ime2 Broj2
Ovdje stavljajte slike slikane s vašim ljubimcem, a možete i komentirati slike drugih ljudi.. Nemojte stavljati velike slike, nego ili thumbnails, ili samo link. Evo par slikane mojim ljubimcem D600
Šta općenito mislite o ovom mobitelu? Jel može slati podatke preko IrDA porta, koliko traje baterija, kakva je kvaliteta slike, kamera, jel ima e-mail klijent, ... Ako netko ima slike, jel može stavit koju?
Trudio sam se ali mi nikako ne ide. Samsung D-600, blusoleil bluetooth i Samsung pc studio 3.0 E problem mi jed što ne mogu uštimati portove te mi softwer ne može naći mobitel. Kako to izvesti ??? Još jedan problem: Sve sam instalirao što se instalirati trebalo ali kada spojim mob. preko USB...
Hi svima! Nisam baš iskusan sa mobitelima na preklop, a pogotovu sa Samsungom... Display mi (od danas) više nije 65K! Jednostavno prikazuje zamućenu sliku kao da je 4096 boja na njemu. Ne znam da li nešto softwerski ili hardwerski nije OK! Nisam još kucao Full Reset code, svi su mi brojevi na...
e ovako imam problem uglavnom napravim sve kako je objasnjeno na ovome linku http://users.skynet.be/yozy/tutorials/d500-6.htm ALI neradi prvo ako stavim u javi pod settingse iskljucen proxy mob se samo smrzne i resetira ako ostavim proxy onda pocne kao download ali nis neskine... inace...
Jel bi mogao kako ubacit na mob koju drugu melodiju za poruku i kak ju postavit?! Ove su mi sve dosadne...:-/
Kad dobijem SMS poruku na Displeju se ne pokazuje da je stigla poruka i nema zvono za poruku da je stigla, a kad odem u Inbox onda vidim da je stigla poruka, znaci na Displeju mi ne daje nikakve znake da je stigla poruka. Isto tako nemogu da saljem poruke svakom i meni takodje nestizu poruke od...
Samsung SCH-S250, telefon s 5 megapixela Tokom ovog mjeseca bi se trebao pojaviti na trezistu, te je prvi telefon s integriranom kamerom od 5Mpix. SCH-S250 posjeduje kameru japanskog proizvodaca Asahi Pentox, a nudi kvalitetan CCD semzor koji omogucava brzinu otvaranja blende od 1/1000 sec.,...
Danas sam se mjenjo sa frendom za mobitele (na jedan dan) i upisivo sam neke kodove na njega koje sam pročito na netu i on se ugasio upalio i slike , melodije video su bili zaključani i sad molim vas mi recite koji je to kod koji se dobije sa njim- njegov ne pali hvala
Zasto nemogu skinut s neta neki mp3 fajl i postavit ga da mi svira kad mi dode poruka,jel se to moze ikako zaobici,i ako moze molim da mi objasnite kako???? unaprijed hvala ;D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma