Dakle,neki dan sam izgubio d 500 i danas sam si kupio d 600... Odmah sam posudio od prijatelja sony ericsson k700 i da si pošaljem neke video-e/slike/Muziku/ i ostalo...Pošto samsung d600 nema IC trebao sam slati bluetoothom...Ali dolazi do problema.Naime,poslao sam jedno 2-3 fajla i nakon toga...
Frend je kupio L7 mototolu i karticu 1GB transflash SAndisk, na kojoj je imao muzike koja mene zanima pa nebudi lijen, odlučio sam isprobati dali radi karica u mome D600 budući da sam puuno čitao na netu i na ovom forumu da je d600 podržava max kartice kapaciteta 1GB, i ubacim ja i RADI, samo se ne...
1. Koji programom prebacivati stvari na komp preko bluetootha? Imam floats mobile agent ali ga ne prepoznaje. 2. Svi kontakti su prebačeni iz sima na mobitel tako da sad prikazuje i ove na sim kartice i sa mobitela pa me zanima kako nariktat da ove sa sim kartice ne pokazuje več samo ove s...
Kako podesiti Samsung PC Studio da radi preko bluetootha, ja imam Samsunga SGH D600 i imam intexov bluetooth adapter, ali kada je adapter uključen u komp, Samsung PC Studio ga ne prepoznaje? Kako to napraviti???
Ako tko zna kako prilagoditi wordov dokument da se normalno može čitati na mobitelu molio bi da objasni, jer ovako kako je sad, komplicirano i nepraktično! hvala
Šta mislite koji je mobitel bolji D500 ili D600, šta se tiče cijene, klimanja, software-a...???
ima li netko ovaj mobitel? kakva su iskustva? hvala!:king:
Pozdrav, Dvije godine sam imao E-700 i bio sam zadovoljan. Sada bih uzeo E-760 ili E-770, dvoumim se. Pomozite mi, u čemu je razlika između ova dva mob-a, koji je bolji? Inače, jako mi se sviđaju preklopni mobiteli. Hvala.
Pozdrav svima, interesira me gdje mogu skinuti drajvere za usb kabel kojeg sam kupio za Samsung p510, ali sam izgubio instalacijski CD. Hvala!
planiram uskoro kupiti novi mob i odabrala sam e530, pa me zanima da li ima netko taj mobitel, da podijeli iskustva i mišljenja. i još me zanima koji ga dućani prodaju (u zg)? da li postoji neki u kojem postoji u kojoj drugoj boji osim pink i orange? možda plavi ili ljubičasti...
kupio sam mob na kojemu je promijenjenjena standardna šifra,kako mogu poništiti ili šta da radim kada neznam koja je sada šifra......
Nedavno sam skužio ovaj mobitel i ne čini se uopće loš. Dizajn je lijep i općenito dobro izgleda. 22 Mb-a memorije,bluetooth, VGA kamera 640x480 pix... Samo nisam siguran za reprodukciju mp3-a budući da drukčije piše na pojedinim stranicama tako da me zanima od onoga tko ima mobitel ili je...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/701/Samsung/i750 baš mi je interesantan uređaj,ima sve za poželjet osim w05... šta vi kažete?da li ga netko nabavit možda može?
Da, da...Znam da je ovo bilo milijon puta, ali opet me zanima....Nedavno sam nesto malo cuo da se da sredit na Samsungima da se moze bilo koji zvuk ili melodija stavit za ton poruke, umjesto onih 10 (ili kolko vec) iritirajucih zvukova...Ajde ak neko zna neke vise o tome nek me upiti na neki link...
da li itko zna kako vratiti mobitel na jednu mrezu tj. vip?? mobitel sam odkodirao na simpu a kako bi ga mogao vratiti da mi bude samo VIP
Molim preporku za stereo slušalice za E730 pošto su originalne iz pakiranja dosta loše (velike, ne stanu u uho)?
Evo otvorio sam ovu temu kako odgovori nebi bili porazbacani po različitim temama.. Molim da svatko tko ima D600 da napiše sve podatke o softveru.. npr: koji firmware, kad je napravljen, i najvažnije dali vam radi probleme pogotovo kod baterije, ako ste ga mijenjali (firmware) napišite koji ste...
Novi sam u ovom, hajmo to nazvati "prckanju" po FW, pa me zanima da li se moze staviti FW od d600 na d500?thx
Ovako kupio sam samsung e800, i za par dana mi je otišao flat...ekran se skroz izgubio i nisam mob mogao upaliti...Odnio sam ga na servis (lik od kojeg sam kupio mi je dao posjetnicu od servisa i prezime)... U servisu su me prvo napali da je mob bio tamo 100 puta i na kraju su mu zamijenili...
Kad uđem u mod za slikanje piše mi 'pogreška prikaza' ,. u čemu je problem?,. do sad je radila normalno,., thx,.-
brzo,kroz sat vremena idem po mob...u vip...
Da li se može dokument (word, excell ili pdf) koji se dobije kao mail attachment na D600 poslati preko njegovog bluetooth-a na printer sa bluetooth-om i kao takav ga isprintati?
Otisao mi je flet kabel na e700, rastavio sam ga i sad di ima to za kupit i dali se to uopste isplati popravljat? Hvala
Imam S-300 i kada sam ga kupio (polovan) LED-ica na mobu je svjetlila u svim bojama (svaki put kad je trepnula mijenjala je boju - bilo je fora), nest sam cackao i to iskljucio, no kada sam u opcijama pokusao staviti rotaciju boja uvidio sam da te opcije nema, led-ica svijetli samo u jednoj boji......
malo mi je zapeo za oko, a kako nemam iskustva sa samsungovim mobitelima (imao sam jedino jako davno A800), a isto i sa kliznim modelima (nisam nikad imao), molio bih vas za komentare, ovog modela, i razlike od D500. Koji jos preporucujete do nekih 1000 kn u oglasniku
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma