Ovako, da li netko zna kako da na d820/d600 i na LG kg800 chocolate pogledam koliko je ukupno vremena pricano na svaki od navedenih mobitela od kada je npravljen odnosno koristen? Kada se gleda u meni-u onda se vidi samo od kada je stavljena kartica u njega... Da li ima kakav kod za to? ...
Imam bluetooth (ne onaj usb stick koji se dobije sa mobom nego bas bluetooth)...Danas sam kupio memorijsku karticu od 256 mb (na mobu mi je ostalo jos oko 300 kb memorije)...I na mob preko tog bluetootha idem prebacivat jedan spot i izbaci mi poruku nesto u stilu kao da je memorija mobitela...
Kolko mobitel kosta u ducanu i gdje se ga moze kupit? Dal je bolje kupit mobitel u ducanu ili iz oglasnika? (koje su prednosti i mane)? Jer nebi volio da dam puno love i da mi krepa ovaj iz oglasnika. Dal ce doc D920 ili tak nest da malo pricekam?
imam d600 i neće mi prihvatit konfiguracijsku poruku za mms ( kad ju pokušam otvoriti javlja da je "greška konfiguracije" ) , dok za gprs je prihvatio bez problema . gledao sam u profilima za postavke i ima mjesta . pa eto ako ima tko kakvu ideju . na vipu sam.
Molio bi svatko tko zna bilo sta o ovom mobitelu,prednosti,nedostaci,neke nove funkcije u odnosu na stare modele,stranice s koji se mogu skinuti video,mp3,images,java igrice itd. da nesto napise .
malo pitanja ako nije problem :bunny: prije par sati sam kupio e900 :) ljutu masinu i sad kad se puni , svjetli displey ono ... moze li se ukinut ili tako mora ? i ima li gdje da se skine wallpaperZ.a za ovaj phone , da su fini :king: ty ;D
dali je moguće neki mp3 zvuk staviti za poruku kod samsung-a d 600
Da li postoji kakav kod za netework Unlock za x640 ? kad satvim drugu karticu trazi mi Network paswort pokusao sam ukucat 0000000 ali nista kako da ga otkljucam? HVALA!
Ima li tko? pozdrav
zanima me koliko dode flat kabel (kabel koji povezuje donji dio s ekranom) za e800. zato jer mob kada upalim sve mi na ekranu bude bijelo . jeli do kabela ili do neceg drugog?
Nedavno sam postao sretni vlasnik 820-etice, jer preko firme nije bilo moguće nabaviti d600 koji je bio moj prvi izbor.Nažalost, vidim da sam imao pravo. 1.Zanima me kako skinuti igre na moj telefon, na vipnetovoj stranici ne mogu kupiti niti jednu, jer kažu da za moju verziju telefona nije...
Molio bi nekoga ko zna da mi kaze kako da iskljucim veliko G slovo na samsungu u gornjem dijelu zaslona.Vjerojatno je to GPRS ali pokusao sam sve i ne znam kako da nestane.I još jedno pitanje,da li se moze slusati muzika i ujedno koristiti mobitel ako moze kako?
Zanim me jeli netko probao raditi s ovim programom.Ja sam uspostavio konekciju i samo mi hoce mp3 da prebaci u Music sekciju a 3gp i jpeg slike nece.
ovako, ukljucio sam na samsung d600 privatnost (privacy) i sada netznam code, kako provaliti ali da se ne obrisu podatci sa mem kartice ? zakljucana samo mem kartica... molim vas brzo odgovorite...
ne radi mi internet na mobu (to se počelo događat poslije zadnjeg uploada java igara), tj. ili mi se spaja pola sata pa piše error ili mi odmah piše greška na mreži... pa ako netko može ikako pomoći... hvala unaprijed...
jel mi moze netko pomoc i reci kako na d900 ugasim zvuk tipkovnice jer nikako ne mogu to pronaci gdje je :confused:
Nedavno sam kupija D900 super mobač a stvarno sam ih prominija ko se dvoumi nema šta neka ga uzme i gotovo. Par dana poslje kupija sam mikro SD karticu (Acer 512mb 150kn.) ubacija je sve radi nema greške. E sad volija bi da me se ispravi ako griješim i da me se uputi jer neznam 1. Nema mogučnosti...
u cetvrtak idem po novi mob i nemogu se odluciti između e900 i d820. pomagajte!!!
evo, sam naslov sve govori, htjela bi si uzet novi mob, a samsung mi je opcenito ok, pa jel mi moze tko rec koji je od ova 2 bolji ,lošiji, po čemu... tnx
Ovako, nezeli uci u kameri, krene pa izbaci samo! Bio sam uvjeren da je flat cabel, ali sam onda skuzio foru jednu foru, ako probam uci u diktafon, normalno ce ga pokrenut, ali ako udjem u kameru (pa me izbaci) i probam uci u diktafon onda me izbaci van... Svaka pomoć bi mi dobrodošla, hvala ;)
Pitam pučanstvo kako na e900 staviti hr meni
novi ultratanki modeli iz samsunga!www.gsmarena.com/samsung-phones-9.php:jump:
skinia sam nešto sa www.budalizacija.net i to mi je u power pointu. dali mogu to ikako urediti da mogu to prebaciti na mobitel jer mi ne podržaje format pps.? ako je moguće hoće li mi tko objasniti kako da to napravim?
Ima li d820 preglednik za dokumente (word, excel...)?
eo mozete postat prednosti mane ...najcesci problemi.... se moze nadogradjivat software i radit pervezije od nj... imam motoV3 pa da predjem na nest bolje ak se moze rec ili preporucate nesto isto ili bolej za tu klasu
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma