Imam infrared i zadima me kako da prebacim slike/igrice sa mobitelna/na mobitel??Ja sam probao sa MOBILedit ali nece, samo mogu prebaciti poruke i sl... -------------- Cuo sam da samsungovi mobiteli nemogu da posalju na infrafer drugim mobitelima koji nisu samsung??Jel moguse foftware-ski nekako...
Kako najlakse sa kompjutera prebaciti na aparat slike i video zapise a i igre za samsung e900 i dali ima kakva online stranica sa slikicama i video zapisima ... ps zanima me dali se ikako slike mogu zoomirat na samsung e900 jer od recimo 100 slika samo ih nekoliko mogu zoomirat , dali postoji...
Prvo pozdrav svima! Imam d600 i imam problema sa pc studio 3 programom. Kada želim pokrenut program "manage contacts and more", normalno ga pokrene i počne loadat phonebook ali mi izbaci grešku vezanu za PBLoadD500.exe, kao "PBLoadD500.exe has encountered a problem and needs to close". Kako se...
Može mi netko reći kako da vidim slike preko cijelog ekrana kad ih pregledavam???
imam d820 i jučer mi puko ekran. star je 2 tjedna. nigdje ga nisam udario niti mi je ispo, ništa, neznam zašto je puknuo. jel se to događalo kome? oće mi priznati garanciju i koliko košta ekranć za njega u slučaju...
trazim hitno informaciju, kako je rjeseno osvjetljenje vanjskog displaya kod tog modela, da li ima kakvu diodu ili koji k**, odjednom mi je prestalo raditi, pa me zanima jel mogu to kako popraviti?? terba mi hitno pomoc jer sam mob posudio od frenda i ne mogu mu takav vratiti..
Ovako, ovo će biti malo opširniji post, no stvarno sam ovaj put zeznuo sve što se može zeznuti :famous: Ovako, nakon što upišete kod *#8999-8378# uđete u tajni meni, pa idete H/W Test pa u Audio Settings. E sada ja sam tu izmijenio neke stvari te sada imam slijedeće probleme: Kada slušam...
Iako su uređaji zasad predstavljeni isključivo na američkom tržištu, preklopni SGH-T619 te klizni SGH-T629 kvalitetan su dodatak Samsungovoj ponudi uređaja i vrlo vjerojatno će se u skorije vrijeme pojaviti u ostatku svijeta. Preklopni SHG-T619 podržava frekvencije GSM/EDGE, sadrži...
koji model mi preporucate ? prednosti mane hvala :thumbup:
Kupila prije nekoliko tjedana samsung D600. Sve radi gotovo savrseno. Kupila memorisku od 1Gb. Više nije sve tak super. Problem je taj da neznam, pomoću usb kabla i PC studia 3 prebaciti glazbu s kompa direktno na karticu. I kad već pišem - često mi se, kad selim glazbu na mob događa da dolazi...
zna li itko kada ovaj supertanki preklopmi samsung dolazi kod nas? i pribliznu cijenu?? meni je prekrasan i jedva cekam da ga mijenjam za d600...
Pročitao sam threadove o slabim baterijama, ali govori se većinom o D600, ne o D500. Ono što mogu sa velikom vjerojatnošću reći je da baterija nije bila formirana kako treba. Sad je slučaj da na mobu starom oko 4-5 mjeseci, nakon cjelonoćnog punjenja, baterija uz vrlo malo razgovora i poruka, s...
Imam problem pri telefoniranju sa mojim d600! Prijatelji mi kazu da kad me nazovu da u njihovoj slusalici cuju jako suscanje, pa cak prekid govora, da me nekad dobro ne razumiju(prekida), pa nakon jedno 5min razgovora zna da mi prekine razgovor, jel iko ima sličan probelm?Do cega bi to moglo biti?
ovako kad kod e 900 slide povučem dole(poklopac) i onda na kursoru(onom kao kromiranom) idem prema gore mob mi se resetira.jeli to uobičajna greška ili to ja imam nekih softwearskih problema? :eek:
da li netko ima kod za isključiti tonove na tipkovnici?
Dali se igdje mogu skinuti realtone melodije za mob a da pri tome ne moram ostavljati broj moba ili se logirati.Popizdio sam tražeći, a na mom samsungu x660 su melodije za *****(izvinite na izrazu).:rifle: (Inače dali uopće moj mob. podržava realtone melodije,pitam se ja???)
E 900 problemi sa prebacivanjem meodija preko blue tootha,naime kad prebacujem melodije sa drugog mobitela na e 900 preko blue tootha, on ju uspješno prebaci ali kada ju ide reproducirat počme s prvih par taktova onda se zblesira i resetira mobitel.Ako bi mi netko mogao pobliže objasnit u čem je...
Kupio sam prije par dana x660v u vipu sa 24 mjeseca garancije.Razmišljam si o otkljucavanju ali me brine da mi ne ode flat kabel, jer gubim garanciju. Kako opcenito ti novi samsung mobiteli stoje sa kvarljivošcu(bilo flat kabal ili nešto drugo).
Ovako, tražeći neke stvari za D600 naletio sam na jedan lijepi rapidshare link s mnogo flash stvari za D600, te tako ako nekog zanima posjetite http://rapidshare.de/users/JEQQ63 :bunny:
Kupio prijatelj Z540 i oduševljen s njim. Ima samo jednu manu, raspored ikona u glavnom meniju je pogrešan. Npr. ikona je za kontakte, a mob otvara foto-aparat. Zanima me, da li i i ako je kako moguće to riješiti u vlastitoj režiji?
ovak,imam samsung sgh-e720 i nemogu obrisati jednu sliku i jednu melodiju.prenijela sam ih bluetooth-om na mob.please help!
Da li je moguće da je ovaj super model stvarno toliko štedljiv sa energijom da u stand by modu ima potpuno crni ekran i ne prikazuje sat niti bilo što drugo ???. Ako bilo tko ima kakava iskustva molim da se javi jer ne mogu vjerovati da tako praktična i jednostavna funkcija nije predviđena.
Jel znate kada dolazi u prodaju, otprilike cijenu???
napokon je stigao E780 u europatrade..cijena 2400 kn..(ja sam mislio da će bit i više)..znači ima 2 megapixelnu kameru, blutut, MP3, 80 mb memorije bez proširenja, tri band i preglednik dokumenata..i stigao je i X650, mob od već 1060 kn.. ima Irda, VGA cam, polifone i također tri band
e ovako,nažalost vam ne mogu reći koji je samsung,uglavnom,kolega je kupio neku drlju,a problem je u tome što kad stisne tipku za kameru piše "pogreška prikaza".dali možda netko zna o čemu se radi.hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma