Trazio sve moguce forume,skoro se nigdje ne spominje. GSM arena,ne postoji uopce. Ima li ga tko? kakvi su dojmovi? Malo sam skeptican prema ovim mobitelima na preklop,cuo sam da pocnu "klapati" nakon nekog vremena,istina ili ?
Dakle koji program mogu koristiti za prebacivanje fajlova i toga jer ova najnovija verzija Samsung studia ne zeli da radi s mojim mobom....triba mi neki provjereni program..
ovako kada razgovaram zvucnik mi radi ok kad stiscem tipke takoder no kad slusam glazbu opasno prekida ali kada ga zatvorim sve radi ok i kada ga stisnem u prdjelu ekrana jel otisao flat ili nesta drugo
zanima me dali se moze pojacati zvuk kada se slusa mp3 preko zvucnika...to me malo zivcira...pretiho je..:-/ :-/ :-/ :-/
Samsung SGH-Z107V imat ću sutra taj samsung samo mi je bed ,manemogu vjerovat zbog nekog napona kartice da neće radit tele 2 . Dobro imam br 098 iok prob ali ako su si dopustili da im kartica ne radi na 3g mobovima i to samo njihova čak i od tomato radi e jesu tele 2 jadni . zašto ne...
ovako, kupih z500 i sad, ne bi ja bio ja da nemam koje pitanje... postah i po drugim temama, al teško dobivam odgovor ponekad pa da tu pitam... dakle pod 1) zakej se mob na comp bez beda spaja s pc studiom 2,nešto, a s 3 neće ni prepoznati da postoji? prek usb kabla, naravno 2) mogu li se IKAKO...
nitko ne pise o ovom modelu, a meni je perfektan, windowsi, kamera, qwerty, sve to u prihvatljivim dimenzijama (debljina 12mm) 111 x 59 x 11.5 mm 95 g 240 x 320 pixels, 2.2 inch TransFlash Bluetooth, GPRS/GSM, USB, EDGE
Probao bi flashat samsunga d820!! Imam originalni kabel in nešto flasha, skinuo sa neta!!! Kako se to može uraditi može li mi ko pomoči, koji program trebam i mogu to sa ovim originalnim USB kablom!!! Hvala vam na pomoči!!!
imam problem... kada napisem sms i hocu ga slati, uvijek mi je kao prvi broj vec upisan koji mi je bio prvi u imeniku, da li je moguce da ne pise niti jedan? sada sam izbrisao taj br ali on jos uvijek stoji!!!
Frend me zamolio za uslugu,pa evo:E530,radio jedan dan normalno,i ugasio se,kad ga je htio upaliti bljesne blic ito je to,nemože se ni puniti,očistio je kontakte(baterije),nije padao,nije bio smočen,nosio ga je na servis,rekli su da nije softver,matična nije pukla,kao niti flat kabel,što može...
Evo sad sam tu pročito da na d600 preklop nije baš predobar.Pa ako mi neko može malo to pojasnit il je bolje uzet nokiu 6280?
Danas sam si ga kupio. Eto, igram se cijeli dan s njim pa cu napisati ukratko dojmove. Izuzetno tanak, stvarno ugodno inenađenje, prema papirima 12.9mm sto uzivo izgleda jos i tanje. Odlicno! Software je promjenjen, kao i na e900, sto je jako pohvalno jer se blizi Nokiji, onoj starijoj mislim....
zanima me prvenstveno kvaliteta videa i fotografija isto tako moze li e900 reproducirati video na full screen na mobile-review kazu da e900 snima filmove u 3gpu ,a na linkovima za download su filmovi u mp4 formatu?
Može li mi netko dati savjet kako preko Bluetootha i Samsungovog programa PIM & File Manager instalirati na mob Java igru. Radi se o SGH 370. U koji direktorij instaliram igru?
ovako dobio sam kabl origigi sa d600 no jako sporo mi salje pjesme preko njega jel ima kakva alternativa koja bi bila brza od trenutne
kaj znače ovi plavi simboli(znak za bluetooth) pored nekih Mp3 pjesama?? primijetio sam da su ti simboli samo uz pjesme koje su već tvornički bile na mobitelu?? Kaj to označava?
Evo malo sam trazio na netu dali ima koja druga boja E900. Naisao sam da postoje tri varijantne boje: BLACK, SILVER, GOLD. Karakteristike su iste tako da nema sta ekstra biti bolje jedino boja. U njemackoj su dvije boje dostupne: BLACK i SILVER. Cijena je: 269,90€
Ovako, imam malo poveći problem. Unninstalirao sam drivere za USB, te Samsung PC Studio..sada sam reinstalirao drivere natrag i sve to, PC mi neprepoznaje mobitel, tj. puni ga, no Samsung PC Studio ga nikako ne prepoznaje...COM3 mi je za mobitel..bio je i prije..no sada ga nikako ne prepoznaje...
može li mi netko detaljnije objasnit kako da to napravim?
Ovako...zanima me dali je i kod drugih D800 npr. kad reproduciram prjesmu na zvucnik i pojacam dokraja....nekrci ali nekako se osjeti da je prejako i da treba smanjit...pa sad me zanima dali je tak kod svakih ili je to neki "kvar" Hvala, pozdrav!
:afro: Morete mi reči kolko košta samsung sgh-v200 i dal se more snimati videoclipove.Koji mobitel da izaberem taj samsung,nokiu 3650,sony ericsson t610
kupio d820 i neimo ga punih 2 tjedna, puknuo mi ekran a 100% sam siguran da nigdje nije lupit i da mi nije ispo... uglavnom sam znao da ni neće priznati garanciju, ali sam razgovarao sa dosta ljudi i dosta ljudi mi reklo da su imali problema sa pucanjem ekrana ili nekih ploča unutra. kad sam došo u...
koja je inace razlika između ta dva mobitela znam samo da E900 ima 2MP kameru i koliko sam cuo da ima jos neki stariji cip u sebi (što god to značilo) ima li jos koje razlike naime E900 mogu odmah nabaviti a D900 bih trebao pricekati jos barem jedan mjesec pa me zanima.. sorry ak je...
jel zna netko gdje se moze nabaviti u HR?! ovi iz europatrade-a kazu da im se ne isplati uvoziti jer ne mogu prodati tu kolicinu koju moraju uzeti :(
Ja u starom Samsungu imam puno slika koje zelim prebaciti na svoj novi mobac,pa me zanima da li e700 ima bluetooth ili kaj???:confused: Vidim da ima neku crvenu crtu.:-/
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma