Evo jedna moja prijateljica ima ovaj mob i zanima ju kako bi mogla spojitit mob sa kompom,da bi si prenesla melodije i ostalo.
Pozdrav... Ovako, zanima me koji je mob bolji od ova dva u naslovu? Koji bi vi izabrali i zašo?? Jedno pitanje za korisnike E900-tke: koliko vam traje baterija? jer u svim specifikacija je navedeno da baterija traje dosta kratko... pa me to zanima... Koji od ova dva moba ima bolju kameru i...
Znali netko gdje bi mogao kupit novu, jacu bateriju za navedeni mob.? Trazio sam po burzama i oglasnicima al mi neuspjeva, cak sam bio i po trgovinama i ovlastenom samsung centru!!!!!!!!!!!!:thumbdown
Kad mi zvoni mp3 kao melodija, pretiho mi je. Gledao sam po stranim forumima tips&trics za to i kad probam onaj kod koji nude, ne funkcionira. Može li mi tko napisati kako pojačati što je više moguće? HVALA!
http://www.samsung.com/Products/Camcorder/DigitalMemory/SC_MM10SXAA.asp dali se može nabaviti jača baterija od kupljene početne i kolko traje...hvala!!!:thumbup: :thumbup: :thumbup:
pozdrav svima.... pošto je poznato da se na svim mobitelim izgrebu zadnje maske, tako i na mom samungu, baterija mi je izgrebana i malo sam se raspitival te došel do saznanja da ima pasta za poliranje samunga, u nekom njihovom centru... zanima me dali ste imali iskustva s time i dali ste čuli za...
Kupio sam nedavno samsung d500,pa bih vas molio da mi napisete kako da ubacim igricu u telefon?Igrica je bejeweled u rar formatu i kad ja to unzipujem pojavi mi se mali milion raznoraznih ikonica.Koju od tih ikonica treba da prebacim u telefon da bih imao igru i da li se moze sis format za nokia...
jel ima neko ili zna di ima za kupit maska za e300
Stoji mi u kutiji E700 - otisao flet kabel pred koji mjesec pa me zanima gdje bi to mogao jeftino srediti? Ako netko zna kod koga i za koju lovu. Fakat je super ocuvan tak da mi ga je zao :)
prijatelj mi je slucajno zakljucal slike kak ih otkljucati tj kak resetirati kod telefona i vanjski displej mi se blesira samo snjezi kaj bi to moglo biti hvala unaprijed na pomoci:closed: :closed:
D900 star 3 mjeseca.Neradi ekran, telefon se može korisiti izgleda da je sve o.k. ima pozadinsko svijetlo samo je ekran crn. Bilo sam kod "majstora" on kaže flat kabel 100% 100kn kabel 100 kn. ruke. Bio sam u uvlaštenom servisu "neki kvar" za koji već znaju kao seriska greška kod mob. kupljenih...
Kojega da izaberem???
:bunny: imam d700 mobitel radi ali ne prima tipke prijatelj mi kaze da je otiaao kabel koji povezuje donji dio telefona s gornjim dal je netko imao taj problem i koliko kosta popravak tj taj kabel hvala
Ljudi trebam pomoć. Nešto mi se događa s mobitelom (samsung sgh e800). Naime, ponekad mi se razliju boje po ekranu ili mi se ekran podijeli na 2 ili čak 4 dijela ili mi ostaje odraz zadnjeg poziva na ekranu ili mi se čak i slika ekrana okrene za 180 stupnjeva. Kamera mi također ima sjene. Da li...
kako mogu provjeriti da li je netko prckao po mobu, otkljucavao ga ili dirao softver?
Pozdrav ljudi.. Nakon nokije koji mi je bila ujedno i prvi mob sam presao na samsung d 600. Uz malih milijon sitnica koje najobicnija nokija ima, ovaj mob nema pa sam ujedno i malo razocaran ali posto sam ga dobio u pretplati po 700 kn, onda me i nije briga, da sam dao 3000kn , puka bi ! ...
E ovako sad sam osjetija kada san ga otvara , da nesto teze mi klizi po ovin vragovima, ka da od nesto zapinje ono ne guran ga vise onako lagano ka sta san ga bia gura, zasto se to desava, jel to prasina il?(nestalo ulja;D )
:loco: Molim p o m o ć ! ! ! Nešto sam prčkao sa ovim samsung kodovima i sad mi javlja poruku "Telefon zaključan - povratak na uslugu i ne prima više ni jedenu sim karticu.. Što mi je raditi?? Thanx!
ja neznam možda vec postoji neka tema s ovom temom ali ja ju nemogu naci.... zato vas molim ako neko ima neke fora teme neka mi kaze kako ih stavit i gdje ih skinut... jer ja nemam pojma!!:)) thx
Ovako, uzeo sam jedan Samsung D900. Glavni problem jest zvuk, tj. preslab je. U zvukovima podeseno je volume 5, no preslabo je. Kojih 2x slabije nego na D600, a u razgovoru da ne spominjem. Ima neki nacin, ili je svima ovako zvuk stvarno slab ovako?
nikako ne mogu ubaciti programe u mob.preko usb kabela.uvijek mi javi grešku da isti nije komaktibilan sa mobom.može li mi tko malo pojasniti vjerojatno ja griješim ili me uputiti na neku stranicu .hvala unaprijed,upravo sam našao kako ubacivati java igre ,pa me zanima da li isti postupak vrijedi i...
:jehon: ...ako niste pogledajte sljedeće http://www.sme.sk/cdata/2879338/samsung_x820.avi (5.5mb)
Ovako, imam jedno pitanjce! Planiram kupiti memorijsku karticu za Samsunga, kako imam D600 i D820, a uskoro ce mi stici i D900, trebam microSD karticu, i planiram je kupiti od 1GB. Našao sam " stvari koje mi se sviđaju, ali zanima da li netko ima nekih blizih saznanja o razlikama između tih...
vidim da niko ne spominje ovaj tip mobitela a ja ga iman pa me zanima kako cu ga priko BTa spojit sa kompom jer sam proba i neide, a i zanima me sve ostalo u vezi njega, kodovi i neznan ni ja sta sve. hvala unaprijed
kako se pravilno formira baterija?? prvo ispraznit do kraja pa duže punit ili odmah punit??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma