Ovako, imam nekoliko pitanja u vezi ovog mobitela, jer ga mislim nabavit, pa bih molio za pomoc 1. dali je netko kupio ovaj mob u vipu i dali je mob u tarifama lockan na vip?! 2. dali se kao na prijasnjim modelima (e700, a800...) pri pisanju svake poruke mora iskljucivat t9 i namjestit ABC...
znate li dje je u zg najjeftinije popravit flat za e700
zanima me gdje bi se mogao kupiti tv kabel za navedeni mobitel ......... kad su one seronje u samsungu preškrte da bi ga dale u paketu
dobila sam jučer samsung i recimo da sam još glupa kaj se tiće njega. samo me zanima kak da snimim video koj je duži od 20-tak sekundi?? pročitala sam na netu da ima snimanje videa do 1 sata, a meni snimanje traje 16-24 sekunde, kako kada..... grrrrr........:-/
Imam problema sa ovim mobitelom. Uređaj je tvornički SIM free, dakle podržava sve mreže. Koristim T-mobile karticu u njemu. Jučer mi se mobitel slučajno ostao puniti duže nego inače, tj. možda 5 ili 6h se punio. Uključivši ga ponovno, nastali su problemi. Prepoznao mi je karticu normalno ali...
Jel zna tko kod za pojačavanje zvučnika na sgh-e720. unaprijed hvala? i da li se mogu prebacivati igre za taj mob, kako i gdje ih mogu skinuti? Hvala
Koliko kosta popravak? znaci ak mi crkne nakon 24 mjeseca koliko cu para pljunut?
Da li se moze kao kod SE-a pomocu FMA, sms poruke spremit na racunalo pa ih vratit poslije stavljanja novog softa? pozdrav
naime imam e 900 ali ga neznam spojiti na kompjuter. dobio sam i cd i usp kabel ali neće. ja ubacim cd instaliram usb driver prikopčam usb ali kaže da ga nije našao. nadam se da će netko znati riješiti moj problem
evo došao je i taj mobitel u naše trgovine cijena je 3290.00 kn samo za uređaj.. što mislite isplati li se uzeti i što sve dolazi u paketu s njim
Ljudi, molim Vas pomagajte... Imam d600 od četvrtka i još me baterija nije nijedan cjeli dan izdržala... Mobitel je novi iz Vipa, pod garancijom.... Više nisam ljut nego očajan... Istina bog je da dosta slušam mp3 player, oko sat vremena dnevno ali mislim da ipak ne bi tak smjelo biti... Kako,...
Pokusavam poslati podatke sa Siemens s55 na D600. I nikako ne uspijevam.Svaki put mi javi da je primanje podataka prekinuto . Ukljucio sam vidljivost,mobiteli se prepoznaju,ali razmjena podataka nikako ne ide
zna li netko kod za odkljucat stari N500 sa T-mobilea? pozdrav:spin:
Radi se o novoj generaciji mobitela iz kuce Samsung. Model ce podrzavat GPS. Sve u svemu mobitel je veoma malen i vrlo dobro opremljen. Trenutna njegova dostupnost je u USA. Drift HELIO DRIFT-=-HELIO
Da li neko ima ovaj mob i komentari na njega please,e da i koliko kosta,thanks:comp:
Na Samsunga D500 je moguće preko bluetootha prebacit sve vrste fajlova(mp3, .3gp, .jpg, .gif, itd.) osim java igrica odnosno fajlova sa .jar i .jad ekstenzijom. Na stranim forumima (tipa mobile-review.com i sl.) sam u vise navrata čitao o tome kako je klasičnom file transfer metodom nemoguće...
Zašto bi samo motorola imala "ekskluzivan D&G" dizajn Par sati posla i ekskluzivan mob je u mome džepu:) Strašno glupo, zaboravi sam prikvačit sliku:wstupid:
E730, ne brandirani, prazan, dakle bez slikica, mp3-ca.. itd. trebao bi imati cca 80-90 mb memorije kako pise na gsmarena ili na sluzbenim samsungovim stranicama. Meni pokazuje 67mb. Da li postoji kakav reset koji bi zdelitao svu memoriju, dakle ocistio sve sto je na mobu, a mozda krivo pokazuje...
OVO JE ZA KORISNIKE MOBITELA SAMSUNGA SGH-D820!!imam jedan problem šta mi smeta je to da kad pošaljem poruku s moba,onaj kom sam poslo ju dobije al ta poruka meni ne ostane zabilježena da sam ju poslo...kužite??? uopće u -Poslane poruke- rubrici nije ostala nijedna poruka šta sam poslo tako da ja...
ako ima neko displej za d820. možda je nekom otišlo nešto drugo a displej valja... puno mi dat 900 kn za novi.
treba mi neki program da mogu prebacivati sa samsungovog mobitela na symbian!!!
Ovo sam nasao na mobile review-u: "The screen settings are customary, you can choose wall-papers, font-colour, its disposition and so on. In the standby mode clock (analog or digital) and signal level are shown on the display. A user can select clock type, how often it will be shown; the intervals...
Vidim da je de D900 vec u 5 boja dostupan. 1. Crna 2. Siva/crna 3. Crvena 4. Plava 5. Bijela
nemogu ugasiti zvuk tipkovnice, mogu je samo stisati! Tipkovnica na mobu se necuje samo kad je mob na besumnom!! dali netko ima takav problem??:-/
zanima me ima li koji (provjereni) kod ili nesto sl da mogu promijeniti tonove poruke, dakle da sama dodam neki novi ton ili sam osudjena na ponudjene tonove?! :-/ toliko zasad... pozdraf! :wave:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma