mobitel upao u rijeku izvaden osusen i radi ali ima jedan problem nece da puni bateriju probao isa novom ali nista molim za pomoc
samo bih zelio znati koje su mane a koje prednosti samsunga e 900
Dugo se cekala najava, evo konacno je stigao pa se nadam da ce uskoro i u prodaju.. :) specifikacije http://www.newmobile.nl/eur/nl/phone.php?phone_id=18ac0bf par slika http://www.newmobile.nl/eur/nl/photos.php?phone_id=18ac0bf kakvi su vasi komentari?
Imam ga konacno pa ako nekog nesto interesira tu sam!:licklips:
Imam E900 i prezadovoljan sam sa mobitelom, zanima me samo jedna stvar, zbog cega kada rucno skeniram mreze onda mi pise umjesto Tele2 da je HR 02F, dok recimo za Tmobile i Vip pise normalno... Recimo ovo mi je zajeb kada idem u Hercegovinu onda sve 3 njihove mreze mi je ucitalo pod onim F-ovima u...
pomocu kojeg programa mogu prebaciti kontakte iz imenika na komp?
može li mi netko reći gdje nabaviti flash kabel za samsung d 900.hvala
Da li netko zna nesto o ovom telefonu,da li je isplatljiviji taj ili d-900,thanx:kitty:
zna li neko dal postoji nacin da se slike listaju na memorijskoj kartici? imam samsung d600 i kad stavim slike na karticu nemrem ih listat nego moram otvarat jednu po jednu!
Jutros sam kupio novi D900 i zanima me koje vrijedi pravilo kod prvog punjenja baterije? Da li je trebam isprazniti do kraja pa je puniti 10-12 sati ili je trebam odmah stavit puniti? Unaprijed hvala na odgovoru!
Prije 2 dana nabavio Samsunga D900 i eto ti problema .... Zvuk prilikom razgovora je vrlo distorziran. Vjerojatno zbog glasnoće zvučnika ili čega ... Dali se to može kako riješiti ? Glasnoću zvona ( MP3 ) sam riješio, ali zvuka u razgovoru ne ...
Hokay - pokušavam naći teme od Samsunga D900. Jedina koju imam ( a vjerojatno i svi kupci iz Plavog Oglasnika ) je ona šugava sa livadom i par ptica .... Samo mi nemojte reći da dolaze isključivo u firmwareu -.-
zanima me mogu li maknuti t-mobile meni i vratit normalan??koliko to kosta?trebam ga i dekodirati::::
Koliko vam traje baterija na istoimenom telefonu?
tko zna njemački dobro nek pomogne! http://www.samsung-stuff.de/board/bo...p?boardid=356)...to je link za neku njemačku stranicu za samsung na kojoj ima dosta jebenih stvari al nažalost ne znam tak dobro njemački!pa ak neko zna ...
Ovako, kupio sam jučer D900. Dođem doma, namjestim si sve opcije, prebacim nekoliko mp3-a u mob i to je to. Nakon toga sam htio stišat zvuk tipkovnice, no u opcijama mi je ta mogućnost nedostupna (zasivljena) i nemogu je nikako odabrati. Zvuk mogu utišat s tipkom na lijevoj strani mobitela, no to...
Dakle, vidio sam u T-Mobile ponudio da su dobili ovaj uređaj.dali netko zna kakav ima meni?jeli brandiran, i jeli kodiran??ako da koliko kosta micanje brandiranog softvera i stavljanje na originalni??
Jel zna netko s koje se stranice mogu skidati pozadine za samsung e530... Ajd ak netko zna nek stavi neki link ili neke slicice ako ima... (slicice trebaju biti 320x271 moze i vece, ali u tom omjeru inace bude prazno (bijelo) sa svake strane)... Na svim stranicama na kojima sam nasao slike za taj...
Kupio sam navedeni mob i zanima me na kojima stranicama mogu naci teme za taj mob i screensavere i ostale gluposti dosta sam trazio ali nista,pa ako tko zna neku nek da link Hvala ,pozz :thumbup:
Imam problem- mijenjao sam karticu i brojevi su mi ostali na jadnom D500 koji nema opciju da prebaci imenik iz mobitela na karticu. jel postoji koji program za kompjuter da to napravim ili da prebacim s D500 na komp?:spin:
jeli zna itko gdje se moze na netu kupit doticna kartica od 1gb ili 2gb unaprijed hvala
kupila sam usb data kabel da bi mogla prebacivati stvari sa kompa na mob. medjutim nikako ne mogu podesiti easy studio, i ne znam kako. na kompu nemam IR. kad otvorim pim & file manager pod file- setup podtavljeno mi je na port 3. medjutim prilikom otvaranja pim... javi mi se poruka cannot opet the...
Kao šta naslov govori tražim Icone. Nisam baš neki tehničar u grafici pa eto zamolio bih članove Cafe-a da mi pomognu. Ko ima Icone sa super grafikom ili tako slično neka posta da si skinem... Plz, treba mi pomoč oko te zhebancije...;D
Bok,novi sam ovdje zanima me kako flashat d900 ubcit mu nove teme,koji program koristit,i odakle ga skinuti imao sam tonu samsunga ali nikad nisam to radio unaprijed hvala:wall: :wall:
Što mislite o ovom odelu i da li će biti uspješan kao njegov prethodnik p300?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma