s cim otkljucati x670, jel postoji neki calculator ??
Kako mogu prebaciti igre na taj mobitel??? Uvijek mi bude failed. :-/
Dakle koja je razlika izmedju njih i koji se moze kupiti kod nas (u VIPu)? Da li je netko koristio kao modem preko EDGE? Kako funkcionira...dostupnost drivera? Ako je netko kupio u VIPu, sada, nedavno... sto sve dolazi u paketu? Hvala!
Evo danas je frend donio u školu navedeni uređaj i mogu reći da mi se zaista sviđa. Mob još nije došao u Hrvatsku jer ga još usavršavaju, a on ga je dobio na probu od jedne frendice čiji je stari bivši direktor Europa Tradea. Cijena će mu navodno biti od 3500-4000 kn i mislim da je to puno za taj...
D600 star godinu dana, koristen 2 mjeseca, bez garancije = 1200kn D800 koristen 2 sata+garancija 9 mjeseci = 1300kn D820 zapakiran = 1500kn E900 star mjesec dana = 1600kn Molim vas za savjet!
4.12.2006. Samsung je predstavio 3 modela Ultra F300, F500 and i600, prva dva su mp3player i telefon u jednom dok je i600 smartphone na microsoftu... http://www.gsmarena.com/samsung_ultra_f300_f500_and_i600-news-236.php http://www.gsmarena.com/samsung_f300-1805.php - F300...
Evo postao sam vlasnik d900,nakon dugogodisnjeg koristenja Nokie.Mobitel je nabavljen na crno.Molim za pomoc kod par "problem" koje sam nasao na mom aparatu.firmware je D900XFFI1,e sad... 1.kako se rijesit onog E,sa ekrana(edge ako se ne varam funkcije)da li to stalno radi tj,da li cica...
Do sad nisam koristio samsunge ali evo me sad u vasoj familiji. Interesira me da li za ton poruke mogu staviti bilo koju mp3 melodiju ili samo one predefinirane zvukove ? I drugo pitanje Ima li koji program s kojim mogu najnormalnije spojit laptop i mob preko BTa ? Treba mi samo sync...
ovak društvo, dvojim se između kupnje samsunga d600 i d820, pa bi zamolio da me se savjetuje koji da uzmem.znam SVE prednosti i mane d600 te dio prednosti i mana d820, pa ak neko ima potonji jel bi mogao postati kako se mobitel ponaša i tak, da mogu odlučiti koji uzeti.btw jel bi mi bilo pametno...
kako zakljucati ili promjeniti funkciju one tipke ok/i (sredisnja) tako da mi ne ide direkt na internet kada ju stisnem :-/
Bok ljudi. molim vas, ali iskreno. kupit ću si jedan od dva mobitela... koji je bolji, istina je da preferiram samsung ali pitam :) hvala
pozdrav svim clanovima, imam problem s mojim samsungom d500, na displayu mi nista vise ne pokazuje, samo zasvijetli kada ga upalim i to je to. mobitel se inace moze koristiti ako znas komande napamet, tj. mogu s njim zvati i mene se moze isto tako dobiti,sve ostale funkcije mu rade. da li se...
prošli vikend jedan nadasve pristojan pijanac elegantno je prevrnuo tri pune case pelin kole po stolu.. malo je dospjelo i do mog samsunga.. obrisan je odmah.. tada je normalno radio, sve je funkcioniralo.. ujutro vise nije imao zvuka i niti jedna tipka osim one crvene za palit i gasit nije...
Molim pomoć. Nedavno (prije par dana) sam na webu naletio na TELE-tovu stranicu na kojoj (preko koje) se moglo dobiti postavke za GPRS i MMS. Jasno mi je da te usluge još nisu u funkciji ali sam upisom modela mobitela SMS-om dobio i instalirao dotične postavke. Na žalost nisam zapamtio stranicu te...
Bok ljudi. molim vas, ali iskreno. kupit ću si jedan od ta dva mobitela... koji je bolji, istina je da preferiram samsung ali pitam :) hvala
Zanima me zašto se kamera na navedenom mobitelu pogoršava kad se nalazim u zatvorenom prostoru i može li se zaslon u 65k boja nekako promijeniti u 262k boja.
Imam jedan bug na mobitelu. Dakle imam 2 telefonska broja kao primjer 0987654321 - Marko Marković 0981234567- Ivan Ivanić i sada imam situaciju kada me zove Marko a iznad njegovog broja mi se prikaže ime Ivan što izgleda otprilike ovako Ivan Ivanić 0987654321 I sad često kad zovem nekoga tko...
Pozdrav ekipi. Nigdje nemogu naći na d600 opciju da ima uključen sat kada je na standby. Znam da je d500 imao:spin:
Zelio bih vas pitati smatrateli samsung d-900 velikim tj.glomaznim mobitelom?Unaprijed hvala!
Na koji nacim se moze provjeriti koji FW se nalazi u telefonu (..E900..)? Tnx
Sestra mi ga namjerava uzeti, pa me zanimaju vasa misljenja o doticnome modelu...
kupio sam ovo cudo i kopirao sam sada na njega cijeli imenik s kartice na mob i poceo upisivati brojeve(pod kucni, mob...) i u imeniku mi se sada pokazuju i brojevi s kartice i brojevi s moba... da li je moguce da prikazuje samo s moba... hvala!
da li vama koji imate D600 i MicroSD/Trans Flash memory karticu kartica lagano ulazi u utor?? meni užasno teško, kao da je utor preduboko montiran i stvarno treba imati dugačke nokte da uđe i to jedva....
Sa nekim kalkulatorom kao i Nokie,ima li tko iskustva da mi objasni,hvala. :thumbup: Kodiran je na 091,želio bi 098:spin:
pozdrav, da il ko zna da li je d600 kupljen u akciji od vipa kodiran i dali se gubi garancija ako se otkljuca ? i kako mi ga je najbolje otkljucat.. thx..
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma