Pitanje za Samsugovce. Kako (kojim programom) ostvariti Bluetooth vezu izmedju nobitela i laptopa. Zna li tko moze li se prebacivati sve (slike, tel imenik, muzika itd). Ima li tko kakvih spoznaja. Svaki savjet ce mi dobro doci jer sam tanak na tom podrucju. Hvala.
Kako bi bilo najbolje da se uštimaju dokumenti i da se fino čitaju u stilu nekakve sms poruke, jer naime invalidno mi je zumirati, kada se zumira prikaže se mali dio teksta i tako. Fala! ;D
stavio sam t-mobile karticu u mobitel i traži me neki kod "Zaključavanje mreže" ,šta treba upisati da uđem u mobitel normalno?????
Dali netko zna gdje bih mogao nabaviti jeftino ovaj kabel. U europa trade-u vele da nemaju samo kabel već prodaju, odnosno ugrađuju zajedno sa display-om i to košta 650 kuna. A na netu sam našao da kabel košta 5 eura jedino kaj je poštarina 49 EUR pa mi je opet nepovoljno. Evo ovdje sam to našao i...
bok! moze li mi tko dati kakve upute za lakse koristenje moba? ono sto pise u uz mob je nista i komplicirano je! ja bi jednostavnije!:licklips:
1. Da li se može nekako isključiti na D900 da dolazne poruke ne budu odmah pohranjene na SIM karticu , odnosno da se ne pohranjuju na SIM karticu (inaće ih automatski pohranjuje na SIM) nego u mem.telefona? 2. Da li se slike koje su skinute ,onosno "Skinute slike" mogu pokazati ili pregledati...
Jel zna netko gdje se moze naci ovaj mob i koja mu je otprilike cijena???
da li se može na smsungu d 600 mijenjati theme kao na sony ericsonu w 810i ili sličnom
Primjetio sam, kada prenosim recimo pjesme, filmiće male velićine (1-3mb) da je transfer na mobitel vrlo spor. Ima li način da to brže ide? Koristim Samsung PC Studio. Fala!:thumbup:
moze li neko da mi pomogne da ima semu za sams.e700 za mikrofon ili gde idu vodovi stampe ili sl.
Moze li se i gdje nabaviti ekran za D600? I ako nije bed otprilike nabaciti cijenu ^^
poz, ima li D-600 opciju da sacuva poruke koje saljem a da ne idem na "posalji i spremi" vec da to radi automatski?
posle nekoliko najnovijih telefona uzeo sam ovaj Samsung.Imam dosta iskustva na telefonu i nije los al me interesuje dal ce biti problema sa formatiranjem baterije posto ne slutivsi da ce preko usb puniti ukljucio sam par puta i sad video da puni.Ako neko moze da kaze njegova misljenja hvala...
Poz svima,Imam jedno pitanje,naime interesuje me da li se kod jos nekog desava da kada pokusa da ide na neki wap sajt tel. jednostavno posle duzeg vremena ucitavanja resetuje,pa se upali,ako moze savet sta mi je ciniti kupljen pre 7 dana,Dev.VersionD900XCFG6,wap pretrazivac je fabricki.
Evo kao sto sam naslovio naslov ove teme kad otvorim java uploader da uploadiram java igru na samsung d-600 on uopce ne prepoznaje jar. oblik datoteke!!!Kako se to rjesava da mogu nesto prebaciti na mob. tj . neku java igru!???Pliz helphttp://cafe.mobil.hr/images/smilies/stupid.gif :wstupid:
zanima me sto ste sve dobili u paketu s vasim d900...na kojem principu funkcionira ona temau mobu i dal se da mijenjati
Pozdrav svima... Zanima me da li kako mogu napraviti vlastite foldere za slike i za muziku na E900? Recimo da u folderu slike napravim još 1-2 foldera u koje bi stavljao slike koje sam prebacio sa kompa na mob... a isto tako i za muziku... Da li se to ikako može? :-/
Ovdje pišite sve svoje komentare pohvale i zahtjeve za slikama za D600. Probat cu sve razumne zahtjeve ispuniti. I drugi su dobrodosli da svoje slike stavljaju u glavnu temu. http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18184
ej ljudi kupio sam e 900 i instalirao pc studio 3 i kada ukljucim usb neznam sto treba da uradim da pjesme sa kompjutera prebacim na mobitel.unaprijed hvala!!
imam D900 koji sam nabavio otprilike prije 2 mjeseca. danas mi je ugašen bio i kad sam ga upalio imao sam šta vidjet.Pola ekrana ispravno funkcionira a pola ga je crnog. Molio bi nekoga ko se razumije da mi kaze u cemu je problem i sta nije ok.Naravno da mi kaze koliko košta popravak. Molim vas...
poruke su mi na T9 , kako to promjeniti , probao sam razne stvari , ali ostaje t9 :-/
pozdrav ljudstvo... e ovako..zanima me dali netko zna kako mogu testirati valjanost baterije..imam ovaj problem-baterija mi je koliko toliko ok,drži 3 dana (s obzirom da ju nisam dobro formirao je ok),ali svakih mjesec dana otprilike mobitel poludi.baterija ne može izdržati 6-7 sati,mob se zna...
..firmware za d830? Mnogo hvala!
Ovih dana seam se regao na SFC.Zemlju sam odabrao uk & ireland.sve je proslo OK.Na osnovi upisanih podataka sustav mi je sam napravio user name ; T.Hocenski. I sad kad se zelim logirati s tim userom i mojim passom iskoci mi prozor "You input ivalid letter, please enter in English only".Ako u...
kupil sam ga u t-mobilu i htel bi ga prebacit na vip, cul sam da se može s nekim upisom koda ,molim vas da mi napisete kaj trba,pretrazil sam forum i nisam nasel nist kaj bi mi pomoglo da se snađem.... i jel bum onda trebal upisivat tu sifru svaki put kad ga upalim? MOLIL VAS,nemojte me slati na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma