Kao sta naslovo govori. Uskoro cu objavit kakao i sa cime mozete moddat vas Samsung mobac...:thumbup: Prvenstveno se radi o E-Seriji. Uz to cu vam prevesti Program na Hrvatskom ali uz prvi start ce biti program na Engleskom...:-/ Za HR verziju od Editor ce trebat nekih test faza, kod...
Jucer sam uzeo pomenuti telefon,zamijenio K750 za njega.E sad me zanima par stvari.Kako ga spojiti sa racunarom preko usb kabla.Racunar ga ocita bez problema,ali nece PIM & File Manager 2.0.Pitam zato jer ne mogu prebacivati java aplikacije preko bluetootha,javi se neki problem.Naime,d6oo uspijem...
Novi "walkman" od Samsunga.Vise lici nekom iPodu nego mobilnom telefonu.Vise na http://www.gsmarena.com/samsung_x830-1681.php http://www.gsmarena.com/samsung_x830-pictures-1681.php
Dvoumim se između kupnji ova dva mobitela. Znam da je d900 super ali nema baš mnogo na forumu o z400 pa vas molim za pomoć. Hvala
gdje na samsungu mogu podesiti gore navedene postavke? konkretno radi se o d900.hvala Početna stranica: vrsta sesije: stalna sigurnost veze: isključeno nositelj podataka :gprs
kao prvo sorry ako je vec bilo , ali nisam uspio naci a poprilicno mi je hitno! kada izlazi? i kolka je ocekivana cijena? hvala!
Ovak izgleda da ce mi sestra kupit z400 svida joj se a i meni se cini ok po funkcijama pa kakav je on inace mislim kakva je baterija slike kad se prebace na komp kakva je situacija sa flat kabelom i sl... http://www.feniks-kompjutori.hr/info.asp?id=0309149 jel ide ta kartica nutra:-/ Ak ga...
Dakle dvoumim se izmedju ta tri modela. (ako netko ima neki bolji predlog neke druge marke rado cu uzeti u obzir) Imao bih par pitanja: 1. Na D900 (i ostalima vjerojatno) nije moguce postaviti mp3 za zvuk poruke, pa me zanima moze li se to rijesiti firmware upgradeom? 2. Kada stavljam novi...
becomes too hot - like when its charging. So to try and prevent this, charge the phone in a cool (or cold) room and keep a regular check on the phone's temperature. To check the temperature of your phone: type in *#8999*8378# and then go to H/W Test and then to Battery Info and it says Temp :...
Ovako, danas sam skužio isto glupost na mobu (imam ga tek 2 dana pa sam još kreten šta se tiče njega).. Zanima me zašto kad me netko zove, melodija (mp3) mi svira prvo neke 2-3 sekunde skroz tiho, i onda se odjednom manijakalno pojača na maximum? U postavkama mi je jačina stavljena na 7...
interesuje me kao korisnika ovog modela da li podrzava gledanje tv peko 3g mreze i ostalih multi medijalnih sadrzaja,znam da nije 3g fon,al mi to nesmeta,jer jer nema potrebe za video call,da ne uplacujem bezveze uslugu,inace sam preko mts operatera.hvala
sve sam namjestio ali kad upisem onaj kod na mob. i stoji mi o do 100% i onda se mob iskljuci.Molio bi nekog da mi pomogne.
Kupio sam Samsung E900.. Super mob i sve odlično.. I sad, očito mi je neki čudan softver unutra koji mi ima samo black i T-mobile skin.. A ja bi htio da imam originalni white i black skin. Kako ja to mogu promijeniti bez da mijenjam firmware, jer sam čuo da ako promjenim firmware neću imat...
Dali netko zna? Znači kad uštekam mob u struju ekran stalno svijetli!!!!!
Poslije cemo se upoznavat, i obavit ostale formalnost, trenutno sam u debeloj frci buduci da sam nest prckal po mobitelu rijec je o z400v i on mi baca van da: phone freeze sim kartica nije dozvoljena! Igrao sam se sa onim 8x000000, jel moze pomoc da ga vratim u normalu!
Pomoć , imam problem s SGH-X480naime mogu ga upaliti ali ne i ugasiti osim kad izvadim bateriju,kad se upali sve se smrzne i ništa više nemreš s njim,ima li iša od toga?
Kupio sam ovaj mobitel i nemogu nigdje naći di da isključim edge, u uputama ne piše, a u mobu toga nigdje ne vidim, a bezveze mi troši bateriju. Hvala
Mnogo sam citao o onim ikonama za izbornik, pa me interesuje, moze li se to kako nabacit i na D820???
interesuje me dal ovaj telefon podrzava 3G? npr kao 6233
Inace imam Samsung sgh Z400V Mene muce igrice jer u mobu ima samo sest i to demo igrica... molio bih nekog da mi pomogne.... U uputstvu pise ovo: Ovo moras obavezno napraviti prije svega!!!! Put kojim ces ici je: Menu -Applications - Java World - Options - Network settings: APN : internet...
Dal netko zna kako na d600 mogu slušati muzika i npr pisati poruke?:thumbup:
Sori ako je vec bilo pitano... Ali moze li se on unlockat putem kodova? Posto vidim da mobiteli iz te platforme idu putem kodova. Fala unaprijed na odgovorima.
Pri flash-ovanju E-900, prekinula se veza i sad nece tel da se ukljuci... Poceo sam ponovo da flesh-ujem, i sve je proslo OK (pojavilo se "All is Well") ali se tel nije uklucio (kao sto bi trebalo?) niti sad ga mogu ukljuciti. Sto me vise brine je sto nece da se ukluci ni kad se puni... :( ...
kupio sam jucer ispod cijene e720 ali ima jednu gresku, tj. prednja strana mu se je odlijepila..kaze tip da dok ga je stavljao u dzep...da mu se je jednostavno prefrknula ta strana. kaze da se to moze popraviti za neke sitne novce jer je to ubiti samo malo deblja naljepnica. sad me zanima gdje bi...
Kolika je cijena i gdje se moze nabaviti... Pozdrav :thumbup:
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma