Pozdrav,novi sam na forumu pa molim pomoć.....jučer sam si kupio Samsung SGH-E370......i ima onaj užasan meni T-mobilea,ajd da sam još na T-mobileu bi bilo Ok,al nisam......pa bih vas htio pitat jel ima na Internetu za skinit nešt pa da stavim na mob ili moram nosit tam kod onih sto rade na...
zanima me može li se gdje namjestiti da telefon počne zvoniti glasno odmah, a ne sekundu nakon početka zvonjenja?
kolko košta memorijska kartica za d600 od 512mb ili 1g
Ovako, imam jedan problem.. kida mi zivce taj problem.. Nedavno sam kupio novi x700, par dana kasnije kupih micro sd memorijsku karticu od 1gb za njega i nije radila, ubacio sam frendovu od 512 i ta je radila (nisam morao gasit mob uopce odmah je radila) nakon toga sam ubacio svoju, probao sam...
Koristim dotični aparat i aparat je zbilja super ... Samo što sam već u par navrata primjetio da mi aparat ponekad obriše prva tri telefonska broja koji su po abecedi poredani na SIM kartici i da još nešto broj koji je memoriran na telefonu NE MOGU izbrisati mislim hoću ga obrisati i kao ono broj...
Kako mogu ubaciti navedene programe u u samsung sgh d900? Postoje li još koji slični programi? Negdje sam čitao da se na ovom mobu može programirati pomoću nekog programa. Zna li tko kojeg?
Kupio sam Samsung X670V i zaključan je na T-Mobile mreži, pa ako netko ima kod za otključati ga za sve mreže molio bi da mi ga pošaljete. Hvala!
interesuje me posto radim u gradjevini kakva je mogucnost rasklopiti D900 u kucnoj radinosti i ocistiti klizace i prasinu iza displeja to jest kod kliznog mehanizma i da li postoji sansa da se razdvoji jedan deo od drugog,osecam da ima nesto ispod klizaca,zahvaljujem.
može li tko pomoći, stao sam na disply i razlio se. zna li netko koliko bih koštao popravak i gdje se može kupiti? ne znam dal se isplati popravljati ili ne.
Evo naletih na Opera Mini™ for Samsung D900. Testirano i radi ko urica.... opera.com/mobile/operamini/phones/?phone=samsung_d900
odvratno tanki!!!!!!!!!!! http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-Ultra-10.9-is-a-slider-article-a_1744.html http://www.phonearena.com/htmls/New-Worlds-thinnest-phone--Samsung-Ultra-5.9-article-a_1743.html
ovak, kak sam ja ovak malo spaljen i bavim se pomalo inovacijama, zanima me da li netko zna kakav je onaj ksenon flash kod K800, dal bi se to dalo ugradit na D900? hehe ...jer razlika u slikama po mraku je razlika između neba i zemlje!!! oću da kad blicne da oslijepi ekipa :fried: mislim ako...
Zanima me da li je brža potrošnja baterija ako koristim animirajuću pozadinu?
Jučer se noramlno odpisujem i odjednom mi napiše na ekranu Limited service, ima signala ali je slušalica onak prekrižena, probao sam ga ugasiti, upaliti par puta, vadio bateriju ali ništa... Jel ima neko ideju koji mu je vrag? (a da stvar bude gora, crko mi je usred mirenja sa curom:fried: ) ...
Jel ima neki MP za x670(link), igrice(link)
Evo kupio sam ga :D a nije toliko drugačiji od d600 :(( zašto nemogu promjeniti ton tipaka?!? onak mi je zacrnjeno i nemogu mjenjati imat cu jos pitanja ;D imam pc studio 3 od d600 instaliran i sada sam ubacio nov cd samo da instalira drajvere, isto ima 3.0 pcstudio (cd od d900) i kada...
Ovako frend je uzo karticu micro sd sebi za SE,ali mu ne pase i sad je htio mene pitati ocu li ja kupiti i ja reko ajd ocu vidim da na mome pise da mi ide kartica MICRO SD!(kartica od gigu)I sve ja lijepo stvaim,kaze mobitel kartica umetnuta,sve ok...i sad ja idem da si prebacim muziku i to na...
imam doticni mobitel i htio bi ukloniti ht-ov odurni meni, pa me sad zanima da li je netko to vec napravio. pa bi bio zahvalan ako bi htio malo vise opisati sta se promjeni (osim meni-a) sa novim softwareom i ima li drasticnijih promjena. malo vise detalja. hvala unaprijed! pozdrav!
Ovako, išao sam po tajnom meniu.. ako je to važno spomenut.. no nisam išao kao n00b, već po propisima mijenjao.. znači, ušao u meni>2>2>9>rx glasnoća i tamo sam promjenio values od 10 razina na sebi pasajuće.. i to bi bilo to.. no otkad sam to napravio, kad je mobitel u MP3 playeru sve dobro razine...
Imam d600, i već nekoliko dana se mučim tražeći na netu neki software za remote dekstop ili remote control. Besplatni. Ali neee. Nema nigdje. Dobri ljudi, da li je netko uspio preko bluetootha se spojiti na comp?? I s kojim programom? Hvala!:jehon:
Zna li netko da li d900 ima blic kao fotoaparat ili samo svjetlo?Planiram uzeti jedan pa me zanima!Pozdrav
Recite mi koji mi program treba za instaliranje aplikacija na D600 jer sam ja probao preko java upload-era, ali tu mogu samo igre instalirati. Također me zanima da li su flash fileovi na stranici <http://homepages.pathfinder.gr/xux99/samsungd600/> ustvari nove software verzije i tamo mi piše da za...
http://rapidshare.de/users/JEQQ63 Tu imate sve firmware sve tools i to za Samsung modele
Jel zna mozda netko di mogu skinuti java igrice za samsung D900!?!?Please help!:thumbup:
Ovako... Zanima me da li netko zna kodove za D520 te dal netko zna kako se mogu stavit igrice na isti...?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma