imam stari samsung sgh-e300 i neki dan sam ga stavio na punjenje i nakon par sati sam ga isao iskljuciti i bio je doslovno vrel u podruciju baterije nije se moglo drzat u ruci kako je vruce bilo. I sad se nece da se upali vise. pa zanima me, sta bi moglo bit pokvareno, neznam, mozda je samo...
Što mislite o samsungu E790??? Mogao bi se usporediti s D600 Link za E790: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1326/Samsung/E790
e ovako zanima me dali postoji neka trgovina (i kako se zove) u Osijeku sa dijelovima za mob. Naravno zanima me dio za samsung (flat kabel)
Ovako zatrazio sam te dobio i instalirao postavke za net na mobu... Operate je vip mobitel je izgleda neki uvoz iz siptarije i brandiran je na t-mobile... Za spojit se mogu samo preko ikone u meniju t-zones meni je na hrv sve je otkodirano (valjda) ali u postavkama nemrem zbrisat postavke za wap...
Meni jako veliki problem! Kod pričanja mi se u slušalici smanjio volumen, preskače i čuje se isprekidano! Probao sam povrat na tvorničke postavke ali isto! Kako da to riješim, naime radi se o novom mobitelu!
Nesto me zafrkava pa koliko kosta novi mikrofon sa ugradnjom. Kaze jedan covjek 80 kuna sa ugradnjom a meni se to nekako malo cini.... help
sve pise u nativu cijene
Ovako zanima me kad prenesem slike sa memorije telefona na memorijsku karticu jel se može pregledavati slike kao i na mem telefona(kad uđem u sliku da bih vidio novu moram izaći iz slike i onda tek mogu vidjeti a na meme telefona mogu prelistavati) Onda kako da prebacim podatke na mem telefona...
Najave mobitela tek dolaze, al izgledaju.....mrak:love: http://i.gsmarena.com/ii/reviewsimg/3gsm07/gsmarena_015.jpg
može li se u opcijama narediti da automatski snima na mem.sti.? jer ovako mi sve snima na mob, pa moram prebacivati!
Da li se može u stand by modu uključiti neki sat koji će stalno biti vidljiv? Da li se u izborniku može isključiti da mi odmah iskače podizbornik? Hvala...
POzdrav ljudstvo, imam jedno pitanje naime E900 se SVAKI puta restarta kada se "navi key"-om klikne gore. Jel to neki poznati problem? Da li bi fleshanje pomoglo? Trenutno je gore E900XFFG2 s Hrv meniom... I ako bih ga flesaho s onim ruskim da li mogu dodati hrvatski kasnije?
um, kupio sam upravo u feniksu karticu od gige, 5godina garancije se dobi ! i ubacim u mob i mob ju prepoznaje ali svugdje ako zelim uci u karticu ili nesto skopirati na nju kaže not allowed a ako stavim na mass storage usb settings javlja mi se ovo: pa i na d600 mi je radila frendova...
Ovdje su stvari koje trebate napraviti da sačuvate nešto MB... 1. Ako prebacujete slike na telefon, otvorite photoshop, i smanjite kvalitetu na nisku, znači 20-30kb, na mobitelu će se prikazivati lijepo kao i slike najviše kvalitete. 2. Ako prebacujete muziku, nemojte prebacivati kvalitetu...
Evo djevojke mozete opet navalit na kupnju malo vise damskog mobitela,koji za razliku od starog i legendarnog E530 ima 1,3mpx kameru i utor za microSD karticu. Cijena je ako se ne varam 1898,00kn sam uređaj,a u simpa paketu 1598,00kn. http://www.t-mobile.hr/2/20-30-00-01-00.asp
Ovako konkretno se radi o modelu z400 koji uz sebe dolazi sa slusalicama sa samo jednim onim kaj ide u uho to jest to je sam za razgovore i glupo je slusat mjuzu na 1 slusalicu... Gdje ima za kupiti ili sto napraviti da to budu 2 slusalice ko kod normalnih mobova...
Imam pitanje: Može li se u ovom mobitelu recimo zaključati poruke...tako da se poruke mogu otvoriti samo uz PIN......:confused:
bok, nije mi jasno... znaci ja mogu mmf dadotekama staviti vibru... a mp3 ne? a sta je sa firmwareom E900XXFG2 ili E900XEFG2, tamo pise da moze sad zvuk i vibra zajedno?! jel se to misli na mp3? pa ako to stavim jel mogu negdje u opcijama e900 staviti da ima vibra zajedno sa pjemom? i sms?...
pliz help jel zna netko jel ima zvučnik za d600 i koliko dođe i gdje ima za kupit u zg plizzzzzzz.tnx:spin:
ne kužim se u Samsunge,pa evo. ovako imam ponudu. Samsung E730 nađen na plaži,neda se upalit,sa punjačem. Isplati li se za to dati: Nokia 6030 black,sva oprem,gar. do 5./2007.,ali puknut ekran(tinta se razlila) 2 punjača za nokiju istekli 099/xxx66x7 broj sa 0,36 kn na računu. Ili mi Vi...
zanima me dal netko ima slican problem... jednostavno su mi prestale svijetlit touch tipke (drugim riječima ne rade)... p.s. zanima me jel mi netko moze dat link za hrvatski firmware da ga mogu ponovno flešat.... hvala
imam novi komp i novi hdd pa neam vise taj program,vec dugo nisam nis slao sa kompa na mob pa sam zaboravio kak se zove taj program znaci pitam kak se zove program za d600 da mogu prebacivat slike,vide,zvuk itd
ja mislim da d600 nije loš mob ja ga imam i meni statistike vele da nije loš.ak netko zna gdje se može kupit T-Flash kartica za d600 nek mi odgovori.:klap:
Da li netko ima isti telefon a da je ispravan ekran?:)
...Mog frenda zanima...nadovezat će se na temu jer je novi...:-D...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma