Par pitanja! 1. Gdje mogu kupiti microSD po nekim jeftinijim cijenama? 2. Jel mogu mijenjati teme na mobu, ja ih ne mogu naci? 3. Ukucao sam neku sifru sto sam tu nasao i doso do nekog izbornika. :O jel sigurno mrdat po tome? 4. Jel zna tko nekakve stranice gdje mogu skinut kakve igre,...
Pri vrhu ekrana su mi se pojavile paralelne crtice širine jednog pixela ,u biti izgleda kao da mi fali 7-8 redaka piksela(fali svaki drugi red).Ekran je i dalje potpuno funkcionalan,ali me to nervira pa bi molio znalce da mi kažu da li moram mijenjati cijeli display ili samo flat kabel.Ekran...
kako da si namjestim da mi imenik samo prikaže brojeve s telefona ili brojeve sa sim-a? i da li se može screensaver namjestit??
Mob kupljen u trgovini, baterija drzi mozd 10 sati ak i tolko(a nist ne diram cijeli dan).Jel ima neko taj mob s takvim problemom. Užas.Da bar drzi 1 cijeli dan. Bateriju novu nemos nac da se j..... Jel zna ko ti se moze baterija nac.???? Strasno! Hvala.
Koliko inače traje baterija na d900 i da li mogu nekako produžiti trajanje (da isključim neke opcije)? Da li slušanje mp3-ija s kartice preko slušalica jako troši bateriju i da li je problem što su pjesme na kartici? Ukoliko stavim nove programe na mob koji omogućuju veće playliste da li gubim...
samsung x200 radio je 4 mjeseca. polako se počeo kvariti; najprije nisam mogao upaliti igrice, pa nisam više mogao čuti melodije zvona, pa se svako tolko resetirao sam od sebe, dok se na kraju nije ugasio i nisam ga više mogao upaliti. ne vjerujem da je baterija kriva. u čemu bi mogao biti problem?...
Nije možda neka informacija koja život znači ali eto...gledam na netu i vidim da d840 debel(tanak) svega 11.9mm dok je d900 12.9mm.Znači razlika neznatna svega 1mm. Pitanje:zašto onda d900 slovi još uvijek na samsungovom site-u kao najtanji preklopni mobitel na svijetu???:confused:
kako vidjet koji mi je FW na d900 i gdje u tajnom meniju namjestit da odma melodija dolaznog poziva bude glasna. hvala
Neće mi poslat MMS,mob je kupljen sa nekim francuskim menijem t-mobile-a.Kak da promijenim kod MMS profila mrežu?Imam samo francuske,a u SMS ima VIP!
jučer sam ga dao dekodirat i sad kad god pišem poruku i stisnem send pojavi mi se automatski upisan stari (tele2) broj. onda ga moram zbrisat da bi uspio uć u imenik. kak da to maknem jednom za svagda? i još jedno pitanje vezano uz isti mob: jel se može nešto napravit da, kad uđem u pisanje...
Uglavnom, frendica mi preko posrednika dala na popravak D600. I sad nastupa čudna situacija: prvo tvrde da se ekran mora mjenjat (pojavile se crne fleke), alč da to neide pod garanciju. E, odjednom sad ide, al eto nema sad ekrana, pa mora čekat. Uglavnom sad če bit več 3 mjeseca kak se trakavica s...
za nekoliko dana ću dobiti usb data kabel , pa me zanima gdje da nađem nove softwere , s kojim programom da ubacim firemware , te što se sve time da izmjeniti na samsungu D600
Evo dame i gospodo - samo da vas toplo upozorim .... Danas mi je stigao Crystal Case kupljen u Crazy Shopu ( njima sve pohvale - brza isporuka i realna cijena za proizvod... ). Sav sretan kaj je stigao tako brzo - brže bolje stavim case na mob ... Probal slide i ŠOK ! Kad se zakaći za mob...
Danas mi je pukao display na E370 i mislim da je gadno stradao. Sad me zanima za koliko bih mogao kupiti polovni od 256k boja. I gdje bih ga,osim eventualno tu na forumu,mogao kupiti?
uzeo sam mob D900 i sad me zanima par stvari. prvo, otključan je sa t-mobile i sad me zanima kako makniti sve od t mobile iz telefona ima dvije ikonice u meniju i još par stvari kad šaljem poruku na primjer. drugo kad si hoću poslat postavke za MMS i GPRS sa vip portala dobijem poruku da ću primit...
nakon sto sam odustao od kupnje sonyericssona w900i odlucio sam se za samsunga d600 pa imam par pitanja... 1.od koliko mb najvise mogu staviti t-flash u njega? 2.se mogu vrtiti gore igre poput v-rally 3d? 3.dali se mogu gledati fullscreen videoklipovi(mp4,3gp)?
Dali neko ima ovaj model pa moze reci nesto o njemu jel dobre izrade i sl. Hvala
Eh! nevjerovatno sestra je stavila password za sim lock i stavila novu karticu u mob i gle cuda nece prihvat cod! niti jedan moguci od 8x0 niti ovaj promjenjeni! jel zna neko kak to rijesit ? :spin:
Bok! Ukoliko netko koristi dotični mobitel nek mi napiše svoja zapažanja s obzirom da sam godinama koristio nokiu pa si želim malo promjeniti mobilni...jel se isplati investirati u samsung,baterija itd?! Zahvaljujem...:spin:
Evo namjeravam kupit d900 jer mi se moj k750 raspada, pa me zanima kaj se sve dobije sa njim?Kolka kartica i slično
nadam se da se netko sjeća tog mobitela....gdje bi mogla nabaviti novu bateriju za njega?
dakle imao sam 'nesreću' sa mobom i sad je u 2 djela. :wall: mob nije ništa oštećen osim veza između gornjeg i donjeg dijela. sad je problem što je na donjem običan konektor, a na gornjem je sve spojeno i nemogu samo zamijenit taj spoj. zanima me dal netko zna što se najviše isplati napravit....
Bok svima, klinac mi se danas igrao sa Samsung X680V i neki je vrag spetljao, tako da kad god upalim mobitel pise mi "unesite šifru". Nemojte mijesati sa otkljucavanjem na mrezu, jer je original kartica u mobitelu, samo mi treba pomoc ako je opce moguce da mi netko kaze sto trebam unijetu u...
Evo ljudi,kupio sam novog Samsunga,pa ako vas zanimaju utisci ili pitanja,savjeti,slobodno kažite. Searchao sam forum,nisam našao ništa vezano uz ovaj mob što znači da ova tema može ostati otvorena.
zna li možda netko kada taj mob dolazi u prodaju???:confused: Zašto piše samsung SCH a ne SGH kao na svim ostalim samsunzima???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma