jel neko zna dal te memorijske kartice iz Samsungovih mobitela idu u čitač kartica na PC-u imam čitač koji podržava 4 vrste memory kartica: 1. utor SD/MMC 2. SM 3. MS/PRO 4. CF/MD dal micro SD ide u utor SD ili treba neki adapter ili uopće neide??
jel zna netko kad ce doc kod nas i kolika ce otprilike bit cijena? pozz
http://www.gsmarena.com/samsung_j600-1970.php
http://www.gsmarena.com/samsung_z240-1969.php
Imam PC Suite 3 i imam jedan prob. Naime progra mi prepozna fon ali nemam pristup nijednoj ikoni sve su sive jednotavno ne mogu kliknuti ni na jednu ikonu. Pomagajte:kitty:
Zanima me da li netko moze nesto vise reci, odnosno da li ga netko ima pa da cujemo utiske i osjecaje.:klap:
Evo ovako. Prije 2 tjedna san mu kupija karticu od 1GB i sad nakon toga mi se 3 puta dogodilo kad ga palim da jednostavno na pozdravnoj display poruci bloka i stoji......... BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP ne mice se! Rjesenje je samo izvadit bateriju i onda ponovo upalit, onda uspije! Znate li...
mobitel je pao ... prvi problem baterija sto je trajala pola sata ali sam ju zamjenio i sada se puni pa cemo vidjeti...ali mi se nova baterija cim sam ju stavio ispraznila za 10 minuta :dunno: no drugi bitniji...kartica unutra i sve pet.udem u imenik hocu zvati a na ekranu kao da zove a ne...
Planiram si uzet taj mob pa me zanima kakav je ustvari zvučnik od tog moba? JEl isto šugav ko kod D500 ili bolji? Edit: znam da ima stereo zvučnik, al kakav je zvuk?
Kupio sam d600e pa kako nisam sklon kameri,slikanju i sl. vec mnogo jednostavnijim stvarima molim vas da mi neko odgovori da li je moguce u tom telefonu nekim softverom ili na neki drugi nacin ukljuciti sat da ga povremeno pokazuje na displeju kao kod d 500 kada je telefon u mirovanju? Mozda je...
Evo,prije mjesec dana sam kupio novi Samsung x670 u jednom lokalnom shopu. Mob je radio savršeno,sve do prije 2 dana,kada nije htio puniti bateriju. Izgasio sam ga,pa upalio,i opet neće punit. Još sam stavio i 3 različita punjača,nijedan nije htio puniti. Mob mi nije nikako pao,niti je imao...
Ovako da pocnemo: 1. Skiniti OptiFLash za E900. Ovdje vam je link: OptiFlash_E900.zip
http://www.gsmarena.com/samsung_i400-1967.php
Imam pitanje kako mogu staviti hrv jezik na mob naveden gore?? I gdje ima kupiti usb kabel za njega??? Hvala P.S. mobitel je kupljen u slobodnoj prodaji
naso d520...kad ga upalim..trazi---enter password---- sta sad..ne pali ova shema s 8nula...
Može li se direktno snimati video na memorijsku karticu dok je ona u mobitelu? I može li se direktno s kompjutora na mobitel i obratno seliti s memorijske kartice podaci pomoću USB kabla (a ne sa čitačem)?
Da li znate gdje se može kupiti onaj gumirani poklopac od baterije za Samsung E900? Pozdrav, hvala
Jel postoji mogucnost da se pojaca signal za radio jer mi hvata skroz malo stanica, a na istom mjestu sony ericsson ima 5-6 stanica vise... Hvala:dunno:
Buraz mi ima D600 i počeo mu se javljati čudan problem, za koji ne mogu naći rješenje...naime, ima karticu od 1gb i sve je super radilo do jučer navečer kada mu je počelo izbacivati poruku "Nije dopušteno" svaki puta kada bi htio ući na mobu u karticu...kartica je ispravna, jer je čita i LG KE800 i...
... molim korisnike da mi potvrde da li poslane sms poruke po defaultu idu u folder poslanih poruka ili ne? .. u postavkama vidim taj folder, ali poslane poruke nisu vidljive .. te, moze li se kako iskljuciti pedometar? .. mozda jos neki hint za pocetnika oko koristenja doticnog moba? ...
evo ovako jucer san kupia sgh e 390 pa me zanima što mu znaći ona oznaka e koja stoji gore kod baterije i kako to isključiti?
ovako kada napišem poruku na d900 i odaberem pošalji izbaci mi ona sva prazna polja. dali se može tu spremit broj da ga nemoram stalno iz imenika vadit.
ako neko moze normalne postavke u onom tajnom meniju za zvuk da mi napise posto sam ja nesto cackako sad sam sve pokvario hvala unaprijed :jump:
kupio sam karticu i mobitel mi ju ne prepoznaje. tj. prepoznaje ju, al ju nece formatirat, a ako ju formatiram u citacu, u mobitelu i dalje pise 0mb. ako se ne varam taj mobitel sluzbeno podrzava 1gb kartice, ali sam citao da ih vecina prozvace i one od 2gb. rijesenje ovog problema? na...
evo ovako....nov sam pa neznam jeli bila tema o ovome! imam samsung x 680v....i nemogu poslati ni jednu java igru ni aplikaciju sa compa na njega/(preko bluetoota)! u cemu je problem...molim vas pomozite....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma