Ne mogu upaliti telefon,kad postavim bateriju pise DOWLOAD.Nosen je na poravku radjenn mu je softver i nista.Nisu mogli da ga porave.pre neki dan sam stavila bateriju i on se upalio radio.i opet se ugasio.Da li ima veze sa dekodiranjem posto mi je pe nekoliko meseci dekodiran sa 063 mreze da moze...
Pozdrav ljudi Za one koji neznaju za ovaj ROM napisat ću mali tutorijal, koji će im pomoći u instaliranju Galnet MIUI ROM-a za Samsung Galaxy S I9000 Prije svega želim da znate da nisam odgovoran za ikakve štete nastale instaliranjem, al nebi ih trebalo bit jel Preporučujem da napravite...
Nabavio sam omniu 7 i trebo bih ju otljucati, gledam malo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1152422 i nije mi bas jasno, sto je to mango jailbreak (valda verzija??!? ) i mango update, vidio sam na youtubeu nesto jednostavniju metodu slicnu apple jb-u. Verzija winda mi je:7.0.7392.0,...
Nikad se nisam susreo sa Androidom pa Vas molim nekoliko odgovora 1. Kako sačuvati favorite u Copilotu.Kako god ih sejvam nakon ponovog paljenja moba više ne postoje.Probao sam sve kombinacije i uvijek isto. 2. Dajte mi laički objasnite što znaći pojam staviti program u root kartice.??? Treba...
Pozdrav Ako može komentar na ove ROM-ove, koje su razlike među njima u perfomansi, kako su se kod vas pokazale? Ja koristim na SGS-u Darky i to mi je prvi custom ROM, tako da nemogu dati komentar na ostala 2. Darky se pokazao ok, fino radi, ponekad zalaga kad izlazim iz neke aplikacije,...
Pozdrav, imam problem s internetom na G3, naime, mobitel uredno spoji Wifi no kada odem na browser, stranicu ucita malo i ne ide dalje.Zna li tko sta o ovome?
-240 x 400 pixels, 3.0 inches -microSD (TransFlash), up to 16GB -5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash - MP3/WAV/eAAC+ player - H.263/H.264/MP4 player -Standard battery, Li-Ion 960 mAh cijena: oko 300 eura http://www.gsmarena.com/samsung_s5560-2989.php
Sa stranice www.SamFirmware.com skinuo sam firmware za Samsung I5800 Galaksy.Skida ga preko Hotfilea u RAR file-u.Zna li netko koji je password za RAR datoteku (na stranici nema nigdje kako doći do passworda) ili se plača.??? Hvala
Zna li tko što je dostupno za Badu za ovaj telefon od programa za Navigaciju?
...evo pitanjce, zna li netko ili se ikad susreo s ovim modelom...vidim da nije za naše tržište niti ga ima u oglasniku, a mojoj djevojci se sviđa... ...konkretno radi se o ovome modelu - http://www.gsmarena.com/samsung_:%29_smiley-3334.php ... ...pa eto, ako itko zna neku informaciju koja bi...
Kad pokušam otvoriti zero facebook na tom modelu piše mi File too large ili "Datoteka prevelika" ??
Imam neki stari samsung z240 hteo bih da ga osposobim za klinca . E sad problem je u tome sto kada ukljucim telefon on se sve normalno ukljucuje.Kada se skroz uljuci stoji tako 3-5 sec i restartuje se. Postoji li resenje(po mogucstvu da nije servis :) )
dakle i meni je potrebna pomoc u vezi postavljanje gmail-a na ovaj samsung odem u poruke-postavke-email napravim gmail profil upisem pristupno ime,korisnicko ime,sifru e sad mi treba neki DNS broj iDNS2 broj ako netko zna ili nek napise tocno kako bih trebao postaviti inace net i mms...
bok svima, imam frku sa skidanjem app preko wifi konekcije, bile one free ili ne. konkretno skidam gps i free igre i svaki put mi javlja neki error. preko zuna napravio dva updata i opet nista. molim pomoc...
Pozdrav. Evo jučer kupio u spomenuti model i koliko god sam zadovoljan s njim toliko me i muči. Glavni razlog kupovine je bio što je model otporan i ima gps. E sad stiže onaj problematični dio. Dok GPS radi savršeno na samom aparatu (meni > postavke > telefon > gps) i sa google maps, nikako ga...
Bok, Tražim upute za zamjenu digitizera jer mi je na mobu riknuo touchscreen, dok sve ostalo funkcionira ok. Simptomi su bili sljedeći: - mob je postupno sve slabije prihvaćao touch naredbe da bi odjednom skroz crknuo. Sve upute koje sam dosad našao dođu do skidanja ekrana i to je to....
Nedavno sam kupio ovaj Android Galaxy telefon i evo odmah na startu imam jedan problem. Naime komunikacija telefona i PC preko programa Kies ne radi dobro. Ustvari radi sve osim pregleda i sync-a kontakta, to nikako ne mogu da dobijem. Nekada mi javi da moram iskljuciti pa ukljuciti telefon, a i...
pozdrav svima i hvala unaprijed na potencialnoj pomoci^^ Ovako, prije koja 2 tjedna kupio sam doticni samsung i naravno eksperimentiro sa froyo verzijom firmware-a (originalno je gore bio 2.1 firmware) i sve uredno radi...medutim, desava mi se da nemogu ukljucit paketne podatke (settings->bezicno...
Jučer sam kupio mobitel "Samsung GT S3550 Shark" te sam na compu instalirao driver za bluetooth i uspio prebaciti nekoliko slika na comp. I sad me zanima jedna stvar (koju sam vidio prošle godine u kolege), kako da na compu uđem u memoriju mobitela tj. da vidim sadržaj foldera u kojem se nalaze...
Bok ekipa, imam problem s navedenim mobitelom. Naime kad ga palim ako je slider zatvoren uredno se upali, vidim sliku i sve, no kad ga raširim da bi utipkao pin slika na lcd-u je zamrznuta i ne vidim što radim iako se čuje zvuk tipki, očigledno je da mobitel radi. nakon što ga opet...
Tražio sam po forumu ali nema ništa od ovoga što ću pitati, stoga... -ovo mi je prvi Samsung ikad, trenutno me najviše zanima kako se izbriše popis kontakata kod slanja SMS/MMS poruka? Na SE-u ima tipka ''c'' koja je direktna tipka za brisanje stavke, pa se preko toga kod SE-a obriše u ovom...
Pozdrav svim forumašima, ovako nedavno sam kupio mob. SAMSUNG GT-I8700 OMNIA 7 i stvarno je super i sve, samo imam problem. Naime po povežem se s WI-FI mrežom i sve radi super, ali nemogu pregledavati video sadržaje recimo s YOUTUBE-a, traži da instaliram ADOBE FLASH PLAYER. Da li itko zna kako...
Pozdrav ..Zamolio bi ako ima neko csc file hr ili srp da okaci ...Radim ga sa z3x ..Hvala
Ljudi moji...nikako da mobitel spojim sa kompjuterom... prispojim ga instaliram cd i prikaže da je spojen i piše new hardware found ali opet ništa...ne prepoznaje ga nikako... daj pomozite...ako ikako se može...
mene zanima zasto ja nemogu gledati niti skidati muziku sa youtubea
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma