Kupija san karticu za e900 naravno mircoSD cini mi se da je bila neka SECURE DIGITAL TRANS FLASH od 1GB. Mislija san da ce mi samsung bit malo brzi kod otvaranja Mojih fotografija i tih mapa al nista, i sama kartica se cini spora. Kada svira muziku s kartice triba mu dosta vrimena da reagira,...
Ajmo ljudi, zna se da svi skoro koriste mobitel godine.. treba i meni part trikova i pomoći da znam što sve ovaj mob može. Evo, ja dajem prvi savjet! TIP: lakši pristup stvarima: odite iz splash screena u Meni i iz glavnog izbornika u Postavke. Tamo stisnite 2 ili odaberite Telefon. Onda...
MOD K2_Moon Dreams & Green Splash by exotica MOD JE GOTOV !! Prvi mod je na bazi K2 bez HR jezika te HR T9 zbog konflikta prenosa dodatnih jezika! Za sada je normalni K2 upotrebljen za MODDING !! K2 sa HR jezikom slijedi uskoro! LISTA PATCHOVA: USKORO !!!!
kako narediti mp3 file za zvuk sms-a na z400?
help!!! trebam postavke za WAP GPRS i za MMS za dotični mobitel! nov sam na forumu pa se još ni nemogu snaći, pa neznam gdje i kamo tražiti! HVALA!!!
kako prebacit sve kontakte s imenika (telefon, naci vise brojeva pod istim imenom) na laptop, PC uz pomoc bluetootha? kako ce bit vidljivi na PC u i kako ih prebacit nazad na mobitel? Kao backup imenika na PC ...
Jel itko zna neki program za formatiranje MicroSD kartice ili ju formatirate u mobitelu. Dok je kartica u mobitelu sve mogu s nje ociati osim neke datoteke kod koje mi javi grešku. kad stavim karticu u laptop, prije sam mogao sta god da sam htijeo stavit na nju i ocitat s nje, sad nemogu ni...
Kao sta naslov kaze treba mi milijunas za samsung e570, hitno!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na pm ili emali : edi.101@email.t-com.hr Hvala!
Sestra je zakljucala MMS, slike, fotografije i melodije i zaboravila password. Da li postoji neki nacin da to sam otkljucam?
Rodica mi ima SGH E720 koji je bio zaključan na T-mobile i ja sam joj ga otključao jer je prešla na TELE2. Sad je problem što ne može spremiti postavke za MMS i WAP, valjda jer joj je mob brandiran. Bi li pomoglo korištenje kodova: * 2767*927 # WAP RESET * 2767*667 # MMS RESET i da li ovi...
dal ima netko? :spin:
Iz Samsunga stiže još jedan model mobilnog telefona kakav bismo svi poželjeli, a ovog puta se radi o mobitelu koji je iznimno tanak i tako dizajniran da podsjeća na iPod Nano, samo je još tanji. Kada je X830 neotvoren stvarno ga je lako zamijeniti za neki od glazbenih playera, a onda njegova...
zna li iko di mogu nać teme za samsung z400v?
bok! :wave: radio sam sve kako ste napisali ali mi se mob ugasi. radio sam sve mogucnosti koje ste dali ali je ishod uvjek isti, ja i dalje nemam igru ubacenu u mob. :dunno: nek mi se javi netko tko zna pomoci. razbit cu ga! :skull:
kupio sam burazu e900 i zvuk mi se cini pre slab, i pomalo krci kad se pojaca. Nisam cuo niti jedan mp3 na drugom e900 pa neznam jel to tak ili nije. Recite mi samo s kojim bi se mobitelo mogao e900 usporediti po zvuku mp3-ce? Moja 6233 grmi naspram samsunga :)
Koji mobitel odabrati?:comp: :dunno:
Prvo svima POZZ! Ovako! Zanima me da li je moguće gledati video preko "cijelog ekrana" (recimo to kad mobitel okrenemo vodoravno)? Trazio sam java video applications, ali bezuspješno.:dunno: Znam da za symbian postoje razni video playeri<-(link sa dvije slike onog sto bi htio imat na...
kad razgovaram zvuk u slušalici mi je katastrofalan i što duže traje razgovor sve se lošije čuje jako tiho šušti i prekida a baterija se jako ugrije. što mislite šta mu je.
evo vidio sam dosao je u tele 2 ponudu pa me cisto zanima ako netko ima mob.ili zna nesto vise o njemu... cujem da nema bluetoth...jel to istina???konkretno za ovog iz tele2 ponude.... mob meni osobno inace izgleda za 5,sad kakve su mu mogucnosti...
zanima me kakav je mob, ima li ga tko? baterija, jel plastican, tipke, zvuk... samo sto vidim ima fakat malo memorije...
-P940 www.gsmarena.com/samsung_p940-1809.php -P930 www.gsmarena.com/samsung_p930-1808.php -podrzavaju HSDPA i podrsku za mobilnu tv(DVB)
pozdraf! jel ima tko ovaj mob? ja sam ga jučer nabavio... kolko bi trebala trajati baterija otprilike? thx
se moze iskljucit na besumnom? :drink:
Dakle kupio sam si karticu za mob i radi, ali me zanima par stvari... Da li se može nekako maknuti ona ikona kartice što stoji na vrhu ekrana, da li je normalno da kada otvaram :wall: slike na kartici da to traje prilično dugo i da li se može napraviti da se u karticu ne mora pristupat odvojeno...
Evo mi frend ima E900 i htio je staviti zaštitu na mob(privatnost). Stavio je zaštitu,upisao kod,ali ga je nakon par dana zaboravio i sada ne može ući u poruke. Može li se to kako riješiti,a da se mob ne nosi na servis?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma