Neki samsung mobiteli (noviji) se prazne ako je stara kartica unutra. Trose previse struje.Mene je to zajebavalo.Ak neko ima takav problem,trebo bi zamjenit karticu.I onda radi normalno!!!
Ovako stvari stoje mobitel je pod garancijom ali me zanima jer možda znate što bi moglo biti i dali to mogu sam riješiti ili definitivno u servis mora. Svaki puta kada idem upaliti kameru počne mi ju pokretati i ispiše greška prikaza.
Izvadim mobitel kao i obično, a ono nema signala. Provjerim kod frenda na njegovom mobu pun signal. Ugasim mobitel reko mozda se "smrzo" signal pa da ga resetiram, a ono banana D900 nece vise da se upali.:wtf: Dijagnoza: Otvorim mobitel drzim/stisnem tipku za paljenje uređaja upali se samo...
di ima za kupiti zamjenska baterija za doticni mob. hvala
Evo zanima me dal postoje i ako da koliko koštaju?
Ovako, ovdje ćete naći packove tj. pakete u kojima se nalaze igre. Trenutačno možete vidjeti 4 paketa. Povezani su tako da vam preporučujem da ih skinete sve, a onda odaberete jedan i idete na Extract All. Prvo što vam preporučujem jest da skinete 2KB popis pa da vidite što vam se najviše isplati....
Imam ovaj model iz naslova vec neko vrijeme i iznimno sam njime zadovoljan. Osim sa jednom stvari :( Ne radi mu alarm/budilica dok je ugašen i to je jedina stvar koja ga dijeli od savršenstva :D Zna li itko može li se to popraviti/nadograditi? Možda je netko već ima slične pokušaje? Kako se...
nov sam ovdje, pa me samo zanima da li postoji nacin da se ubaci hrvatski jezik na ovaj gore navedeni mobitel i ako postoji onda kako???? Unaprijed zahvalan!!!!!!!
Molim ako netko zna proceduru kako pojačati zvuk na sgh D-830 .Hvala.
http://www.gsmarena.com/samsung_e840-1866.php Mobitel zaista izgleda fenomenalno! Kupio bi taj mobitel samo za svakodnevno buljenje u njega (ne daj bože da bi ga koristio :spin: ). Kamera nije nešto, ali je sasvim prihvatljiva za one koji ne fotkaju tako često. Najzanimljivije je što je još tanji...
LJUDI JUČER SAM KUPIO Z400 I MOB JE OK. IMAO SAM GODINU DANA D600 I BIO JE VRHUNSKI BEZ GREŠKE, SVE JE SAVRŠENO RADILO, BATERIJA TRAJE NAJMANJE TRI-ČETIRI DANA. Z400 MI NEKAKO SPORIJE REAGIRA KAD NEŠTO PRITISNEŠ OD D600 AL TO JE VALJDA DOK SE NE NAVIKNEŠ. dali netko zna kako da ubacim teme i...
kupih nekidan ovaj model zeni.. reci te mi da li je tto bio dobar izbor:spin: btw pokusavam pronaci teme za njega na netu, ali nema..il ja blento ne znam naci:loco:
Pozdrav! Znam da ovdje ima koliko toliko objašnjeno kako se to može učiniti, no ja bi volio da netko tko to zaista zna, lijepo napiše redosljed kako i sa kojim alatima. Ja bi konkretno htio instalirati Opera mini, ESB mBanking i još par programčića koji mi trebaju, ali pomoću ovih nekih...
DAkle, imam im too mpeg encoder zelio bih staviti spotove na mob i to da kvaliteta zvuka i slike BUDE ODLICNA znaci nije mi problem da spot iima 40mb u odnosu na 60 koliko ima original. ali s kojim god codecom kodiram mob mi kaze da je unsuported format a ako samo stavim na 3gp i...
JAVA GAME INSTALACIJA ZA E900 Evo napokon je Java Code razbijen.. Sad svi mogu Java Igrice i toll´s instalirati. :thumbup: Kad stavite Jar ili Jad fail na E900 morate download uputit na Another Folder.
Bok. Jel se može nekako isključiti ili stišati zvuk kad je prazna baterija (samsung c300). Na motoroli sam ga ušutkao kad bih prebacio na vibru, ali samsung očito nema takvu mogućnost, ili...?
Pozdrav svima mjenjao sam D600 za D900 i jedino me muci kad stavim slušalice i slušam mp3 ili gledam video radi mi samo jedna slušalica dok kad prićam preko slušalica obadvije rade normalno,kako da mi obadvije radi sa svime??? I još me zanima može li se music player staviti u pozadinu dok...
Imam d900 i najedamput mi je počeo javljat da je sms memorija puna i nek si obrišem poruke, a memorija od telefona mi je tek malo popunjena(30/200). Nikad prije se to nije dogodilo ... Ima ko kakvu ideju za rješenje?
Ne radi m snimanje videa na d600?!znate li u čemu je kvar?kad idem snimat dođe do druge sekunde i piše GREŠKA?!Znate li u čemu je kvaka?
Kako se otvaraju ove u jar formatu? Ovaj samsung java uploader prepoznaje samo jad. Treba li uopće prepoznati jar?
imam micro sd od 1gb sandisk i e250, kad stavim karticu unutra pita me dali da formatiram ja stisnem da, a on kaze greska, kartica radi na 6131 sve ok, formatirao sam je u 6131 i opet nece
Jel postoji mogucnost zumiranja slika koje ste uslikali sa d900 na samom aparatu ?:welcome:
Kako ste zadovoljni sa softverom mp3 playera i slusalicama koje dolaze s njim...koliko traje baterija kada se slusa mjuza ???? jel nastavlja pjesmu tamo gdje je prekinuto ili krece ispocetka?? Kakav je bass itd.. Jel stvara probleme ?? Bluetooth mislim...i kako vam funkcionira spajanje na...
Pozdrav! Prijateljica ima taj mobitel ali ne zna kako promijeniti zvuk za poruke. Kako se iskljucuje ili mijenja zvuk ili da radi samo na vibraciju? Hvala!
bok svima! trebam pametan savjet... d830 ili d840? koji je bolji ako uopce ima nekih razlika? znam da su karakteristike gotovo jednake, osim sto je meni osobno kod 830 plus sto je preklopni a kod 840 sto ima flash. zanima me vase misljenje? tnx!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma