''NAGRADU za najbolji mobilni uređaj Zlatni moby u 2006. godini prema glasovima čitatelja magazina Moj Moby ponio je mobilni telefon Samsung SHG-D900 te je jedan od Samsungovih mobilnih telefona tako nagrađen drugu godinu zaredom.'' ->Iskreno mi je drago zbog toga,jer je mob.stvarno sjajan a i...
Kak ide od zadnjeg izdanog samsunga pa do petog redosljed ako neko zna , mislim proizveden ? Hvala
Znaci postavio sma nekad onu sifru na poruke i imenik,ali sam je zaboravio,pa me interesuje da li postoji neki način da to otkodiram,ili vratim na tvorničke postavke jer da bi ih vratio opet trazhi shifru... i da li oni u servisu mogu da srede ovo? mobitel je samsung sgh e 380...
trazim neki jeftini servis gdje bi mogao promijeniti ekran na samsungu u600
3g preklopnik sa 2mp kamerom,samo 9,3mm tanak. http://www.gsmarena.com/samsung_s730i_sv60_z170_under_way-news-282.php
2mp kamera,CIF video i zaslon sa 262000 boja,podrska za stereo BT slusalice. http://www.gsmarena.com/samsung_s730i_sv60_z170_under_way-news-282.php
Malo se zezam s fončićima, i naišao sam na prilično nezgodnu stvar za vlasnike D900. Lcd im jednostavno krepa nakon cca 3-4 mjeseca. Nije flat kabel u pitanju. Nije ni mehaničko oštećenje- lom . Ponekad se to desi prilikom isključenja s punjača -ekran se zacrni i to je to! U drugom...
postoji li takav program za d600 ?
Imam doticni mobitel i kartica mi je zakljucana (ne mislim na odredenu mrezu nego bas na odredenu karticu) i trazi me kod nakon ukucavanja PIN-a pa me zanima dal postoji neka fora kod, i sl. da se otkljuca. Hvala
zna li ko di mogu naci 3.5 mm adapter za slusalice jer mi je zvuk iz ovih slusalici koje sam dobio grozan?
može li se gdje nabavit onaj standarni ulaz za slušalice da ide na D600 ? znači da se jedan kraj ide u mob , a u drugi ima onaj standarni ulaz za slušalice .
Ne radi mi ni alarm ni budilica na E250.Radila je i odjedanput stala.Zna li netko sta bi moglo biti?
Da li ima kakav kod s kojim bi na samsungu D900i mogao povecati call listu tj, da pamti vise poziva od trenutnih tvornickih postavki, mislim da je oko 20-30 ali nisam siguran. Ili mozda postoji neki drugi nacin ......
Da li zna neko gdje ima za kupiti sos punjač za d600. Dosta hitno
Iznenadio sam se nazivu mobitela zato što je serija L meni karakteristična za Motorolu. No dobro, mobitel ima TFT ekran sa 262k boja i rezoluciju 176*220, 2.0 bluetooth ,3G i 2 mpx kameru, proširivost memorije microSD karticom, a na sebi ima 40 mb. Po meni solidan mob, i po izgledu i po...
zanima me zna li netko gdje ga mogu kupiti i po kojoj cijeni?i ako ga netko ima,bila bih zahvalna na informacijama o kvaliteti i funkcijama(izdrzljivost baterije,jacina zvucnika,kamera...). hvala
Nemogu da prebacim nikakav video na mobitel, pretvorio file u .3gp i file manager nikako ne prepoznaje file kad se otvori. u cemu je problem?
da li netko zna kako uključiti opciju na d 600 da smi spremi poruke koje sam poslao?
vidjeh juće taj telefon ima fm radio može li se to ubacit sa FW u d900
Bok svima, Namjeravam si kupiti E250 jer mi izgleda prilicno dobar za taj novac, ali prije nego sto krenem u ducan htio sam pitati kakva su iskustva s mobitelom i dali mozda preporucujete nesto drugo u toj klasi. Ne znam, ali cuo sam da navodno baterija traje jako kratko?? Uglavnom, bio...
U ovoj temi ćete moći naći različite wallpapere za vaš mobitel. Pošto su uzeti s svakakvih stranica, ako nas netko zamoli od admina te stranice da maknemo wallpaper onda ćemo maknuti. Samo da vas obavijestim. Ako vam se sviđa, ispod moga posta imate malu vagu, te možete kliknuti na nju. Hvala. ...
Novi fon od samsunga,sto mislite http://www.gsmarena.com/samsung_e200-1919.php
Radi se o dotično aparatu...Evo u ponedjeljak 07.05. mi je došao 2. put sa servisa (Europatrade) i kaj do sad je radio normalno i opet se počeo gasiti kod ulaska u galeriju sa slikama,definitivno se radi o softwaru...Recite mi da li još netko ima takve probleme sa tim aparatom? Da baterija ne drži...
Mene zanima kako da dodam koji patch ili nesto da bi za zvuk SMS mogo staviti bilo koje zvono??? Nekaj sam cito ali nista mi nije jasno!? Dali trebam nekaj flashirati da bi to mogo ili?? Usput,jel flashiranje isto kao na D600 (s obzirom da imaju isti software)
Jel zna netko kako instalirati igre (i programe) na samsung e530???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma