Kao što naslov kaže... Spremi 20 poruka na sim karticu i onda ne sprema dalje, a ne može primati poruke ako je popunio svih 20 na SIMu Šta bi mu moglo bit?
moze li se iskljucit t9 mode ana a800 kad pisem novi sms, ili svaki put moram prebacivat na abc mod. Hvala
Kakvi su vam dojmovi (kod onih koji su ga koristili?)
Pitanje ;-))) Poznanik ima doticni mobitel i nemoze se spojit na nijednu Wi-Fi mrezu pa me zanima dali je to do telefona ili do neceg drugog , ako netko ima slicnog iskustva neka napise jer smo i jedan i drugi izgubili podosta vremena uzalud :loco: :notworking:
pozdrav, frendica me zamolila da pitam. zaključan je na T-mobile a našao sam na ovim stranicama neke kodove, al ne za taj model pa me zanima dal ima tak nešto?
Jel zna mozda netko di ima za kupiti crystal jacket??
Jer se tko možda raspitao da li ima u crazy shopu case za U600? ili je možda kupio već?
zanima me dali ima kakav program za zakljucavanje slika i videa za ovaj mobitel??? od nedavno ga imam a do sada sam koristio Media safe na nokiji pa bi tako nesto i na ovome ako postoji
koliko kosta display za d900? hitno!!!
Bok svima, Zanima me da li se mogu nekako kopirati svi kontakti sa telefona na sim karticu kod d600?
ej kako mogu mogu sredit da mogu kao ton poruke stavit neki mp3? sto mi treba i kako **?' tnx pozz dado:respect:
pozdrav svima! kupila mem.karticu san disk 512 ubacila u d600 i mob mi se isprazni za sat-dva....:cry: da li mozda znate zasto????thnx
Pozdrav. Frend mi je dao D600 jer mu se pokvario. Tj, nesto sa softwareom ne valja. Ovako stvari stoje. U mobitel se normalno udje, i ako se par tipki brzo stisne mobitel se jednostavno blokira,tj software, i mob se restarta. Nekad se cak dogodi da se odma blokira,prije ulaska u glavni...
da li mi netko može reći da li se može na z400 staviti mp3 zvuk za poruku i kako ili ako ne može koji se onda formati mogu staviti??? pls help...
Bok, Kupio sam Samsung SGH E780 i u svim brosurama na netu pise da ovaj mobitel ima Preglednik dokumenata (MS Office, PDF, TXT, HTML, JPEG, GIF) , međutim nigdje u uputstvima nisam nasao kako pregeldavati te dokumente niti u samom mobitelu nisam nasao tu opciju. Zna netko kako to radi??
Zanima me dali je za ton poruke moguce staviti koji drugi zvuk osim onih njegovih orginalnih? I kako? Zahvaljujem! lp
Imam jedan problem sa Z400. Naime radi se o kameri: kamera je dosta spora i na jako osvjetljenim dijelovima prikazuje samo zelenu i crvenu boju sa kockicama, a ponekad se i slika počne okretati sama od sebe i većinom se slika nemože pospremiti i baca error. Mob nije brandiran a SW verzija je...
Kako da stavim neki program ili java igricu na svoj D800? Trazio sam po forumima i vidio da su vec postavljana takva pitanja, ali nigdje nema odgovora. Please odgovorite. :cry:
Bok, Kupio sam Samsung SGH E780 i u svim brosurama na netu pise da ovaj mobitel ima Preglednik dokumenata (MS Office, PDF, TXT, HTML, JPEG, GIF) , međutim nigdje u uputstvima nisam nasao kako pregledavati te dokumente niti u samom mobitelu nisam nasao tu opciju. Zna netko kako to radi??
Ovdije mozete postat sve vasa pitanja za premostavanje funkcija, dodavanje interfajsa i dodavanje MMC patchova itd. Pitanja moraju upucivat na ovaj sadrzaj tako da ne bude mix tema i svima......:ontopic:
Kada odaberem ovu opciju treba li se mob zakljucati kao na recimo motoroli v525 ili je to zapravo samo ono kada se mob pali pa treba upisati kod? Jer kad ukljucim zakljucavnje i upisem kod,:hm: nista se ne dogodi pa me zanima jel bi to trebalo raditi?:hm:
zanima me da li se da rijesiti kak problem...meni veliki...na tom samsungu...nekom kad nekom posaljem sms ostane mi taj netko kao zadnji kontakt(primatelj)....htio bi ga izbrisati,ali nema nigdje opcija za brisanje....plizzz help..kak da se to rijesi??
TREBAM POMOC, Ako neko ima UST2 u lokaciji Rijeke molim za pomoc, radi se o sprzenom IMEI na D900i. Putem WiniMei ga ne mogu vratit za to treba UST2. Plz, ovo je hitno. :respect:
Pozdrav! Dakle, imam Samsung D600. S njim sam dobio dvije osnovne boje izbornika... Crvena i plava. Mene zanima, može li se kako nadodati još koja boja, i na koji nacin? Zahvaljujem na mogucem odgovoru! btw Moderatori, admini.... Ako sam što krivo postao, slobodno ispravite. lp
Kupio sam navedeni model samsunga, prije pet dana novoga u t-mobilu!! U 5 dana ispraznio sam ga i punio 5 puta ili ti ga baterija traje 1 dan!! Na mobitelu pišrm samo poruke i nekoliko kratkih poziva kroz dan i to je to, nikakve igre ili videoe vrtim ili slično! S toćno tim radnjama na...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma