Bok svima.Imam jedan problem pa se nadam da ce mi netko moci pomoci.Nedavno sam na poklon dobila SAmsung SGH-X660V.Htjela bi staviti neke slike i tonove ali ne znam kako.Da li se moze preko bluetootha ili mi treba kabel da se spojim na pc?Koliko sam vidjela na njemu ima samo IC.Jel' treba kakav...
kako ga ukljućit,po meni nikako...
Vaša mišljenja o još jednom Samsungovom ultra tankom mobitelu:hm:
Samsung je najavio izlazak novog D950 modela. Imat će 2.4 inčni ekran i 5 MP-kameru!
ima netko neki tutorial za mijenjanje maske... slike neke il nesto??? hvala
moze li neki vlasnik u600 postati koji video , hvala
Evo konacno jedan samsung koji se meni jako svida posebno zbog ekrana i ne svakidašnjeg dizajna, http://www.gsmarena.com/samsung_f520-1856.php
Zanima me nabavna cijena ekrana za d600?ili ako netko želi prodati!Iz svih djelova Hrvatske me zanima nabavna cijena ekrana,ukoliko mi odgovara kupujem!:comp:
ovako...kad ga upalim pokaze se bijeli ekran i nemrda dalje...plz help hitno je...
Za sve one koji hoce u svoj samsung ubacit neku Java aplikaciju:
Jucer mi je neko na danima piva maznuo ovaj mobitel. Sad me zanima jeli mu moguce kako uci u trag? Probao sam zvat al naravno iskljucio ga je lopov. :angry:
Potaknut ponudom iz T-mobile, voleo bih cuti neke dojmove o doticnom telefonu, hvala! http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10-00.asp?sifra=SAC170
Jel ima tko navedeni mob? Ako ima pliz koju riječ...:licklips: Meni je predivan...
ovako...na samsungu sgh d600 sam stavio 9-ero znamenkasti sigurnosni kod (ono za ulaz u poruke i to..) a sad sam zaboravio koji je....:dunno: zanima me moze li se kako to srediti a da ne moram na servis odlaziti.. ima koja opcija u mobitelu (osim glavnog reseta jer i za njega trazi da se upise...
Evo nabavio sam jucer D900 (druga ruka), posta san ga kupija polovnog nisan dobija nikakav software, i evo idem probat prebacit slike sa njega na komp (namistija san na njemu da ga porsiti kao pictbridge), comp mi ga uredno prepozna, ali nigdje slika... neman karticu u njemu samo onu njegovu...
Postoji li mogučnost da umjesto šifre operatera na ekranu piše ime operatera
Da li se može otključati u "kućnoj radinosti" ? :)
Evo sreo sam frenda i kaže da je vidio neki model od oko 4000kn, touch screen itd. Dal zna netko o kojem modelu govori? Više informacija nažalost nemam.
Zanima me kvaliteta fotografije, kod modela s 3.0-3.2 MP kamerom, da li se isplati uzeti. Trenutno ima motorolu v3x s 2MP kamerom fotografije su ok, ali nije to to. Ne želim zamjenu za fotoaparat! Zahvaljujem!
SAME LIKE X600 *#9998*3323 -> 7 -> *0141# -> GO TO "MENU" -> "SETTINGS" -> "SECURITY" -> "SIMlock" -> "DISABLE" >>>PASSWORD is "00000000" -> UNLOCKED TESTED AND 100% WORK )))) Ovo radi i na X640 kao i na X600
Pao mi mob u more i nije odmah ispran sa slatkom vodom vec nakon nekoliko dana. Sada se mob nemoze vise upalit,poslan je na servis i rekli su da nemogu nista... (servis nije SLUZBENI) Mogu li ikako spasit mob?
Bok Kupio sam u inozemstvu U600 trebam uputstva ako ih ima ne netu...
Word is out in the mobile community on the 3G-enabled ingenious Samsung i450, a dual slider running on Symbian OS - a reinforcer of the smart i-line of the company's portfolio. Let's remind you of the recently announced Samsung i620, powered by the Windows Mobile OS and sporting a sliding QWERTY...
Više o ovom mobitelu: http://www.gsmarena.com/samsung_e950-2015.php Po meni je dizajn stvarno katastrofalno riješen. Navigacijska tipka je gotovo jednake veličine kao i sam zaslon (to što je osjetljiv na dodir nije opravdanje:nono: ). Ekran je mogao biti bar 0.3 inča veći, a mogli su bez problema...
Jel tko zna kako se poveća slika dolaznih poziva? Znači, osoba koja te zove - ti ju vidiš na ekranu u minijaturnij veličini (cca.1,5cmx1,5cm). Kako postaviti na cijeli ekran ili barem pola? I jel tko ima uputstva na hr. jeziku za taj mobitel?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma