Pošto vidim da je sve više novijih modela i da su ovi ipak "odl school", odlučio sam otvoriti još jednu anketu i nadam se da mi nitko neće zamjeriti... Što se samog dizajna tiče, meni je subjektivno najljepši E500, iako se radi o ženskom mobitelu... :thumbup:
naime od zene mobitel kupili danas usb data cable (navodno univerzalan) kad ga prikljucim na pc mobitel mi se odmah puni trazim negdje prigodno program za ovaj model ali jednostavno jos nisam nasao da li cu uopce moci spojiti mob s pc-em posto mi ga ovaj automatski puni cim ga prikljucim?????...
pogledajte ovaj hibrid: http://www.gsmarena.com/samsung_serenata-2130.php
imam dotični samsung kao drugi mob, ali je trenutno u ormaru zato što mu ne radi zvučnik..radi samo kad je mob sklopljen, a kad se otvori više neće raditi..zanima me koliko bi koštao popravak i dal se to uopće može popraviti..brijem da je onaj flat kabel otišao...hvala unaprijed...
Je li ikako moguće postaviti neke druge tonove kao zvuk alarma i u kojem moraju biti formatu?
zelim najpre da pozdravim sve ljude na forumu , kupio sam ovaj telefon u Bosni i donio sam ga ovdje u Luxembourg , stavio mu ovu sim karticu ali mi prekazuje da je mreza zakljucana , kako da otkljucam ovaj telefon , sta mi je potrebno od SW i program , koji kabel i na koji nacin se to radi ...
Nedavno sam kupilo mobi. Samsung U 700 te imam problema sa baterijom. Baterija je punjena prema uputama, no ne izdrži duže od dan i pol bez pretjeranog razgovora (1-2 razgovora). Zanima me da li taj model ima tako slabu bateriju ili je problem u mojoj bateriji. Da napomenem već sam reklamirao...
dakle imam samsung d600 koji je zavrsio u zidu, zanima me sta mislite koja je procjena isplati li ga se popravljati...kuciste je malo malo iskrivljeno i odvojio se slide neradi mikrofon i ne radi vibracija, kamera radi, muzika i mp3 isto... ima on garanciju ali pretpostavljam da nece uci nista u...
Jel zna netko kako se moze instalirati MSN na D900 i jel uopce moze?
evo i Samsungov model sa podrskom za dvije SIM kartice. "Samsung je svojim modelom SGH-D880 DuoS ponudio smještanje dviju SIM kartica u jedan mobitel. Korisnici na taj način mogu imati dva broja, primjerice poslovni i privatni, bez da nose dva telefona sa sobom. Najveća prednost u odnosu na...
Kupio sam samsun f300 i sad imam par pitanja jer nisam dobio upute sa mobom jer sam ga kupio prek oglasa: nas Kako Flashat Mob?
znaci kad upalim doticni mobitel dode do natpisa samsung d600 i izgasi se i to se ponavlja stalno dok ne izvadim bateriju ,stavio novi soft. al nista .Kad izvadim karticu onda radi kao ono ubacite sim karticu i mogu zvat sos pozive (cujem ako trebate policiju itd.).nosio ga na popravak kaze da bi...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-vesti/10-pogledajte ovo (samsungovi inzinjeri su geniji za tehnologiju samo 6.9 mm) mislim da ce bit veliki hit
Dakle kupio sam Kingston 1GB memorijsku karticu, umetnuo je i ona radi. Sve 5. Kopirao slike, video i ostalo na nju da oslobodim memoriju telefona. No sad me zanima kako do vraga postaviti memoriju microSD kartice da mi bude default-na, dakle da se sve ubuduce sve slike ili video koje...
Pozdrav svima! Imam 2 samsunga e330 i odmah nakon isteka garancije riknuo mi je display na oba...Prijatelj mi tvrdi da je stvar u softwareua,a ne u displayu! Zna li itko sta o tome? THX
Zna li tko provjereno mogu li se u ovom mobitelu mijenjati zvukovi poruke, tj. postavljati mp3 kao ton poruke? Hvala!
Jer znate gdje bi mogao nači teme za u700? Na fonu imam samo onu ružnu vodafone. Malo sam googlo ali ne baš uspješno.
Zanima me unlock E390 pomoću kodova. Jeli postoje ti kodovi, ako da jeli postoji mogućnost da nešto pokvarim, jer mi je to tuđi mobitel, tako da ne mogu kao sa svojim E720 eksperimentirati. Mobitel je kupljen u hercegovini :hrv: i kodiran je na hej! mrežu. Unaprijed hvala svima i odmah se...
pozdrav,treba mi hitno postupak za dekodiranje samsunga j600,sad je na 095 a meni treba na 098,ako netko zna molio bi da napise.hvala
naime, nikako ne mogu skinit aplikaciju gmail for mobile na samsung d900...inače mi pretraživač normalno radi, ali kad ga usmjerim na http://gmail.com/app javlja mi grešku 400 - bad request... any ideas?
Pozdrav decki,mene cisto informativno zanima dali je izaso taj fon na trzista jer se najavljuje jos krajem 2006 godine,malo sam googlo i nisam nasho previshe pametnih informacija..Dakle radi se o samsungovom modelu B600 ,fon ima 10mpx cameru sa 3x optickim zoomom,dakle 2u1 digitalni foroaparat...
Dakle x160 kupljen u VIPme kompletu. Vidio sam da se neki Samsung modeli mogu otključati via kodovi. Može li ovaj model?
Tražila sam i nisam našla temu o ovom modelu...dakle ima li ga tko, kako ste zadovoljni i općenito mišljenja o najtanjem preklopnjaku. :hrv:
Aktualna lista patchova za E250. 1.Minute Reminder 2.fix patch displacement Java of the applications 3.quick delete sms 4.Avtovozvrat in Java after the bell 5.Vibra before the melody, one time 6.Output from the radio with the disconnection on the button * of vkl/vykl * 7.Main menu on the...
pa ajde da cujem dobre i lose strane ovog moba... nesto razmisljam da ga nabavim kao drugi mob umjesto ovog w300 pa da vidim isplati li mi se.... tanak je full i bas mi se svida, stane bas svuda! samo, zvucnik, baterija, kamera, player....?..... i zanima me koliko bi vi dali uvrh glave za...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma