Pozzz Jel se moze kako ugasiti iritantnan feature kod punjenja da ekran cijelo vrijeme priguseno svijetli.... to me uzasno nervira zahvaljujem se na odgovroima
namjeravam ga kupiti u tele 2 ponudi kao drugi mobitel, imam i d 900 , pa me zanima dal ga itko ima, i kako ste zadovoljni . jel negdje steka. pogotovo ako netko zna dal je losijji od d 500 i u cemu.
evo ljudi moji dragi, ja sam trazio po forumu ali nisan nasao sto me zanima...i zato vas pitam ako mi netko moze lipo objasnit ove stvari: zelio bi pojacat vanjski zvucnik da se glasnije cuje dok zvoni (znaci dolazni poziv) i kad slusam mp3, i takodjer zelim pojacat zvuk u slusalicama.... ...
Ima li ih iko ili zna di bi se mogli skinut?:dunno:
Ovaj Tutorial objašnjava kako napraviti grafički patch koristeći samsung firmware editor. Trebate sljedeće -grafičke file-ove koje želite flashirati -odgovarajući firmware -Samsung Firmware Editor version 2.01.38instaliran u folder vašeg izbora. Samsung Firmware Editor
gledao sam malo po netu o tome mobitelu pa me zanima da li ima na netu za skinuti i nekih drugih skinova, nisam baš našao tema za taj model, nešto različitije od one defaultne teme, zelene boje?npr.plava kao kod starog modela d410 itd.?
Kupio sam ga u VIP paketu... Kako ga otkljucati pa da prima i kartice drugih operatera ? Moze li se to nekako preko kodova ? uredjaj ima IMEI:
Stiglo mi e-mailom maloprije,pa da podijelim sa forumašima prije blagdana pošto baš neću bit online narednih 12 dana. Kako bi Ivan Hrvatska rekao: Merry Christmus! Special Access For Multi Client EXE
Pošto vidim da su i u drugim forumima otvorene ankete vezane uz estetiku mobitela, zašto nebi i Samsung imao nešto takvo - ipak je Samsung šminka! :thumbup:
Pozdrav ljudi, nisam novi ovdje, al sam moral napraviti novi account... imam jedan problem, pa vas molim da mi pomognete, ako je moguce.... Imam samsung D600 i sad bi si prebacil muziku s kompa na mob preko kabla, ali instaliram program, i sve radi, ali mi nece otvoriti niti jednu onu...
Šogi si je kupio d900 i pita me kako da se fotka direktno sprema na mem karticu. Kako sam uspio uloviti po forumu vidim da je to nemoguče osim ako se mob flash-a. Da li je to istina? I još jedno pitanje , da li je moguče bez isto tako flash-anja maknuti sa srednjeg gumba shortcut na internet.
Naime za iznimno male pare (kutija ronhila :D) sam nabavio e900 doduše nema baterije ni stražnjeg poklopca sad me zanima koliko bi ot kostalo???
Ima li nacin da Flashujem ovaj mob posto mi se software zablokira kad unosim pin ili kad punim mobitel bez SIM-a ...
Bio mi je mobitel prikopčan na kompjuter i odspojim ga i samo najednom mi počinje titrati ekran.Probam ugasiti/upaliti, opet ista stvar (doduše malo slabije...). Jel mi flat odlazi ili ekran? Kolko bi bio popravak?
evo ovako: mislim si kupit u700 i zanima me jel se za ton poruke moze stavit bilokoji zvuk, ili saamo mozes one određene, i jel bolji u 700 oli u600..?' hvala puno svima
novost iz samsunga.novi glazbeni model koji je poseban po tome sto u sebi ima ugradjen audio chip poznatih majstora iz Bang&Olufsena. http://www.gsmarena.com/samsung_f330-2090.php takodjer ima podrsku za HSDPA,kameru 2mp sa AF-om,a uz to je i prilicno tanak!
može li se ikako nasnimiti dugačiji izbornik na e250? naime curi se mob sviđa, uzeo bi joj ga za božić, al veli da joj je izbornik katastrofa (probala na mom službenom), pa jel se da to neak izmjenit? neka druga tema il ne znam kak već
Samsung D820 mi se zadnjih dana jako teško otvara, treba jako gurnuti i pritom se čuje čak malo škripe, kao da se plastika negdje dodiruje i dolazi do trenja. Dali je to znak da je kliznom mehanizmu došao kraj, ili? Mobitel je star 17 mjeseci. garanciju ima 24 mjeseca. Dali se to priznaje u...
Uzeo sam Iskonov ADSL i vidi iznenađenja umjesto c-140 dobio sam zgodni c-170! Moja sreća je trajala sve dok ga nisam upalio... Moj review: Moje mišljenje je da mobitel nije mobitel ako nema barem ARM od 200mhz, dakle počevši od mog jako visokog i razmaženog mišljenja o mobitelima sa...
Pozdrav! Imam U600 neko vrijeme i htio sam podijeliti neke dojmove s vama da vam olakšam ili otežam kupnju... :spin: Prvo dobre strane. Mob izgleda (barem meni i većini ljudi koji su ga vidjeli) predobro. Ima odličan ekran i odličnu kameru. Super mi je i tražilica kojom možete...
Ima li tko samsung d820? Jel njegov softver isti kao d600 ili ima nesto razlike???
Potreban mi je hrvatski ili srpski firmware za samsung e250 i samsung d900i:(
bok ljudi.imam par pitanja u vezi ovog moba.zanima me da li se može prebacivati slike na njega preko infracrvenog(čuo sam da su inače samsungovi mobiteli nekompatibilni s ostalima), i da li se može video snimati duže od 15-20 sekundi?nekad mi sam prekine nakon 6-7 sekundi... hvala
dakle, nakon pada mu je prestao raditi ekran (mrak :respect: ), sve ostalo radi! jel mozda flat ili je samo ekran otiso bi li netko znao reci, koliko bi dosao popravak, i di bi se mogao u zg popravit! hvala!
Lijepo molim da mi netko pomogne. cijelo jutro surfam i nigdje ne mogu naci gdje ima auto punjaca za d900, a nemam vremena lutati po gradu i traziti :) thnx
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma