Evo,sve stoji u naslovu... Majka mi ima navedeni mobitel i htjela bi da joj stavim tetris gore... E sad,budući da se nikad nisam bavio samsunzima,zanima me kako to izvesti? Znam da nažalost nije jednostavno kao na Nokiama i SE-ima,pa ako mi netko može napisati kratke upute bio bih mu zahvalan (i...
di mogu nac SAMO onaj prednji dio koji ide preko ekrana, sa touch tipkama jer mi je puknuo?! u svim paketima sam nasao sa cijelim housingom! znaci na slici mi treba samo ovaj komad prvi slijeva:
Tek sam neki dan shvatio da na svome samsungu D900 nemogu dobiti cijelu poruku kad se prekoraci 160 (mislim) znakova...Znaci ako mi netko recimo posalje vise od 160 znakova u jednoj poruci,ja primim samo prvu tj.prvih 160znakova.... i sljedece mi pise "Nepotpuna poruka" Zna li netko kako da to...
IZVOR Za navedeni mobitel potrebno je upisati kod *#9998*4678255# kako bi se omogućila instalacija jave s memory stick-a/memorije mobitle 1.Nabavite *.jar file (igru/program) i dkinite JAD Maker,pomoću njega napravite *.jar file 2.Prebacite *.jar i *.jar file u folder "ostalo" na mobitel...
na ovo sam naletio surfajuci stranim forumima (:thumbup: ). zato nije ni cudno da sifre za javu od d500 ne rade recimo na e720... RTK Operating System Philips Sysol Series: E100, E330, E330N, E630, E700, E800, E820, S500, X100, X600, X460, X490, X620, X640 Philips Dragonfly Series: E340,...
imam jednog starca,X600,sav je nikakav al radi i radi..e sad,u zadnje vrijeme me zeza kod punjenja,namjestam ga dok mu ne odgovara i onda pocne punit,al sad vise ni to ne pomaze,uopce nece punit..sad me zanima dal je problem u punjacu ili mobu..dal mi se isplati kupovat punjac..?:-/ :confused: ...
Vaša mišljenja o mobitelu, po čemu je sve bolji od D900, konkurencija U600
novi modni model Samsunga namijenjen njeznijem spolu. http://www.gsmarena.com/samsung_l310-2233.php jos jedan zgodan dizajnerski uradak . http://www.gsmarena.com/samsung_l320-2234.php
Zanima me jel bi mogo nekak sa USB kablom fleshat D800 i ako bi mogo di mogu skinit soft...i postupak...ajd ak neko moze korak po korak jer prvi put na samsungu nes radim!...sry ak je vec bio thread o ovome...ja nisam naso!:-/
Za sve one koji hoce svoj D900 flashirat i zele odrdjeni Firmware bez muke i potraznje mogu ovdje da skinu. D900XFFI1.cla German English Francis Slovenski Hrvatski Romana Bulgarski
Gdje mogu kupiti falsh kabel za D900???
http://www.gsmarena.com/samsung_f490-2203.php
Eh, ovako, ovo je moj prvi Samsung i mogu reći da mi se jako sviđa mobitel. Imam par pitanja u vezi njega, nisam u toku sa Samsungovim modelima. Imam jednu temu na mobitelu (i stvarno me oduševilo to s promjenom izgleda ovisno o doba dana) pa me sada zanima mogu li ih dodati još? (Kabel i program...
Šta, nisu mogli ni u jedan model staviti bar 2 megapixela?! grozno:creep:
PC Studio Guide (PC Studio - inace poznatiji kao EasyStudio i EasyGPRS) PC Studio software se sastoji od sljedecih programa: PIMS / PIM & File Manager -organise&manage your phonebook and calendar entries, send sms, transfer files (music, photos, videos, images, ringtones...) between phone...
Evo ga napokon je pocelo pa da malo nase forumase zarazim.. Modirao sam e900, * Promjena sms zvukova, * Snimanja razgovora, * Promijena antene i baterije, * Ton za tipke u glasu od Counter Strike otkucavanja 0-10 Trenuto je FW E900XEFG2 virus verzija za modificiranje...
radi se o samsung sgh-e800 frend me zamolio da mu prebacim slike... i spojim ja fino... na usb kabel i on ga puni.... al ga ne prepoznaje... e onda sam instaliral program... kaj sam dobil na cd-u. al i dalje ga komp ne prepoznaje... e onda sam pročital uputstva i na kutiji piše da odem na stranicu...
Trazih i ne nadjeh pa evo da pitam iskusnjare! Naime ako me neko moze uputiti na link ili mi reci s kojim progijem promijeniti FW na doticnom,da li moze sa OneNAND 1.8 i kako sam vec toliko zahtjevan ako imate link za doticni FW koji cak ne mora biti sa lngHR Tnx :beer: Malo izvinjenje: :lol:...
hmmm mislim da su u onoj anketi postariji mobovi pa... ja dajem glas za d900i
dakle ovako, ne radi mi gornji dio tipkovnice, dakle rade mi brojke samo, dok gornji dio da tako kažem ponekad radi ponekad ne, kad je skroz otvoren ne radi ni jedna tipka, kad ga zatvorim za 1mm, tipke počinju hvatat ponekad, zanima me dal je netko imao sličan problem... i jel se isplati to...
Djete uzelo mob. i tup u salicu s cajem ,odmah sam izvadio bateriju osusio ga Mobitel radi ali koju god stavim karticu nema signala. Sta bi moglo bit ?Jel se nesto moze napravit? Radi se o SGH 370 klizni.:ideja: :ideja: HVALA !:dunno: :dunno:
ja sam ga kupio prije 10 dana i jedini nedostatak je autofokus i sto automatski nesprema poslane poruke zanima me vase misljenje
1. Koja je po def sifra telefona 2.kako prom.temu displaya ? odem u postavke, prikaz, i kad odaberem tema, ne nudi mi koju temu zelim,vec stavlja jednu sa satom i dubrovackom tvrđavom. U mojim datotekama nema mape "teme" thx
Kako podesiti mob da podatke sa kompjutera sprema direktno na memorijsku karticu ? Hvala
Zasto Samsung X680V nemoze raditi sa Samsung PC Studio-m?? Jel netko mozda uspio? P.S. Kako prebaciti java igrice i aplikacij na X680V??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma