Pozdravljam sve na forumu. Nov sam na forumu i vlasnik (a možda više i ne :biggreen:) Samsung G810 telefona. Zamolio bih, ukoliko je uopšte moguće, za savjet na koji način izvršiti flashovanje gore pomenutog telefona, koji je uništen instalacjom nekompatibilne teme, pa sada više nemam sliku na...
Dal mi netko može pomoči odkodirati mobitel samsung SGH E570 koji sada trenutno radi na T-mobile a meni treba za Vip. Unaprijed zahvaljujem.
Jeste li se prijavili na ovaj Samsung Mob!lers? Samsung Mob!lers su u biti mladi, viralni kreativci koji će imati privilegiju testirati najnovije Samsung smartphone uređaje. http://www.mobil.hr/novosti/samsung/pocelo-je-i-u-hrvatskoj-samsung-moblers-4529
Mobitel je galaxy mini, vidi se iz priložene fotke, a vidi se i problem koji me gnjavi. Kad kliknem na Samsung Apps ništa ne mogu instalirat preko pc-a jer javlja da nema spojenog mobitela iako u glavnom prozoru detektira isti!
flasho sam galaxy mini na cm7 i nikako nece da mi se prijavi na google racun.... stalno izbacuje error connecting to server.... jel ko imo ovakvih problema kopam po netu al nikako rijesit....
kupio sam ovaj telefon i odlican je. ali nakon izvjesnog koristenja ugasio se i nemogu ga vise upaliti. probao sam novi softver ali i to nije pomoglo :S :S Nitko nezna sta mu je molim pomocc
kupio sam samsung wave 5250 sa bada os i kad ga prikljucim na kies daje mi opciju da updejtujem softver.dali smijem to da uradim da nebih napravio neku stetu
Dali postoji neki tajni kod ili sifra da bi prihvatao i druge sim kartice.
Pozz svima. Flashao sam mob sa wm 6,5 i nakon toga je uvijek off. ne mogi nista da uradim? Evo slikao sam i slike ako mi neko moze pomoci bio bih zahvalan. pozzz
dali neko zna cemu to sluzi na mobitelu. hvala
Kako promjeniti na Samsung S5230 mjesto spasavanja poruka sa sim kartice na sd karticu koja je u telefonu. Ovako mi svako malo javlja da mi je memorija puno. LP
Navedeni program mi ne prepoznaje samsung sgh d900. 10 puta sam reinstalirao i program i draivere i opet isto. Pomozite isluditi ću
Imam Wave 723 i ne mogu nadograditi softwer preko Kiesa. Piše mi da trenutačna verzija nije službena verzija izdanja. Usluga nadogradnje programske opreme za neslužbene verzije nije podržana. Dali je imao netko takav sličan problem na kojem drugom Wave modelu? Dal se može to kako srediti da...
Poštovani, unaprijed se ispričavam ako sam otvorio temu koja je već prisutna, cijeli dan se mučim googlanjem ali bezuspiješno... Naime, imam spomenuti WP, neki dan je počeo blesirati (malo sporije raditi) da bi mi se na display-u pojavilo "Samsung Omnia" i što god proban ne funkcionira (VOLUME...
Stavio sam šifru za zaključavanje ekrana! Ali više ga ne mogu otključati. Kako da ga otključam? Neki restart preko kompa? Novi softver?
Imam S8300 koji je kodiran na 091. Ubacio sam 098 karticu i tražio me kod. Upisao sam ga dva puta (neki random) i nije prihvatilo. Ubacio sam 095 karticu i probao još jednom i onda se telefon zaključao te javlja: "Phone Freeze" "SIM kartica nedostupna" "Odaberite opreratora". Što je činiti?...
Dobar dan Imam samsung gt-i7500 zanima me koji android mogu staviti a da mobitel funkcionira kako spada trenutno imam 1.6 znaci zanima me dali mogu vecu verziju stavit i dali ce mob stekat i dali ce radit kakve probleme na vecoj verziji fala unaprijed
Prijateljica ima problem sa navedenim mobitelom. Ne zeli se spojiti.. imala je onaj Kies program, pa ga je maknula.. Znaci htjela bi spojiti preko usb-a mobitel i laptop (na kojem je win7) samo za transfer mp3 ca ... kaze da koju god opciju odabere za spajanje usb-om, nista ne uspijeva... probano...
pozdrav, dali neko zna proces dekodiranje ovog mobitelčića da funkcionira na sve mreže, ili barem zna nekog da bi to napravio za neke sitne parice? hehe
Tri nova Wave modela, svi sa Bada OS 2.0. Više na: http://www.mobil.hr/novosti/samsung/samsung-wave-3-wave-m-i-wave-y-4232
Cao svima.Da li neko moze da mi kaze kako da aktiviram email na samsung S5230? podesavala sam nesto vezano za akaunte i pisalo je da su uspesno podeseni..ali kad hocu da posaljem email pise Connection failed a sve ostalo se konektuje normalno..savet neki?
kupio sam mobitel prije 2 dana i pretrazio sam cijeli net 2 puta da saznam nesto vise ali uzalud.. vjerujem da bi tu mogao naci odgovor.. hvala unaprijed
Danas mi je pao iz ruke sa 1m visine i više nema tona. Sve radi, ali ton ne. Mob je u kožnatoj futroli pa se nije oštetio. Dal se nešto odpojilo ili nešto ozbiljnije? Pozdrav
došao sam u posjed gore spomenutog modela samsunga, mob je u dosta lošem stanju, od fizičkog stanja do softvera. Čini mi se da je slabije lovi touch, treba baš jače stisnuti a i treba calibrirati tu i tam, jer se gubi a i spor je. Neznam dal bi se možda nešto dalo riješiti softverski, nemam nikakav...
Eo u naslovu sve piše znači da li se može ovaj "kod" sa poruka nekako skiniti... Znači zaključan je na neki kod a ja ne znam koji je pa jel se može kako on resetirati?? Možda glavnim resetom?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma