Znade li itko kako sa kompa mogu prebaciti igre na svoj samsund D820 tako da ih mogu igrat
imam 2 d880 duosa, i imam problem, kada je slide spusten i stisne se displej dolje lijevo sve skripi i pucketa na jednom, a na drugom je sve u redu.. jel netko zna kaj je to i dal se moze nekak to usutkat??
Forumaši molim Vas pomoć Uzela sam polovni sgh e 330, nakon toga sam kupila usb kabel , ali nisam dobila instalacijski cd sa driverima. sada gledam po netu ima tu dosta programa, ali baš za e 330 usb driver nigdje ne nađem :cry: Šta da radim? Pomozite molim vas jer mi je mob toliko prazan niti...
Jel netko dosad servisirao klizni mehanizam i po kojoj cijeni????? Moj je katastrofa, jedva se otvara.
:comp: Još jedan klizni Samsung s kamerom od 5mpx, nasljednik g600, trebao bi izaći početkom 2008 godine. meni pumno ljepši i bolje dizajnirani od g600. Evo i slika:
Pozdrav svim clanovima, U zadnje vrijeme pocinjem imati sve vise problema sa svojim J600, pa krenimo redom. 1. Kada sam ga tek dobio, pri prikljucivanju bilo kojeg kabla (punjenje, komp-mob itd.) odredjene tipke nisu radile. Strelice lijevo i dole, te dial dugme ako je pritisnuto, dva puta...
ovak ... kad slusam muziku na mobu pojacam do kraja ... i u zvucniku hrsi ... ?? jel se da kako sredit da nece hrsat...i jos me zanima...onaj kod za pojacavanje zvucnika...jel dobro il ce jos vise hrsat?
dali e900 moze blokirati pozive za jedan broj mobitela i sms poruke sa tog broja i kako se to radi, hvala
1. zanima me kolko bi me koštalo da mu promijenim cijelu masku?? i gdje bi se to moglo napravit u okolici vukovara?! 2. ili ako netko zna gdje bi mogao nabavit samo onaj iza 'poklopac' što dolazi na bateriju?!
C/P s Tportala Aj bilo bi zanimljivo da samsung proizvede ovu makinju :D baš me zanima ko će napravit i kako će izgledat
-DVB-H, -102x53x16.5 mm, -diagonal screen size of 2.6 inches, -PiP (picture in picture), -3 Megapixel autofocus camera.
imam X650 SAMSUNG ne radi mu mreza prekida koju god da karticu ubacim ne radi do baterije nije jer sam i to mijenjao daj pomagajte!!!!!
imam x300 koji je kupljen u tele 2 paketu i zakljucan na isti, kako da ga otkljucam, jel ima neki program ili postupak sa kodovima, thnx
Moj U600 nece da otvori ni jednu Power Point prezentaciju, mada u svim specifikacijama pise da to radi. Na koju foru moze da to odradi. Probao sam Notepad-otvara, Adobe Acrobat-otvara, Word-otvara. Kad je o pps ekstenziji rec ili Power Pointu prijavi "unsupported file". Steta, bilo bi interesantno...
treba mi upute za rastavljanje e900, ima neko link?! tnx unapred
Komp mi ne želi prepoznati mob, skinuo nekakve drivere ali ne pomaže. U biti želim samo pripuniti mobitel s USB kabelom pa ako netko zna kako i gdje skinuti drivere za dotični mob neka pomogne. Hvala! Isprike moderatoru i ekipi za prijašnji thread, kriv sam, nisam čitao upute!!!
Evo jos jedna konkurencija iphoneu i pradi http://www.gsmarena.com/samsung_p520-2046.php evo i specifikacije General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Announced 2007, July Status Coming Soon Size Dimensions 88 x 54 x 8.9 mm Weight 102 g Display Type TFT touchscreen, 256K colors ...
Sto znaci onaj E na vrhu ekrana, kak se to makne ili ugasi? Dal mogu imat kakve teme?
imam jedan problem.cura posjeduje gore navedeni mobitel . kupila je memorisku karticu i usb kabel . kad se spoji na usb komp ga prepozna al nema nicega. uz kebel je dosao pc studio 3 , al ni on ga ne prepoznaje.kako to sredit?
je li moguce na samsung d900 instalirati 3d igre, ja sam pokusavao nekoliko ali instalira i napise java error kad pokrene igru... pokusavo sam sa tennis multiplay, roger federer tennis, vrally 3d i jos par igara ali ne ide, dok one koje nisu 3d lijepo idu
Java emulator for SGH-D600, D820, D900 & T809 DOWNLOAD U ovom thread-u se mogu naći java emulatori koji mogu pokretati java igre namjenjene za samsung-e (i ostale marke) (rezolucija 240x320),ako imate link za nekakv java emulator pošaljite mi ga na pm pa ću ga postati ovdje
Molim pomoć pri otključavanju sa t-mobile mreže...sve slično opisano ovdje sam probao ali nema konkretnih rezultata...traži network code kad ubacim drugu karticu ,ali ono sa 8 nula ne šljaka... molim pomoć
1.Ako ste mijenjali lozinku mobitela vratite je na Deafult 8 nula (00000000). - Idite na SETTINGS->SECURITY->SIM LOCK i siljučite SIM lock 2. Ubacite SIM karticu koju mobitel ne podržava 3. Ako izaci poruku "Enter Correct Sim" ili slično upišite *#9998*3323#. 4. Pojavit će se bijeli ekran s...
(Models Z105, Z107v, Z500, Z500V) 1. Upišite kod *7465625*28782# bez SIM kartice u mobitelu 2. Pojavit će se poruka "Auto Subset Lock: Activated!" 3. Upišite kod *7465625*28638# ponovo bez SIM kartice 3. Pojavitće se poruka "Auto Network Lock: Activated!" 4. Ubacite SIM karticu i mobitelbi...
L770 -2 Megapixel camera, -FM radio, -UMTS, -price:260-280 Euro. E251
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma