treba mi neki firmware koji ima u sebi night mode , ako postoji upste takav, ili kojem je bolja kamera nego sa G800MTGK1 il koji ima vise opcija od ovog sto sad imam Alienware nemoj brisat opet temu :adminrulz:
Potrebno- -USB data kabel -D800 Optiflash -D800 Flash File-ovi Pokrenite OptiFlash i idite na "File"->"Open" i izaberite *.s3 file Idite na "Options"->"Settings"
Ukucavao sam kod #*7337# kako bi pokušao izbrisati lozinku za privatnost na mobitelu,nakon čega nemam signala na mobitelu,ima li pomoći bez servisa?
Dobar dan svima...tek sam newbie ovdje pa molim tko god može pomoći da mi da potrebnu informaciju..biti ću mu jako zahvalan.. naime..radi se o gore navedenom modelu... došlo je do kvara za kojeg neznam uzrok.. naime..nemože se uopće više upaliti..odnio sam ga kod prijatelja u europatrade-u al...
POZDRAV SVIMA! Igrice prebacujem bez problema sa softtickom i uploaderom!! Ali nemogu prebacivat sa moba na komp jer mi u samsung pc studiu3 nece naci mob , a burazov d 600 pronade bez problema!! Znaci, ako netko zna program s kojim mogu skidat sa moba na komp molim ga da mi tu ostavi link di...
Ovaj tutorial se odnosi na pojačavanje zvuka na mp3-icama za slušanje na mobu,kako se na slušalicama kod samsunga zvuk slabo čuje ili bass ne valja ovaj tutorial bi to trebao ispraviti Ovako za ovu radnju su potrebna dva programa -Gold Wave -MP3 Gain Instalirajte Gold Wave i MP3Gain,nakon...
molim nekoga da mi pomogne ako zna. dakle moj problem je, skinuo sam mini operu i ebuddy e kad se zelim connectati nikad ne uspijem.
Dali postoji neki java program kojim se mogu pregledavati slike na Samsung D900i u landscape modu, ili barem fullscreen i next opcijom pregleda slika sa memorijske kartice?! :cry: Thnx
Evo ne znam da li je tema vec bila,mada sumnjam. Radi se o tome da sam do jucer sve normalno mogao prebacivati sa mobitela(SGH-D500) putem usb data kabla,no sad odjednom ne moze ni da puni bateriju preko usb-a.Krene da puni par sekundi i zatim stane sa punjenjem i ne reagira nikako(dok punjacem...
nabavio jednog ali bi trebalo flat zamjenit pa me interesira kolika bi mu bila cijena sad..hvala unaprijed..
Jel zna netko možda di mogu nabavit zamjenski ekran za u600? staklo se slomilo od udarca u gornji desni kut i više ne radi..jel se isplati uopće..šta sad s njim?:banme:
Poslije flash-a, ostao sam bez signala, stavio sam novi firmware, te poslije toga izgubio signal. Na ekranu se pojavljuje poruka >>NO SERVICE<< (Konkretno se radi o http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=53855 (drugi mode) (eky D900iXEGF2 ENG Mod with GER/ENG/FRA/HRV/ESP/NL/POR/ITA/TR languages) Sto...
ovaj model će se u početku prodavati samo u SAD-u, i to preko ponuđača mobilnih usluga Sprint,a vec je najavljen kao ubojica iPhonea. -3.1-inch touchscreen,240 x 432 pixels and 262K vibrant colors, -GPS reciever, -2.0 megapixel camera with 2x digital zoom and video camcorder, -Advanced Stereo...
Zna li itko zasto stalno one dvije glavne tipke za meni i imenik vibriraju kad ih se dotakne?? Postoji li sansa da se to iskljuci nekako??
Pozdrav, zna li netko kako spojiti M300 na PC? U paketu sam samo dobio slušalice. Na T-mobile piše da za povezivanje koristi USB. Imali negdje za kupiti takav USB kabel?
molim pomoć stvarno neznam kako bih stavio neku aplikaciju na mob. uspijem je prebaciti ali mi je spremi u mapu other files.
Kako je SGH-Z240 3G Qualcomm mobitel za njega ne vrijedi onaj upload što je namjenjen za D600,ili D900...kako je i U700 qualcomm model bilo bi logično da je način na koji se uplodaju igre isti.Svi koji su zainteresirani neka pokušaju ovu metodu (U700 Upload) za instalaciju java igara/aplikacija
P520 zvani Armani, zanima me koje su razlike između tog modela i njegove kopije, uzeti kopiju ili ne?.. svaki odgovor i pomoć su dobro došli ;)
pojavili su se patchevi za u600 firmware U600XEGG2 http://rapidshare.com/files/98191474/u600xegg2_patches.rar http://rapidshare.com/files/98200899/u600xegg2_pathec_2.rar.html CmpNum6 Keys RingVolume
http://www.mediafire.com/?bgnmghao9bx --> U600XEGG2 U600 Optiflash baterija mora do kraja biti napunjena Sve važnije podatke s mobitela (slike/muziku/video/kontakre/SMS) backup-irajte. Pokrenite Optiflash i idite na I pod tab "Generic" izaberite sljedeće vrijednosti:
Pošto E390 ima malo memorije, kupio sam 1GB microSD karticu za njega. Prvo sam pogledao na samsungovom websiteu i piše da koristi MicroSD, pa sam mislio ok, sigurno će raditi s 1GB. Problem je što ne radi, metnem karticu u mobitel, pojavi se poruka da je kartica metnuta, onda ju mobitel samo...
Jel moguce instalirati java alikaciu na ovaj mob. konkretno mislim na aplikaciju poput "binga" i mig32" za cetanje na MSN-u?? Jel moguce da niko nista nezna??
Jeli moguce spojiti ovaj telefon na komp. i ao jest, jel postoji mogucnost da se na njega instalira soft. poput "bing" ili "mig32", ili bilo koji drugi za dopisivanje preko neta??
Zna li netko kako mogu prebaciti fotogtafije sa M300 na kompjuter - PC? Naime, uz M300 dobio sam samo slušalice.
Kako najjednostavnije mogu otkljucati D600? Hvala!;)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma