zanima me dali pase ekran sa samsunga d820 na d900???
Kupio sam G800 u T-mobileu. Verzija FW je 80LBOHA3 i moram priznati da nisam nikada cuo za nju do sada. Imao sam i prije G800, ali imao je verziju G800XXHA6. Na oba telefona ispod baterije piše G800. Zanima me da li postoji kakva razlika u HW i da li se može umjesto 80LBOHA3 staviti neki...
Za G600 Ne postoji Theme Maker kao program za PC da se naprave teme i upload-aju na mob. Idite Na izbornik->Postavke->Postavke Zaslona->Moje Teme i pokrenite Theme Wizard-a. Idite na "Next" kako bi ste izradili svoju temu. Prvo ćete morati odabrati background (pozadinu) :
--molim vas da mi odg. ako itko zna kako se na g800--brisu pojedinacno ili svi nedavni primatelji poruka/e!?-- za primjer d900 bi samo usao u nedavne primatelje postojala opcija obrisati i to je to!!--al kod g800-to nema ili ja nevidim!???-----ajde molim vas za pomoc!
Potrebno: *E950 OptiFlash *E950XXGH4 *E950XXGI1 Ovo je potrebno kako bi PC prepoznao mob 1.Izvadite bateriju iz mobitela,zatim SIM karticu i memory karticu
Bok! Brat ima taj mobitel i nikako ne zna kako instalirat igrice na njega, ja pomažem, skužio sam da trebam pretvoriti jar u jad file i tad ga stavim u others folder na mobitelu i tad bi trebao uspjet instalirat, ali nejde, spomijnjete tu kodove za otključavanje java instaliranja ali ne...
Koliko dobru reprodukciju zvuka ima ovo cudo (na zvucniku i na slusalicama) i da li je istina da se muzika s memory kartice od 1 gige ne moze direktno slusati na mobitelu vec da ta kartica sluzi cisto kao skladiste te je kao takva neupotrebljiva u svrhu koristenja moba kao mp3 playera?
upio sam novu micro sd karticu od 1gb... stavio je u u600 i radi (to sve u trgovini licno provjerio time sto sam jednu pjesmu kopirao na karticu sa moba i pokrenuo je,sve radilo) dosao kuci i ubacio je u card reader. prepozna je,ali kad podjem uci u removable disk u my comp trazi da je...
Samsung D780 Duos Eto sada dolazi i dual sim u candybar izvedbi nešto slabijih karakteristika od D880 DS. http://www.gsmarena.com/samsung_d780_duos-2340.php
..ovako...ovo ce zvucit glupo, al nevo neznam di da pisem ap evo u cemu je proble...prije otprilike tjedan dana...cura mi je zakljucala poruke na U600...i glupaca sad nezna sta je napisal i ja nemogu nikako do poruka slika itd...molim vas za pomoc je cu je morat upucat....hvala .....
Imam e390 i interesuje me kako da ubacim igre u njega.Imam softick i java uploader . Sta dalje ???
.ovako...ovo ce zvucit glupo, al nevo neznam di da pisem ap evo u cemu je proble...prije otprilike tjedan dana...cura mi je zakljucala poruke na U600...i glupaca sad nezna sta je napisal i ja nemogu nikako do poruka slika itd...molim vas za pomoc je cu je morat upucat....hvala .....
da li se moze na ovaj mob stavljati teme? znam da se ne mogu po defaultu ali da li se moze modirati nekako?
Može li mi tko reći od koliko mogu stavit karticu u mob.? Ali najveću? P.S. stavija san SanDisk-ovu od 2 MB, i neće mi da je prepozna ili prihvati. Zanima me samo zašto i jeli može prihvatit toliku od 2, ili triba bit od 1 GB? Zahvaljujem svima na pomoći!
Patchevi za G600 Title: Remove the background of the date and clock Firmware:G600XEGL1 Author (s): Pako777 -->DOWNLOAD<-- ==========================================================
firmware je D900JPFG6. namjeravam kupiti karticu od 2 GB, zanima me hoce li taj firmware prepoznati? ako ne koliko maximalno podrzava? hvala!
Kako se radi o qualcomm platformi,postupak za upload java igara na G800 isiti je kao kod U700 Za instaliranje java igara ili aplikacija na G800 potrebno je HARDWARE:USBcable,G800 SOFTWARE:“Qualcomm USB driveri i BitPim Download linkovi Driver DOWNLOAD BitPim DOWNLOAD
E ovako, od kud da krenem.... Vidim da je dosta ljudi otvaralo teme o problemima spajanja Samsung mobilnih telefona sa računalom pa zato da odmah kažem da mi nijedna tema nije pomogla stoga bi vas zamolio da ne pišete postove tipa, "odi na pretraživanje" i sl. jer sam proveo zadnja četri dana...
dolazi od samsunga "dual sim" mobitel.. SGH D880 DuoS - utor za dvije Sim-kartice(radiju sinkron) - 3.MP kamera sa Autofocus - MP3 Player - UKW Radio
bok svima! ja sam nova ovdje, pomalo pratim vaša iskustva sa novim mobitelima. ja se nažalost ne kužim toliko o mobitele, i sve one karakteristike koje pišu o nekom mobitelu meni gotovo ništa ne znače jer sam tumplek za to. zato imam par pitanja, a vezano uz moj novi mob. naime, prije nekih...
MOlim vas da mi kazete sta sve treba nagodit da to radi!! Jednostavno mi nece spojit u java sa internetom T-com korisnik Hvala Puno
Napravio sam reset F700 sa kodom *2767*2878# nakon cega mi se izbrisao kompletan sustav datoteka. Dakle, kada otvorim Moje datoteke nema ni jednog foldera, pise samo PRAZNO! Probao sam i napraviti nove foldere iz telefona no ne dopusta mi. Takodjer, kad nesto posaljem preko BLT ili kad uslikam...
-quad-band 3G connectivity, -111 x 46 x 9.8 millimeters, -3.2 Megapixel camera, -Bluetooth 2.0, -Music player and FM radio. http://news.softpedia.com/news/Samsung-U800-L870-and-i900-Unveiled-83379.shtml...
jos jedan Dual SIM model,zasad prvo u Kini,a poslije toga i GSM inačica. -2.4 inch touchscreen display 260K colors, a QVGA (240 x 320) resolution and handwriting recognition, -CDMA and GSM networks, -FM radio, -2 Megapixel camera, -34MB of internal memory and microSD card support,...
Zna li netko kako mogu flashirati e780 i dali se on flashira kao neki drugi samsung ili ima određeni postupak.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma