Zanima me jel d900i u tele2 ponudi otkljućan, tj radi li na sve mreže?
molim vas ako netko zna postupak i pomoću kojeg alata i kabela povezati na pc za ubaciti midi mp3 i slike.memorija mu je 2mb.hvala
ekipa draga, lijep pozdrav. danas sam se imao priliku u dućanu na svega par minuta, :cry: , igrati sa D780. dojmovi su mi jako jako jako dobri. evo review_a, http://www.gsmarena.com/samsung_d780-review-251.php
eh kako se vidi iz naslova interesira me kako ubaciti album art u pjesmu da je u600 prepozna i da prikaze album art u music playeru. imam par pjesama kod kojih je telefon prepoznao album art i prikazuje ali te pjesme su ga vec imale i nisam ja ubacivao album art na njih, naime ubacio sam na velik...
Poz... da li postoji neki program za J700 koji filtrira dolazne pozive. u samom telefonu sam pronasao za poruke Blacklist ali nista za same pozive. hvala puno
Puko mi je ekran na d900-tci:angry: , pa sada me zanima dali se vise isplati kupiti novi mob ili da popravljam ovaj... Da pojednostavnim gledao sam nokiu e51 koja bi me dosla cca 1000 kn, sada kolika je cijena ekrana za d900 kod nas, ako je puno skupo uzeo bi radije novi mob... Sta...
skinuo sam sebi ebuddy na svoj samsung D900i i kad ga pokrenem i kad treba da provjeri konekciju javlja mi slijedece: "Your internet settings must be activated fod java Aplications,or try again later. Check your phone manual or www.ebuddy.com on how to do this.If this doesnt work you can...
http://www.gsmarena.com/samsung_soul-2243.php
Bok ljudi! Proglem... spojim d900i na laptom i kreiram pomocu softwarea od samsunga konekciju i sve 5, spoji se na net, e na mobu u crveno se promjeni, al nezeli otvarat nista putem preglednika, u cemu je problem, koda da uopce nije konfigurirana postavka, tj.da nije spojen... kako to rijesit!?
svi govore o nedostacima pojedinog telefona,a mene zanima najveci nedostatak samsung telefona,npr. zbog cega je bolja nokija od samsunga ili neceg sličnog.Mene smeta npr. da svaki njihov mobitel ima istu gresku i oni to nece da poprave nego i dalje izdaju mobitele sa takom greskom npr. vibra i...
Unlock Codes Code 1: *7465625*28782# Code 2: *7465625*28638# Prvi način: 1. Izavidte SIM Karticu iz mobitela 2. Upišite prvi kod u mobitel( Pojavit će se poruka "auto subset lock activated") 3. Upišite drugi kod u mobitel 4. Mobitel bi trebao biti otključan
http://www.gsmarena.com/samsung_m150-2466.php
nece da radi sa neki sim karticama sta da radim???
Kupio od LIKA novi u600 i u njemu nema ama bas nista..niti jedne slike, ton poruke samo jedan..itd..prazno prazno... Zanima me samo kako da si postavim drugi ton za sms posto sam cuo da nepodrzava mp3..lako za slike itd... Jel mogu ga sam kako napunit i kako da bude kao NOVI ili da ga vratim...
M620 B300 B510 http://news.softpedia.com/news/Samsung-M620-B300-and-B510-On-the-Affordable-Side-83391.shtml
Postoji li nacin da vidim koja mi je sifra za zabranu poziva ili da je ponistim??Kad pokusam postaviti zabranu trazi mi sifru koja ima 4 znaka, a nisu 4 nule.Koju god da unesem kaze da je premasen broj pokusaja. Radi se o D500!
Ejjjjj... Imam problem... Brat mi je otkrio šifru za mobitel (znate onu koja zaključava poruke, datoteke itd.) i ja sam ju promijenio odmah u neki osmeroznamenkasti broj. Problem je taj šta sam ja taj broj zaboravio. Moje pitanje je postoji li način da otključam mobitel ili da promijenim šifru u...
dobio sam mob na poklon, i roknem na njega najnoviju operu. ono, sve valja, ali kad pokusam spremiti stranicu, ili nesto uploadati na net kaze da -memorijska kartica nije umetnuta-. na njemu se nalazi transcend kartica od 1gb i inace normalno radi. isto tako koristim java app filemanager i zanima...
* 2.5G GSM/GPRS/EDGE connectivity * 2″ QVGA 262K color display * 2 megapixel camera * FM Radio with RDS * 20MB of user memory * microSD memory card slot * Built-in movement sensor * USB 2.0, Bluetooth, 3.5 mm headphone jack * Dimensions: 109×46x9.9 mm
http://www.gsmarena.com/samsung_u800_soul_b-2389.php
jos jedan "grubijan" iz Samsunga otporan na vlagu i udarce. -115 x 52 x 18 millimeters, -1300 mAh battery, -quad-band GSM connectivity with EDGE, -1.9 TFT inch display with 176 x220, -GPS, -FM radio with RDS,
Prije 2 dana kupio sam ovaj model i bilo bi vrijeme da napišem kratki review.Pa da počmemo. Vanjski izgled/Kućište Na tržištu se pojavio novi samsung-ov model J700,kod nas je dostupan iu vip-ovoj ponudi kao J700v. Na prvi pogled J700v oku je ugodan,ne previše upadan kao neki samsung-ovi...
dali ima gdje thema za u600 ?
F480 -97.9x55x11.5 mm, -2.8-inch display, -5 Megpixel autofocus-enabled camera, -micro SD slot, -3G connectivity. G400
Netko me stalno zivka i zanima me je li moguće blokirati samo njegov broj, a da svi ostali dolazni i odlazni pozivi rade normalno kao i do sada. Imam Samsung SGH-D600.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma