Pozz ljudi da li moze da se ubaci mig33 u d600 (preko bluetooth-a) ili smao preko usb-a? I gde se na njihovom sajtu (mig33) nalazi formular za registraciju?? Ako nemoze mig33 da se ubaci da li postoji neki drugi prog. koji radi na slicnu foru (preko koga se mogu slati besplatne poruke tj. placaju...
Potrebno: OneNaNd Downloader 1.2 Flash File-ovi Flash kabel Pokrenite OneNaNd i izaberite port na kojem je priključen flash kabel i brzinu porta
Pokrenite Optiflash i idite na I pod tab "Generic" izaberite sljedece vrijednosti: zaberite "Customer T: E570(AQUA S) 512Mb+256Mb (USB)" postavite "Flash Erase Passes" "1" postavite "Operation Passes" to "Default" Oznacite samo "Diferences Only"
Pokrenite OneNaNd Downloader Izaberite COM Port na kojem je priključen flash kabel i brzinu Ako flashirate samo *.cla file onda izaberite "BIN" i pronađite svoj *.cla file
Potrebno -Flash Kabel -Flash File-ovi -OneNaNd Downloader Baterija do kraja treba biti napunjena. Pokrenite OneNaNd i izaberite port na kojem je priključen flash kabel i brzinu porta
Potrebno: -OneNaNd Downloader -Flash File-ovi -Jedan Flash Kabel Prije Flash-anja BATERIJA MORA BITI PUNA Pokrenite OneNaNd i izaberite port na kojem je priključen flash kabel i brzinu porta
Ovako, mene zanima dal se na samsung u700 može postaviti melodija zvonjave.... ...znači onaj koji te zove da ne sluša zvr,zvrn, već da mu svira muzikica... Čuo sam to na jednom mobaču i baš mi je fora. Jel se to može napraviti i kako?
Zashto na pojedinim modelima na pr. E-200 E-250 D-880 kad se podesi na melody ili melody and vibrate, kad se dobije dolazni poziv zvonjava je u pochetku jako tiha a onda se odjednom pojacha. Ima li reshenje za to ?
Potrebno: -USB Data Kabel -Flash File-ovi -OptiFlash Instaliraj USB Drivere za mobitel .Pokreni Optiflash i idi na "Options > Settings > Generic" - Izaberi "Customer T:P520" - Stavi "Flash Erase Passes" na "1"
ej ljudi ... de da vas zamolim jedno pitanje ... dali znate koji je serijski (tvornicki) kod za otkljucavanje npr poruka . jer sam resetirao postavke a neznam koji je pocetni kod ... pa sad ne mogu uci u poruke . hvala !
Potrebno : Downloader Flash Files USB Kabel budite sigurni da je baterija do kraja napunjena i svi važniji podatci (slike/sms/video/kontakti)budu backup-irani Pokrenite DownLoader i za flashiranje L760 izaberite u Control "MSM6245/MSM6260"
Pozdrav, Bas san lipo platija za surfat na internetu kad sta?!:hm: Iden na internet browser koji je vec bija ugraden od samog pocetka, ali nepokazuje cijeli sadrzaj stranice( npr. vip web sms)...:angry: Iden instalirat java web pretrazivace , u svaki ulazin normalno ali nece ga konektirat sa...
evo ovako, malo ce post glupo zvucati ali moram sve objasniti kako je i sta je. imam E250 i u njemu sam imao karticu san diskovu od 512 mb i par puta sam je prebacivao u U700, nakon toga vise mi E250 nije htjeo prepoznavati karticu, ali U700 je uredno prepoznao i radila je u njemu 3 dana i nakon...
Ovako,stavim na memorijsku karticu od 512 mb,jedno 90 pjesamo,i kad stavim mob,ima ih samo 35,gdje su ove ostale?zasto ne otvara sve?
Zanima me da li se na modelu D900 mogu kreirati grupe korisnika(family, friend) koji bi me samo mogli dobiti na telefon a da druge dolazne pozive odbijem?
Poz, zanima me gdje ima za kupiti usb kabel za e330 i koji je to tocno, ima li neku oznaku ili nesto jer jednom sam vec kupio kabel za koji mi je serviser tvrdio da je taj ali kad ni on nije uspio spojiti mob s njim vratio mi je lovu... Hvala unaprijed
jel zna netko gdje mogu naci teme za taj mob i jos pitanje kad promijenim temu jel se mjenjaju slicice u meniju ... znam da su njub pitanja ali prvi samsung :D
Sve podatke s mobitela (Kontakte,video,muziku,slike...) backup-irajte. Potrebno -Flash Kabel -One NanD Downloader -Flash File-ovi 1.Instalirajte Drivere za Kabel,raspakirajte flash file-ove i priključite mob na PC i ugaslite mobitel 2.Pokrenite OneNand Downloader ( Primjetit će te u...
na IFA 2008 predstavljeno nekoliko novih modela Samsunga i to:M5310 Beat,B2700,P180,M200,B210,S7330,M150,B130,E215,B300..... http://www.gsmarena.com/samsung_showcases_dozen_of_phones_at_ifa_2008_wins_by_sheer_numbers-news-579.php
http://www.gsmarena.com/samsung_b510-2501.php
http://www.gsmarena.com/samsung_f268-2506.php
Imam E250,i zanima me dali se ikako moze moddati,znaci promjenit tema/skin ili meni ikone...i sve to...trazio sam po forumu ali nigdje nema nista za E250. Hvala!
Mislim da se radi o ovom modelu, nisam siguran jer ga nemam kod sebe trenutno a trebam frendici prebaciti imenik s njega na Nokiu N95 problem je što nema naredbe za prebacivanje kontakata s telefona na SIM a i da ima opet nebi išlo jer je kapacitet 100, a njih ima 550. ima samo naredba za...
Dobio sam F268 i htio bi staviti HR meni, što mi je sve potrebno za to...zna li netko?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma