http://www.gsmarena.com/samsung_t459_gravity-2588.php
Trazia san po forumu al nisan nasa. Kako da prebacin java igrice na mobitel,koji programi mi trebaju,kakav je postupak,ima li di napisano sve od rici do rici detaljno kako se to radi?
pozdrav svima..dakle,kad pritisnem play na kd playeru prikaze mi poruku kao Cannot create file! npr. Cannot create file! /tflash/music/bob dylan-lika a rolling stone.mp3. Unsuported type. locator=file:///tflash/music/bob dylan-lika a rolling stone.mp3.! ne mogu slusati glazbu ni s moba...
http://www.gsmarena.com/samsung_e1110-2583.php http://www.gsmarena.com/samsung_e2510-2584.php
Evo trenutno san instalirao firmware E900XEGA1 za samsung e900, nasao sam i nesto patch-eva,tema...ali nigdi nemogu nać program za izradu tema... ove teme sta su mi sada na mobitelu izmjenjujem ih u folderu "other files". Jedna tema se zove "music.ath"...i vidite da tema glasi na vrstu file-a...
Dosao mi je i900 iz francuske i sad bi ga trebao odkodirati ? pa tko se bavi time ili da mi nekoga preporucite?!
Eto pitanje vec u naslovu topica. Jel znate gdje bi se mogao nabaviti ovaj mobitel? Gledao sam po svuda i nitko ga nema u ponudi. Dakle riječe je o Samsungu L320, izašao pri početku tekuće godine i čini se nikad nije došao na Hrv tržište ( barem po mojim neki zaključcima i saznanjima )... Ako...
Imam J600 kojem polako odlazi ekran. Budući da jamstvo još traje, ali je mob otključan, zanima me kako ga vratiti u originalno (zaključano) stanje, prije nego ga odnesem u servis. Postoji li neki kod koji se ukuca ili moram opet ići kod tipa koji ga je otključao? I može li se to uopće napraviti?
Izgleda da se vremena ipak mijenjaju jer će ovim Samsungovim uređajem biti zadovoljni čak i oni koji smatraju da se mobitelom nikako ne mogu napraviti kvalitetne fotografije. Iako je Samsung već razvio 8 megapikselni modul koji će se ugrađivati u mobilne telefone od sljedeće godine, ljestvica je...
Uglavnom 3 dana se igram s mobitelom po servisnom meniju i svakve gluposti sam isporbavao al uvijek je radilo sve, danas se ispraznio do kraja, ljepo ga spojim na punjac i krenem upalit, touch ekran ne reagira, dobro upisem pin sa tipkovnicom i udje, mislim touch neradi jer je preprazan, ugasim ga...
Na S D880 javlja mi se upozorenje: "Telefon je povezan putem Blut... Pokušajte ponovno nakon postavljanja načina Mass storage u izborniku telefona na postavci USB-a i povezivanja USB kablom" Pitanje je kako da prebacivanje radi preko bluetootha bez kabla? Hvala
Ovako,imam usb,kanim flashat mob,E250 s nekim firmwareom ali nemogu nigdje naci driver,Hvala!
-115x48x16mm, -Dual SIM, -262K color OLED display, -5 megapixel autofocus camera, -GPRS/EDGE conectivity, -1GB internal memory, -micro-SD card slot, -FM-radio with RDS.
Kupio sam Samsung f700 i nigdje nisam našao kako da instaliram javu? jel mi može netko pomoći???
Za instalaciju java igara potrebni su *.jad i *.jar file-ovi. Za izradu *.jad file-ova koristite JAD Maker Jad i Jar file premjestite u folder "ostalo" na mobitelu U mobitel upišite *#9998*4678255#
Postoji li mogućnost promjene tema na dotičnom mobitelu? Ili barem promjena boje teme (ako postoji, koje su to sve boje?)? Hvala svima na odgovoru
eo ovako .. kad nesto saljem bluetoothom display se ugasi i tek kad izvadim memorijsku karticu displayy se ponovo upali ? please help mob je star mjesec dana
Pitanje vrlo jednostavno, koji fw da stavim . uvjeti su da je stabilan i da ima black list. hrv meni je nebitan
Jel ima di tutorial za Samsung Z540? Gledam tu po forumu ali nema za njega nista:mad: Mozda moze neki tutorial od nekog drugog modela????
moze meni mala pomoč-imam samsung e740,on nema u meniju opciju programi al ima java-igre. pa me zanima jel si mogu instalirat msn.-i bt info?? i ak moze objasnjenje kako da instal.(ako uopce ide na taj mob.nesto od ta dva programa). i ako netko zna koliko bi me doslo otkljucavanje samsunga e740...
Prije par mjeseci sam postavljao ovo pitanje, ali mi nitko nije odgovorio. Ako itko zna, kako mogu staviti tj. uploadati java igrice na svoj mobitel, Samsung D800 ? Molim vas, neka netko odgovori. Unaprijed hvala.
Gdje bih mogao naci resman 5.6 na engleskom? ruski imam,i resman 5.5 na eng takodjer imam!
malo je čudan naslov, al jbg hitno mi je i poludit ću više s ovim mobom, naime odjednom mi je ajmo reć crko, izvadim bateriju i ponovo je stavim na mobitelu samo bljeskalica svijetli i vibrira, ekran nula bodova, kad ga pokušam upalit ne pokazuje nikakav kontakt, u čem je problem i dali ga je...
Pozdrav svima,imam problema sa instaliranjem gmaila na moj d900i,naravno kad skinem preko wapa sa njihove stranice javi da ne radi sa tim mobitelom i probao sam ubaciti potpis sa j2me wireless toolkitom kako je opisano u ejdnom tutorialu,onda ju ne mogu uopce prebaciti na mob,resetira se svaki...
dakle, ne radi mi tipka za kameru, pa me zanima dali se to nešto unutra otpojilo i dali je lagano za namjestit?!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma