Kad upalim samo mi pise samsung g600 jedno tridesetak sekundi i odman se ugasi...mislim da bih ga trebalo fleshovat ali neznam kako ako moze pomoc
pozdrav, imam problem na samsung GT-S5570 kad uključim vidljivost bluetooth ona traje samo 2 minuta i posle se automatski isključi.. dali neko zna kako se može uključit vidljivost da konstantno bluetooth bude vidljiv ? hvala,
Moze li se s5230 unlockat ???
Imam j700 i kad hocu da upalim bluetooth okrecemi se ono da ce se ko upalit ali nece.Ima li jos itko problema na j700 s bluetoothom i kako ste ga rjesavali
pozdrav, zanima me da li netko zna što je sa problemom redukcije zvuka na galaxy s2. puno korisnika se(uključujući i mene) žali na to. znači ta redukcija se uključi kod svakog poziva i mobitel je ustvari neupotrebljiv za pozive(osim ako stavim na zvučnik). presmiješno za mobitel takve cijene. ako...
postovani trazi neki jad maker koji radi jer ove sto skinema sa net-a mi ne rade tj ne konvertiraju mi jar u jad a jad mi treba za igrice Dali se i opera mora konvertirati? molim pomoc hvala unaprijed
Pozdrav! Nova sam ovdje pa se bas ne snalazim, ugl nadam se da sam otvorila temu na tocnom mjestu. Dakle problem je sljedeci, imam Samsung Diva s7070, ubacim memorijsku od 2 gb i nije prikazano da je unutra, odem pod postavke memorije stisnem na memorijska i sad se prikaze : Mem, kartica ima...
zdravo neki dan sam zamrznuo samsung E1080i,,pa mi treba pomoc ako neko zna kako da ga ponovo odmrznem..trazi mi šifru...a ja je neznam,,,hvala
Official D900i patch Mod XEGF2 By Berberich DOWNLOAD --> *.Cla Only IZVOR
mobitel je radio sasvim normalno, nije stvarao probleme.....jedne prilike kad sam ga izvadio iz dzepa bio je ugasen, neznam ni sam kako. Prilikom pokretanja....na zaslonu se prikazu brojevi i odobreni su samo hitni pozivi....imali neki kod i dali mogu da rjesim sam problem ili moram do servisera...
telefon je ostao bez zvuka na zvučniku.iz čista mira, bez pada ili bilo čega,jednostavno nema zvuka.kad spojim slušalice normalno slušam muziku u slušalice, ali vrlo tiho jedva čujno kad me neko zove čujem u slušalicama. ima li ko ideju jel hardverski ili softwerski??? e da, još da dodam,...
pozdrav svima dali neko zna u cemu je problem posle flesovanja novog sw telefon stoji na off i nema signala ostalo sve radi ok,ako neko zna kako instalirati radio rom kada je com port create failed?hvala unapred
Potrebno: -USB kabel -MultiLoader -Flash File-ovi 1.Instaliraj drivere za USB data kabel koji dolazi s mobitelom. 2.Ukloni bateriju,sim i memorijsku karticu iz mobitela.Vrati bateriju i drži tipku 9 i upali mobitel,priključi mobitel na USB kabel, na zaslonu mobitela trebala bi se pojaviti...
Ovako imam mobitel Samsung GT-S5230 Firmware (S5230XFJF1) želio bih ga ažurirati (update) ne znam koji program.Imam samsung pc studio ali ne piše da ga tre ba ažurirati pokušao sam ali ne ide.
Pojavile su se slike i specifikacije prvog mobitela baziranog na novom OS-u, Badi. -1 GHz CPU - 5 megapixel autofocus camera, 720p - 3.3” AMOLED capacitive touchscreen display -2GB of internal memory, microSD card -wifi
Zna li netko kako ga otključati?Besplatno,naravno!Znam da ne moze preko kodova pa me zanima s kojim programom i kabelom?
Frend mi je dao svoj stari samsung s3500, zamijenio sam display jer je bio razbijen, ali sad postoji drugi problem. Ne prihvaća mi niti jednu karticu. Kaže da je SIM zaključan i traži šifru. Mobitel nije zaključan ni na jednu mrežu, nego samo na neku frendovu staru karticu koja najvjerojatnije leži...
Pozdrav ljudi, precesljao sam forum i nisam nasao slicnu temu pa reko da postavim, nadam se da cemo naci rijesenje. Kupio sam telefon samsung GT-S5560i prije par mjeseci. Sad hocu da uradim upgrade firmware-a, telefon je bez ugovora sa providerom (nije locked, sve je otkljucano). Probao sam preko...
Ispraznio mi se mobitel, pokušao sam ga upaliti i ne reagira. Uključim ga u struju da se puni, ne reagira. Ostavim ga sat-dva da se puni, ništa se nije napunio i dalje se ne može upalit. malo googlam o problemu, vidim dosta ljudi ima sličan problem i kažu da su ga riješili kad su pritisnuli...
Dakle radi se o modelu za korejsko tržište,ali postoji vjerojatnost i za evropsku verziju. Posebnosti: -Kamera 12mp,3x optički zoom,ksenon i LED flash,video 720p 30fps,gomila raznih modova za slikanje... -Kapacitativni 3,3" touchscreen 480x800 piksela,4Gb interne memorije i TV tuner.... E...
http://www.gsmarena.com/samsung_s8000_jet-2835.php
Pozdrav svima. Zanima me da li Samsung c6112 ima hrvatske znakove kod pisanja SMSova?
Dakle, predstavljen je novi način imenovanja Galaxy serije. S tim dolaze i 4 nova mobitela. Da sada ne spammam: http://www.mobil.hr/novosti/samsung/samsung-galaxy-w-m-pro-y-i-y-pro-4225
Pozdraf svima :blush: kolega mi ima doticni telefon i za sada uzaludno pretrazujemo net za skypom koji radi na njemu..ako ima neka dobra dusa koja je rijesila takav problem ili zna kako ga rijesiti neka samo zakaci ovdje link pa ako zapnemo trazicemo dodatne info...iliti jos bolje ako se doticni...
Imam mali problem... prilikom spajanja na moj kucni v lan nemoze uciti ip adresu! tj pocne spajati se i odustane sam od sebe :( ima li tko kakvu ideju sto bi se dalo podesiti?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma