...naime, pošto sam dragoj poklonio navedeni telefončić - htio bih da funkcionira kako treba... hoću reći - prilikom slanja podataka preko BT-a mobitel automatski sprema u mem. telefona, ali nakon što napuni memoriju NE DAJE mogućnost daljnjeg spremanja na mem. karticu... ...da li je to bug ili...
ovako imam taj mobitel i u posljednje vrijeme , se pocne gasit sam od sebe bez obzira dal je baterija prazna ili puna i to se zna desit i dok saljem sms i dok pricam znaci samo iz cista mira se ugasi , da li znate sta bi moglo biti i vrijedil to popravljat
Pozdrav, Imam samsung SGH U 300, i zanima me kako uključiti sat na vanjskom zaslonu da svijetli uvijek! Dali mob uopće ima tu opciju, jer ja nemogu naći! Imam opciju "ikone na zaslonu" ali kad to uključim sat idalje ne svijetli! Hvala
molim vas, hitno mi je potreban odgovor....imam U600 i ne mogu da ga povezem sa racunarom. Uz usb dobila sam cd, ali kad instaliram Pc studio i drajvere racunar mi ne prepoznaje usb, uopste...cak se ni telefon ne puni...nije u pitanju samo jedan racunar vec to radi na svakom. Kabel je...
Imam Samsung SGH-J700V i mislim ga flashirati jer mi se stalno restarta pa možda sa tim to riješim. Uglavnom sve sam nabavio firmware, software i još neke dodatke, još mi samo fali kabel . Pa ako netko zna kako mogu do tog kabela bio bih mu zahvalan. Po mogućnosti da ga ne kupujem online.
Kupija san Micro SD Sandisk od 1Gb,problem mi je u tome kada mi netko prebaciva nesto preko bluetooth-a na ekranu mi pise da mi je memorija telefona puna nece da mi izbaci poruku zelim li spremiti file na mem.karticu u cemu je problem?
http://www.gsmarena.com/touchscreen_samsung_s5600_fights_back_at_lg_cookie-news-811.php
Pozdrav forumasi...Zanima me zna li iko neke korisne aplikacije za gore navedeni model,teme(ako mogu),drugaciji izgled menija,bilo sta,jer mi je ovo standardno sve dosadilo...:respect:
Poštovanje forumaši, Prošlo je dosta vremena otkako je ovaj mob na tržištu...iskopao sam ga negdje na tavanu i htio bih ga koristiti kao pomoćni telefon za tele2. Inače je lockan na t-mobile i one šifre o resetiranju ne pale jer čim ubacim tele2 karticu traži mi unlock code. Zna li netko koji je...
jucer kupio samsung soul i otišo na zedge i tamo poskidao igrica kao za moj mob i idem ih prebacit na mob niejdnu nece da očita, pa me zanima di mogu nać igre i ostalo korisno za moj mob, i da dali moram igricu skinut u JAR ili JAD fajlu
Naime trebaju mi aplikacije, programi i igre za gore navedeni mobitel. I kratko objasnjene kako iste instalirati, i linkove ako nije problem. Hvala
kupio sam nedavno samsung g810 i nikako mu ne mogu podesiti postavke za slanje i primanje mms-a. zvao sam tehničku službu, bio na prodajnom mjestu tele2, pokušao u servisu samsunga, ali nitko mi nezna pomoći. Danas sam ga odnio nazad u trgovinu gdje sam ga kupio pa su rekli da će oni nešto...
http://www.gsmarena.com/samsung_i7410-2698.php
http://www.gsmarena.com/samsung_m6710_beat_disc-2692.php
Ovako , Dobio sam navedeni mobitel u 600 ali nije bas u bajnom stanju , pa me zanima jel moguce i za koliko novaca od prilike promjenit kompletnu masku za taj mobitel ? Thx , i ako je , dal je moguce u EuropaTrade-u ? ili znate mozda bolji servis za to u Osijeku ?
možete mi reč kako da si instaliram na mobitel u700 ili e740 program BT INFO. jel postoji samo neka "antena" za mob.,da mi i bez programa BT INFO pojaca signal bluetotha da salje datoteke na vece udaljenosti? i molio bi ako mi mozete objasnit korak po korak instalaciju bt info i te "antene"...
http://www.gsmarena.com/samsung_blue_earth_phone__solar_powered_touch_driven-news-792.php
kad pokusam spojiti sa usb vezom pise mi da sacekam i tako u nedogled... zna netko rjesenje
ne rade samo one ispod zaslona...Do cega je to??? E da,one svijetle skoro non stop cak i kad je mob zatvoren,detektiraju touch tipke dodir(bljesnu)al jednostavno dalje nista ne reagira e da i ekran je poceo zezat...sutra ide na dijagnozu,al pretpostavljam da je flat
znaci postoji li program s kojim udes u sistemske datoteke samsunga i mjenjaš ih ...hvalaaa
-2.8-inch AMOLED screen, -3-megapixel camera with flash LED, -Bang & Olufsen ICEpower for audio enhancement and Divx capabilities, -GPS,HSDPA.... http://news.softpedia.com/news/New-Samsung-Phone-Leaked-M7600-103991.shtml...
Imam jedan problem...naime, uzeo sam od Sony-a stereo bluetooth slušalice u nadi da ću si smanjiti sa Omniom muke oko kablova. No, max. glasnoća na stereo bluetooth slušalicama je razočaravajuća. Postoji li kakav program, postavke ili slično da se ta glasnoća poveća na neku zadovoljavajuću razinu? ...
Kada prikopčam slušalice na mob, radio mi ih ne očitava ali MP3 player da. Javlja da slušlice nisu spojene. U čemu je problem?
Dakle, rikno mi je mobitel prije neki dan. Samo crn ekran kad ga palim. Radi se o samsungu sgh-u600 na kojem sam već mjenjao display. Display je stalno treperio al meni to nije smetalo sve dok nije skroz rikno. Gdje u RH ima za kupit sami display i da li je problem samo u displayu. Hvala
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma