http://www.gsmarena.com/samsung_s5200_shows_its_face_for_the_very_first_time-news-864.php
Trebam pomoc Imam Samsung e-250. Jucer su mi bluetoothom poslali fotografiju snimanu na Sony Ericssonu f305 i kad sam je primila, nisam je mogla otvoriti. Pisalo mi je ''sadrzaj nepodrzan''. Sto to znaci? Isla sam pogledati pod detalje te slike i u nastavku imena mi je pisalo .jpg, a pod format...
Imam G810, koristim ga i kao mp3 plejer, ali je malo nezgodno, jer svaki put kada bih promjenio pjesmu moram kopati po dzepu, ili ga vaditi, a ne volim to... Koristim neke geniusove "in ear" slusalice, i super su mi, bolje su od oih sto sam dobio uz telefon (mada, skoro iste... Samo sto ove uz...
Eto, u naslovu stoji što me zanima :D Znači dal podliježe jamstvu raskliman slide ili ne?
jel mi netko može objasnit kako ću instalirat super bluetooth hack sa računala na samsung u600 korak po korak pošto sam totalni početnik. imam usb i bluetooth... unaprijed hvala evo vam i link ako nekoga zanima taj program... ...
Uskoro dolazi na američko tržište,izgleda bez mana,ima vrlo veliki ekran,8 mpx kameru,xenon bljeskalicu,odličnu bateriju,fenomenalan video u wvga rezoluciji 30 fbs u 720x480 rezoluciji,gps i 3 inčni toushscreen,ima i kameru više acceloremetar senzor za video pozive,te naravno dokument...
Kako da na f480 postavim neki ringtone za zvuk kada mi dođe sms
http://www.gsmarena.com/samsung_c5220-2749.php
Potrebno: D900i flash file-ovi OneNand Downloader 1.4 Lite Napravite BackUp svih stvari na mobitelu (Sike/SMS/video/Muzika/Imenik) Baterija na mobitelu mora biti do kraja napunjena. Da biste flashiranli SHG-D900
Pozdrav, imao sam prije z240 i od njega uzeo usb kabel za z400, ali mi pritom kompjuter uopće neprepoznaje mobitel, niti u samsung pc studiu također. Znači dal kabel mora biti striktno za z400 ili?
http://www.gsmarena.com/slim_samsung_b7300_pops_up_runs_winmo_61-news-843.php
ej imam par pitanja u vezi novog moba: kako da se uslika portrait fotografija,a ne landscape kako je to defaultno,naime kada mobitel drzim normalno i slikam slika ispane okrenuta vodoravno,pa je moram rotirati na PC-u,moram mobitel vodoravno okrenuti da bi slika normalno bila okrenuta,da li se...
kupio sam ga u vipu...dekodirao i stavio igre...sve igre vece od 300 kb ne zeli instalirati...a sve sam igre za njega skidao bas za j700...help
skinio ebuddy...i pokrenio...nakon toga mi je izbacio poruku ''your internet settings must be activated for java applications''...sta da radim???zvao sam tele2 ali mi oni ne mogu pomoci nikako...plzzz help...
pozdrav....kupio sam omniu na u italiji i naravno, na talijanskom jeziku je....citao sam dosta po ovim forumima o promijeni jezika.....ali nigdje nitko nije iznesao rijesenje koje bi mi moglo pomoc i nekakve upute za to, nego se na kraju zavrsi na totalno drugoj temi......bio bi jako zahvalan onima...
Bok svima, vidim da ovde ima puno njih sto se kuze u mobitele. Ja bas na tome podrucju nisan nesto, pa bih molio za pomoc. Uglavnom, imam samsunga e390. Kodiran je na vip, a ja bih malo na tele2. Pa ako mi ko moze objasnit kako i koji mi program treba. Od opreme imam samo USB kabel sto je dosao sa...
Ima tko iskustva sa ovim telefonom? Tip mi ga nudi u zamjenu za SE g502 uz moju nadoplatu od 300kn. Samsung ima garanciju još godinu dana, mislite da je dobra ponuda?
Zanima me od kuda skidate igre za Omniu i dali je moguce preko nekog emulatora igrati igre za obicne mobove? Vidio sam nekakve emulatore al neznam na kojem principu rade.
kako obrisat brojeve mob na koji su poslane poruke pod opcijom nedavni primatelji
Pozdrav svima..e ovako: Imam samsung e950.Uzeo sam ga polovnog,odnosno skoro nov....U zadnje vrijeme mi je usporio kad idem kroz meni,i kad pisem poruku.imam karticu od 1 GB.sve slike i muziku sam prebacio na nju,jer sam mislio da je zbog toga usprio,medjutim nije to to.izvadio sam karticu,slike i...
Imam navedeni mob 6 mj. Neke stvari me jako smetaju na njemu (prijasnji sam vlasnik SE). Prvo, java. A sto ga samsung komplicira. Kod SE ubacis .jar i pokrenes instalaciju. Dobro, ajde, za to ima rjesenje. Drugo, memorija jave. Mislim na onih 900 kb iliti kolko vec. Zbog te male memorije Opera...
Ubacio sam novi firmware eky D900iXEGF2 u d900i i sad imam problema sa java aplikacijama koje instaliram. Naprimjer Opera mini se instalira ok i pokrene, a pri ponovnom pokretanju stane ili izbaci gresku "java error". Isto je sa ostalim programima koje instaliram. Java programi koji su vec bili...
Ako može išta nekome pomoći! Moderator neka uredi prema njegovome nahođenju!!
http://www.gsmarena.com/samsung_s5600-2738.php EDIT:Molio bih moderatora da obriše ovu temu jer sam tek sad uočio da ista već postoji. http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=61645&highlight=Samsung+S5600
Imam G810, piše u uputstvu da podržava do 4GB mem.k., ali sam na dosta mjesta (i ovdje) čuo (i vjerujem) da radi bez problema i sa 8GB... Pošto ovdje gdje živim nema 16GB za kupiti, imam varijantu da dobijem iz britanije... Ali da ne naručujem bezveze, interesuje me da li je G810 može "podnjeti"?...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma