Dali se na samsungu E250 moze zamjeniti cijela maska, i gdje se to u rijeci može napraviti te po kojoj cijeni?
Dobio sam D-500 s slomljenim ekranom (samo nacikao ali je loša slika i zna se ugasit ekran a mob radi) .Pa me zanima koliko bi koštao popravak
pozz raja imam sgh-f480 tel. Naime primjetio sam nedavno da mi se na sredini displaya (touchscreena) pojavljuje bijela tačka ili da je nazovem svijetlija tačka u odnosu na ostatak displaya. Da li mi neko moze reci da li je to opasno po tel i sta u sustini predstavlja... pozz ii hvala :)
http://www.gsmarena.com/samsung_d980-2500.php
Gledao sam Samsung S5600 (mislio sam ga kupit za poklon...) i vidio sam na GSM arena da pise da ima GPS, a na t-mobileovoj stranici nista nepise za gps... sad dali on ima stvarmo gps ili je rijec o pogresci??? evo ovdje pise da ima: http://www.gsmarena.com/samsung_s5600_preston-2738.php
Pozdrav drustvo! Frend donio mob i veli da ne zeli uspostavit poziv niti poslat poruku... Ja ga uzmem,ubacim svoj SIM upalim i krenem zvat,al nula bodova. Takoder s porukom. Kod poziva: Krene se vrtit ona grafika na ekranu,pise broj koji se poziva i gore kod indikatora signala svakih dvije...
Jel netko zna gdje bi mogao nabaviti stari mobitel Samsung SGH N-100, tražim po svuda ali ga kod nas nema. Pa ako netko ima neki savjet kome da se obratim, bio bih mu jako zahvalan.
molio bi sve koji se razumiju oko ove teme da mi objasne ako je moguce i kako da se instaliraju java igre i aplikacije na ovaj telefon samsung sghl810 v.obiso sam dosta foruma ali ovaj je nekako najveci pa valjda ce neko pomoc.hvala unaprijed i pozzz:bat:respect:
http://mobile.softpedia.com/phones/Samsung/Samsung-B2100-Xplorer.shtml
http://www.gsmarena.com/samsung_i6220_star_tv-2930.php
Dakle kao što piše dvoumim se između ova dva mobitela(tj. možda i više njih). Uglavnom od kad radim tj 7 mjeseca se dvoumim uglavnom između ovadva mobitela. U igri su bili još i N97 i čekanje na N900, ali nekako sumnjam da mi se da čekat, a N97 je bio razočaranje(bar review-i tako kažu). Mjenjam...
bok svima.... imam samsung g800 i od prvog dana kad sam ga kupio nemogu otvorit aplikaciju web n walk tj nemogu uci u tu aplikaciju sto automatski znaci da nemogu ni na net...mobitel je bio u europtradeu na servisu i instalirali su novi softver i tvrde da sve odlicno radi kod njih pa me upucuju na...
molio bih pomoc pri odabiru posto bih zelio kupiti malo bolji mobitel koji ce mi trajati neko vrijeme,molio bih da se jave vlasnici ovih mobitela sto se tice samsunga opcenito me sve zanima posto je novi mobitel a za x1 me uglavnom zanima koliko je kvalitetan, te koliko kvalitetno prikazuje pdf...
http://www.gsmarena.com/samsung_t919_behold-2587.php
Pozdrav! Imam problem.... imam samsung e250 i od danas mi ne želi primati ništa preko bluetootha (odnosno, nijedan ga uređaj ne može pronaći). interesantno je da on može slati na druge uređaje normalno..... ima tko kakav konstruktivan prijedlog što mi je činiti? hvala unaprijed
please, pomagajte! dobila sam omniu i 900 na nizozemskom! Užas! Zna li itko kako mogu nabavit hrvatski jezik za nju ili barem engleski?
dali mi netko može dati link od drivera za taj mob....googlao sam i stvarno ne mogu nać.... kad spojim mob s pc-em preko usb-a treba instalirati neki samsung mobile modem...pa ako može netko pomoć nek javi....koristim vistu x64
pozdrav svima... zanima me da li se moze na u 600 instalirati adobe flash player ili neki slicni program da se mogu gledati filmici sa interneta npr.youtube i sl. HVALA...
Evo dobio sam ponudu da mjenjam k810 za samsung f700v, nebi se ni sekunde mislio da na f700v nije pukla prednja plastika od oklopa (ne ekran nego samo plastika), i sad me zanima jel netko zna koliko otprilike košta originalan cijeli novi oklop za tog samsunga....
Da li ovo šta vridi? Samsung C5212 - dual sim Jel ga ima tko i da li je zadovoljan? Mislim se između njega i Hyundai-ja. Bitno mi je da je dual sim, a nemam namjeru dat puno para. Bitne su mi osnovne funkcije, izdržljivost baterije i doviđenja. I naravno da nije totalno smeče pa da me...
ovako, na e700 mi je otisao flat kabel i ekran ne radi. sad bih molio ako moze neko da napise kako da izbrisem sve s njega sta je spremljeno (slike,poruke,kontakti...) ili da mi napise kako se to "pjeske radi!" zahvaljujem
Evo nakon tjedan dana korištenja napisat ću kratki review za Omniu HD. Kada sam kutiju mobitela primio u ruke iznenadio sam se koliko je mala, skoro duplo manja od kutije SE c905 i HTC TC-a. Za takav mobitel čovjek bi očekivao neko veliko pakovanje. U kutiji se nalazi standardna oprema: mobitel...
Bok,društvo! Ponosni sam vlasnik Omie. Ali kopka me to što sam nedavno prije imao Iphone na kojem je touch screen bolje radio. Negdje sam pročitao da se to može riješiti sa novim firmware-om ili nekim dodatkom. Pošto nisam našao tutorial kako update-ati firmware, može li mi netko to...
Ej ljudi uzeo sam od frenda navedeni mob i on nezna koji je onaj kod sigurnosni, a on ga je mijenjao....jel ima mozda koji univerzalni da se da ovo resetirati???
imam nokiu 5310 xpress mjuzik koji mi poceo stekat,gasi se i te spike (neznam zasto) te sam sd karticu stavio u d600. On mi prepoznaje karticu ali me pita FORMAT?! kaj je moguce koristit karticu bez da izgubim podatke na njoj? ps. jedino da prebacim sve na comp pa opet na mob,osim toga?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma