Imam veliki problem s navedenim mobitelom, dakle obe kartice prepozna uredno i poziva salje poruke s obe uredu ali kod poziva, nebitno odlazni ili dolazni, kod one kartice koja u postavkama nije zadana nema zvuka na zvučniku (ni na malom ni velikom) tj druga strana me čuje al ja nju ne, probao sam...
http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/gte2250/Samsung-GT-E2250.html Rijec je o vrlo jednostavnom low end uređaju imena E2250, iako već postoji klizni mobitel istog imena ovaj se valjda razlikuje po tome sto u imenu ima „GT“ . Pa krenimo redom, Ekran je veličine 2 inča,a čitanje na...
http://www.gsmarena.com/samsung_c6112-3018.php
Pozdrav ljudi, kao što sam naveo u nazivu teme imam problema sa internom memorijom. Probao sam napraviti factory reset i obrisao sam sve sto postoji na mobitelu s interne memorije, ali on kao da cuva nekakav cache u sebi i kaze da ima slobodno samo 300-500Kb tako nesto. Ima jedan mali bar koji kao...
Pozdrav. Već neko vrijeme obijam forume vani i unutra :D ali nikako ne mogu doći do informacije da li će i kada B5512 biti u ponudi kod nas. S6102 je već u prodaji. Hvala.
imam gore navedeni samsung t929 ovaj http://www.gsmarena.com/samsung_t929_memoir-2663.php pa sad me zanima od vas koi se razumite , ovaj sadašnji os mi je naporan i dosadan , a i ne nudi praktički neke mogučnosti. pa moje pitanje je dali je moguče na njega ubaciti neaki drugi operativni...
Potrebni drajveri za ovaj model
Jel moguce uopste unlock ovaj tel. radio je mislim samo na T - mobile Njemackoj??
Dali ima tko kakva iskustva tj. jeli čemu i vrijedi li uloženih novaca? Nisam zahtjevan korisnik. Hvala!
Google mi nije pomogao, pa da vas pitam, kupio sam navedeni mobitel i svjetli mi upaljeno G, posto sam noob, nisam ni siguran da li je to 3G, pa da vas pitam da li se moze to iskljuciti? Hvala!
Ljudi bok :wave: zanima me jel neko zna (pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz recite da znate) se može di kupit maska za samsung M8800?? al maske u boji, pa makar i one silikonske zaštitne? Tražim ko mutava nemrem nigdje nać :wall:
http://www.mobil.hr/novosti/samsung/samsung-je-najavio-novi-cetverojezgreni-exynos-4-quad-procesor-4994 Zanimljivo, izgleda da Samsung još uvijek ima žestoku politiku što se tiče procesora. A ovaj, ovaj izgleda i zvuči kao nekakva beštija hehe =). Što mislite, da očekujemo nove mobitele pod...
Gdje nabaviti rezervne dijelove za ovaj gore model samsunga? Točnije flat kabel
Kako da mi radi internet na mobitelu preko usb-a,drivieri su instalirani,sve radi perfekt,kad uključim na mobitlu hotspot kompjutor(win7) automatski napravi network connection,ali nema internet pristupa.POkušavao sam svašta,ono što sam zapazio da mobitel ustvari radi kao modem,tj. da mogu ići na...
Zamolio bih nekoga za savjet. Uskoro mi stiže novi Samsung Galaxy Mini S5570. Namjeravam ga zamjeniti za Nokiu N97 Mini, može li mi netko reći kakva je usporedba ovih mobitela i sl. i da li se isplati mijenjati staro za novo. Ujedno gdje se može kupiti okvir za Samsung?
Da li iko zna gdje se moze skinuti upustvo na domacem jeziku za navedeni mobitel.Interesuje me na koji nacin se na Omniji i900 ubacuju slike osoba u imeniku i da se pri dolaznom pozivu umjesto imena prikaze fotka pozivaoca.
pozdraf,, problem je sljedeći, mobitel ne čita memory karticu, isprobao sam jedno desetak komada; nove, rabljene al ni jenu ne čita, ima li tko kakvu ideju ili da ga nosim u servis? hvala riješeno,, može lock
Nov sam na ovom forumu (inače sam bio na raznima) pa nisam siguran je li ovo ispravan section ali mi pari da je, a ako ne samo premjestite... Anyway imam Samsung GT-B3410 kupljen prije oko godinu i po dana zajedno sa Tele2 start paketom. I sad nedavno odlučih preć na Tomato Brutalnu tarifu jer mi...
evo bas sam danas dobio navedebi tip mobitela,pa imam mali problem ne nemogu na 0.facebook.com t-mobile sam mreza kada pokusam da otvorim stranicu krene ucitavat i onda pise "neocekivana greska" probo sam i preko wifi preko wifia je ucitalo 0.facebook.com ali je pisalo kao nesta da ne podrazava...
dakle jer ima koji program za android da me obavijesti da li je poruka isporučena,mislim da me obavijesti o isporučenoj poruci(sms-u)
Bok ! Imam samsung E2600 na t mobileu.Ima aplikaciju msn messenger.Kad se prijavim uvijek kaže da provjerim kor.ime i lozinku.Upisujem dobro i jedno i drugo.Negdje u postavkama ima za podesit profil.Da li treba biti isti onaj s kojim se spajam na net ili neki posebni tj.s izmjenjenim postavkama...
Pozdrav imam gore navedeni problem s dotičnim samsungom s5600 neće da puni bateriju niti ga komp. prepoznaje ima li mu spasa može li se to riješit? Hvala!
trebam codove da resetiram tvornicke postavke i kako se menja sotfer u mobitelu hvala
ima li negdje link za skidanje navigacije i uputstvo ako moze... pozdrav
Pozdrav!!! Kao što naslov kaže potreban mi je link za miui rom,uputvo kako to uraditi i da li je to moguće odraditi na memoriju telefona ne na sd karticu?? I da mi radi wi-fi kada odradim miui.... Hvala Unaprijed !!!!!!
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma