.da Li netko zna gdje mogu naci igricu Millionaire 3rd edition na hrvatskom jeziku.(za samsung E900):angel:
Prije sedam dana sam kupio na crno Samsung D900e. Buni me ovo "e" jer mi ni na news grupama nisu znali odgovoriti. Na netu postoje D900 i D900i, dok se model "e" pojavljuje tek ako upišem taj pojam u tražilicu. Znači, ovo "e" imam na glavnom ekranu kad se mob uključi, i na kutiji.
SADRŽAJ KUTIJE IZGLED MOBITELA - mob je dosta težak i glomazan - velika tipkovnica (lijepo raspoređena) - veliki ekran, super rezolucija - poklopac baterije i kamere - packanje
Imam problem s baterijom na i8910. Naime, svugdje pise kak navedeni mob ima kvalitetnu bateriju koja drzi po 3 dana uz normalno koristenje. Meni se uredno isprazni nakon 24 sata. Cuo sam da bi problem mogao biti u losem firmwareu koji imam - i8910XXIFA. Molio bih za pomoc. Uredaj je kupljen kod nas...
.kako da prebacim igrice na mobac preko memorijske kartice. HELP
http://www.gsmarena.com/samsung_m7600_beat_dj-2684.php
Zanima me dali je ispravljena greška sa D880 da se sekundarna sim kartica čuje lošije (tiše) ?
kako uključiti spremanje poruka na mamorijsku karticu? da se sve šta dolazi u inbox automatski sprema na memorijsku karticu misto na memoriju telefona?Proba san pod postavke smsa al nisan naša.
ajde ko ga ima da odgovori na ova pitanja i nek napravi review sto prije jer ga mislim kupit za koji dan ima li ovaj mobitel speakerphone? moze li se zakjlucati ono poruke, slike, imenik i to? kakav je touchscreen na njemu, jel je spor, jel osjetljiv na toplinu ili na dodir ? baterija -...
Kako da resetujemo unlock code na samsungu ? probavao sam ovaj *2767*3855# i ne radi, samo se resetuje telefon, ali i dalje ostaje kod... Hvala
kad ga slajdam, nešto krcka unutra, pretpostavljam flat kabel. ..a ekran je potpuno crne boje s pozadinskim osvjetljenjem, mislite li da je do flata? Znate li o cemu bi se možda radilo? Nemam bas iskustva sa slajderima. Jel moguce da je ekran riknuo, iako i dalje uredno radi pozadinsko...
da li ovaj mobitel ima izbor više melodija za zvono ako ima gdje i kako se namjeste ako netko zna
Jel moze netko napisati postavke za wirless za samsung g810... Prijatelj mi sa nekom nokiom uhvati wirless, a ja ne mogu, citao sam nesto da moram podesiti na POSTAVKE-VEZA-PRISTUPNE TOCKE...Jel netko zna kako ide sve...
pozdrav .... imam jedan samsung m310v koji je zakljucan.... dakle upalim mobitel bez sim kartice sve super radi... a kad stavim sim karticu nutra kaze : telefon zakljucan, servis potreban.. predpostavljam da je ukljucen simlock na mobu.... pa bi molio pomoc ako neko zna kak da to...
pozZ! pokusavao sam na dosta stranica, trazeci tutoriale, bilo sta, i nikako da uspijem, pa vas molim da ako netko zna da mi kaze tocno kako instalirat navigaciju na moju omniu (i900)... iGO ili garmin, sto je bolje, i kako?? hvala unaprije....
dao sam bratu svoj stari D600 koji je bio na vipu i stavio on u njega tele2 karticu i upise on pin i kod zakljucavanja i sve to i dođe mu enter network code i on par puta utipko neke bezveze brojeve:creep: i sad mu pise Phone locked kad ukuca pin i to... je zna netko mozeli se tu nesto rijesiti...
Samsung J600 .....bolja "Cokolada" ili Samsung za kupiti ? Ima vec netko dojmove o J600 ?? Spori soft?kamera samo za fotke lose kvalitete?MP3-player bez svrhe,los zvuk?Baterija se brzo trosi? ajde da malo cujemo od vlasnika tok modela :beer:
*MultiLoader * budite sigurni da je baterija do kraja napunjena i svi važniji podatci (slike/sms/video/kontakti)budu backup-irani =================================================== Pokrenite MulitLoader i za flashiranje G800 izaberite u Control "MSM6275/MSM6280" Označite kvadratiće...
Samsung ipak napravio zvijer od proc za mobove. proces može "progutati" 1080p videe na 30fps http://www.gsmarena.com/samsung_unveils_1ghz_cpu_full_hdcapable_camera_module-news-1133.php
Kupio sam mobitel samsung S5230.Jedino kaj me živcira kaj nema jebeni wirelles..jer se može nekako spojiti antena ili slicno nemam pojma da hvatala wirelles mreze..kako na koji način ako moze..????!!!!!!
Najava Samsung B3210 CorbyTXT -111 x 60 x 12.9 mm -94 g -176 x 144 pixels, 2.2 inches -Wi-Fi 802.11 b/g, HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 2 Mbps
Molio bih pomoć - trebao bih link za Garmin ili sličan program sa tutorialom za i8910 Omniu HD. Hvala
http://www.gsmarena.com/samsung_s8300_ultra_touch-2667.php
ako ko zna bio bih zahvalan. To je ova: http://www.cellphone-repair-shop.com/samsung-sgh-x820-pcb-keyboard-mylar-with-flex-cable_X820Keyboard.htm
trebam pomoć kod fleshanja stao je na pola i sada je mrtav kako ga probuditi
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma