Pozdrav svima! Nekuzim se bas u mobitele, pa mi je jedan kolega rekao za ovaj forum te da bi Vi znalo riješenja za moje probleme! Pa eto da krenemo, kupio sam OMNIU i900 staru oko godinu dana, od dobrog prijatelja... Otkako je kod mene sami problemi, WiFi gdje god da dodem pa cak i tamo gdje sam...
Radi se o zeninom mobitelu, samsung L600, ima samo kameru 2mpx i touchscreen. star je oko godinu i pol i od neki dan je odjednom poceo gubiti signal i stalno je nedostupan i stalno trazi mrezu. zna li itko sto ovo predstavlja? da ga bacimo u smece ili da nosimo na servis? mob je kupljen u...
Molio bi za pomoć.Problem sa E570 sa spajanjem na PC,instalirao sam drivere i samsung pc studio2,prepoznaje ga kao memorijsku karticu,znači mogu sve radit na kartici ali mi neće otvarat memoriju moba. Stalno mi javlja da potvrdim comunication port i ja potvrdim ali ništa,offline je i ručno sam...
Evo sad je i 5230 dobio WLAN.Još da zadrži i nisku cijenu prethodnika...:hm: http://www.gsmarena.com/samsung_s5230w_star_wifi-2935.php
Bok svima. Planiram uskoro uzeti Samsung Omnia II. Za one koji su ga koristili ili koriste, zanima me: 1) Normalnim korištenjem (par razgovora dnevno, par poruka, provjera mailova, surfanje za prvu ruku) - koliko traje baterija 2) Koliko traje baterija uz korištenje GPSa, WLANa, reprodukciju...
Pozdrav, jel ima kakav samsungov mobitel s dual simom i wifijem? Ako ne u prodaji, bar da je u najavi, ili da uskoro izlazi? Ako nema od samsunga ima takav mob od drugih proizvođača (ali ne kineza)? Trazim vec dugo po netu pa nemrem nista naci...:hrv:
dakle, da li postoji nekakav program da kopira dolazne i odlazne poruke koje stignu na mobitel,(znaci kopira ih na memoriju mobitela ili memorijsku karticu koja je u mobitelu,a da pritom ima neku funkciju spijuna spy mode il slicno)... mobitel je samsung hvala
ovako skinuo sam novi pcstudio koji ima u sebi ssu -samsung softwer updater i kada odem na to da mi pogleda jel ima novih nadogranja za njega kaze mi da phone software updater does not support the coneccted model svašt asam probao i drivere mnekoliko puta instalirao i stvarno vise nemam ideja sta...
Nakon dosta muke pronašao sam ovu trgovinu u Zagrebu koja ima torbicu i foliju koje pašu na ovaj mobitel (ima i za druge proizvođače i modele). Šalju naručeno HP express-om na kućnu adresu a može se platiti pouzećem. Cijene su također postavljene za pojedine proizvode. Zvao sam ih jutros i čine se...
Di ima za kupit takav kabel i po kojoj cjeni,ovaj sad mi stalno prekida,vec je pocel prije,al sad ga moram namjestit na milimetar da ga sikronizira
Pozdrav svima! Dakle pitanje iz subjekta, da li je poznat kod za master reset ovog modela? Naravno mogu i ostali kodovi! Pozdrav!
Evo jedan new mobac slican j700 samsungu,nadam se da vec ne postoji ova tema! http://www.gsmarena.com/samsung_c5130-2994.php Inace kamera 1.3mpx kao i kod j700i,al opet mob je 3g,iako je rezolucija ekrana samo 176x220
http://www.gsmarena.com/samsung_s5150_diva_folder-3031.php
Pozdrav, pošto vas dosta traži isto odlučil sam sve staviti na jedno mjesto. Evo uživajte u svim mogućim firmwareima. Normalno da update sljedi. Update ITALY(ITV) (Generic Unbranded) PDA : I8910XXII1 / CSC : I8910ITVII1 / PHONE : I8910XXII1 I8910_Generic_Italy_XXII1.rar HONG KONG...
Kako staviti film na mob sa prijevodom naravno!!! ima neki CD njegov sa programom za prebacivanje ali samo MP4 ne kuzim!!! ako netko zna molio bih da mi pojasni! ili neki link HVALA
Evo jedan jednostavan program za uređivanje pozadina. http://rapidshare.com/files/303986466/S5230WallpaperCreatorSetup_1_2.zip.html
Jel ima netko taj program za flashanje roma? Ne mogu ga nigdje na netu nac. Ako netko ima link ili nesto. Hitno mi je.. Hvala unaprijed!
Pozdrav svima! Zna li netko kako na samsung J600 podesiti da se poslane poruke spremaju, ne mogu nigdje naći tu opciju... Hvala!
Dakle u Tele2.Za 995kn uz mob u paketu dobijete i novi prvi album Bojana Jambrosica na memorijskoj kartici,album ima 10.pjesama,i zove se ' bolji od ljubavi ' pa tko hoce kupit new mob a odma �* bojanov cd,nek kupi ovo,iako se pjesme mogu slusat samo na mobu,nemogu se npr.prebacit na komp.Bojanov...
Pozdrav svima! Molio bih vas za savjet - koji od ovih dvaju odabrati? Čitao sam podosta, vidim da su oba uređaja izvrsna, razlika u 1000 kuna ne predstavlja mi problem. Samsung i8910 ima nešto bolja obilježja, S8000 je brži... Jednostavno ne znam, vjerojatno ne bih pogriješio ni s jednim, ali...
Pozdraf. Evo ovih dana kupujem mobitel ( izasla mi se pretplata) :crazy: i imam jednu veliku dvojbu izmedju 2 modela.. S8000 mi predobro izgleda i pun opcija ali ima 5mpx kameru s8300 mi je isto ok. po dizajnu mi je onak srednje.. ali ima 8mpx kameru Pa posto sam lud po pitanju...
Pozdrav, danas me prodavač u Linksa malo zbunio, dođem kupit microSD od 4gb za E740 (OVA) i kaže mi da nije siguran jeli ova kartica za mobitele, jer kaže da "nije standardna" a to je zaključio po onoj oznaci HC, da on misli da ide samo u fotoaparate. Pa me sad malo zbunija, ima li to kakve veze i...
Zna li tko kako utključati Samsung Corby koji je zaključan na T-Mobile.
http://www.gsmarena.com/samsung_b5702_dual_sim_phone_pops_up_covertly-news-765.php
Jel ima koji nacin za stavljanje aplikacija na ovaj mob???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma