evo tema FOTOGRAFIJE ovdje samo komentari, ne i slike.
Počeo je nagradni kviz Želim ovaj mob na Facebooku. Kviz je na http://apps.facebook.com/zelim-ovaj-mob/samsung i nakon što ga rješiš on ti prikaže koji mobitel odgovara tvojoj osobnosti. Ova tema je za pisanje komentara o karakteristikama tog predloženog moba koje ti se najviše sviđaju i...
Pozdrav, kupio sam dotični mobitel vani i nema hrvatski meni. Može mi neko pomoć kaj i kak napravit da instaliram software s hrvatskim na njega?
Kao prvo pozz. Kao sto se vidi u naslovu neradi mi kamera kako bi trebala nam ome u-900. Znaci ja udjem u kameru i cekam nekih 2 sec. i napise mi ''Greska kamere'' Nekad kad udjem jednostavno se sve blokira i nemogu nista sa mobom nekih 30 - 40 sec. Mob je prije nekih 2 mjeseca bio na...
Ugl imam e720 i upalim ga i samo ostane na onom pocetnom ekranu di pise SGH-E720 i to i stalno se restarta i opet tak ispocetka jel zna tko kaj je s tim i kak bi mogo nekak osposobit mob sa HARD RESETOM il tak nes al da ne izgubim sve gore ako je moguce hvala unapred
Pozdrav svima, Imam problem na Samsungu B5702, naime prilikom paljenja pise mu crvenim 18000004 i tako stoji.. Zanima me konkretno sto ta greska oznacava? Vidim da je rjesenje ponovno flashanje, ali u to se bas ne bi opet upustao iako imam flash kabl jer mi je prilikom flashanja e251 otisla...
Kupujem novi samsung, planiram da to bude D900i, ako neko hoće može mi preporučiti i neki drugi... Ali, otvaram ovu temu da das pitam o Bateriji. Jer imam loše iskustvo sa baterijom trenutnoga mobitela a to je D600. Od kupnje pa do sada baterija mi traje samo 1-2 dana. Pa da mi netko...
Pozdrav, vidim na eBayu sve vrvi staylusima za F480, zanima me jel to provjereno, radi li? Znam da F480 ima kapacitivni ekran, pa od tu moje sumnje.
Daklem,kroz koji dan spremam vam vodič za skinanje samsunga s5230 :) Također,zamolio bih nekoga s boljim znanjem njemačkog jezika da mi se javi na PP...Hvala :respect: Također,stići će i slide to unlock funkcija s iPhona i jos puno toga,samo kad uhvatim vremena :)
investigate the pros following the flashing 1st Controls the status of your lock-Stars. It may not be available SIM-lock! Lock status in order to check the KEYPADfollowing code: * # 7465625 # The ad must be SIM-Lock OFFView, otherwise it will flash the phone rendered unusable by the! ...
Planiram svoj f480v flashati u f480, zbog 3 razloga: 1) Maknut sve vodafone gluposti 2) Mob radi bolje bez tih gluposti 3) Mogućnosti dodavanja novih widgeta Eto, malo sam googlao i pravo je cudo sta se sve moze napraviti na ovom mobitelu sa samo malo volje. Skidam sada "pink" firmwire...
Ovaj tutorial je već duže vrijeme dostupan za F480, ali kodovi nisu odgovoarali za i/v verzije, sad sam i njih našao. Nece vam ekran bit baš kao u iphoneu, ali će biti dosta osjetljiviji nego sada (najbolje se vidi po upravljanju widgetima) Pa evo: 1) utipkajte za F480 *#6984125*# za...
U čemu je problem. Navedeni telefon može pohraniti 500 SMS poruka, kako piše u specifikacijama mobitela, a i u samom mobitelu. Ja sam ga jučer napunio sa 320 SMS poruka (što dolaznih, što odlaznih), a mobitel mi javlja da je SMS memorija puna. Pogledam u status memorije i piše fino da je...
LP zanima me da li se može instalirati na ovaj model neki PDF preglednik!treba za ispite kolegici!:spin:
Pozdrav svima! Mene samo zanima koji je kod za tvornicke postavke za SAMSNUG E1100?! Hvala P.S. Ili kome da se obratim za pomoc ovdje na sajtu u vezi toga?! Za nokiu je 12345:sos:
Znaci imam Samsung Galaxy ali ga ne mogu updaetati, tj. ne znam kako.. Cini mi se jako komplicirano pa molio bih da mi netko u par jednostavnih koraka objasni instalaciju i daa mi link za download? I da li mogu instalirati 2.1 na Galaxy? Nemojte mi molim vas govoriti da ima na netu milion...
Pozdrav, jel neko uspio skinut crackanu verziju koja radi, zezam se vec pol dana i nista...?
Prvo sretna nova godina svima i sve najbolje u 2010. Imam jedan problem, instalirao sam neki firmware na samsung s5230 i sve je ok, osim sta nemam Hrvatskog jezika na mobu..ima netko mozda firmware da ima hrvatski jezik? unaprijed zahvaljujem
Eh ovako, imam samsung s5230 ili ti ga star ili ti ga tocco lite =) Skinuo sam novi firmware s nekim temama odavde: http://www.youtube.com/watch?v=dhFkGGBQIAQ (link u opisu) sve sam postavio ovako: osim sto sam postavio MSM6250/MSM6250A umjesto na BRCM2133 isao sam na port...
Dakle, kako naslov kaže, ako netko ima account na share4gsm.com, trebao bi mi jedan firmware (hrvatski FW za Omniu HD), a ne da mi se plaćati mjesečnu pretplatu za taj jedan firmware. Može i na PM ili e-mail ako je problem, dogovoriti ćemo i neku kompenzaciju... Pozdrav, D.
dali je moguce da samsung b5702 ni na koji nacin ne signalizira korisniku propustene pozive,ako je tako moze li se to dograditi nekom aplikacijom,u suprotnom mislim da mu je to ogroman nedostatak,pozdrav
Android 2.1 Eclair 3G, Bluetooth and GPS price 200EUR http://www.gsmarena.com/samsung_i5500_is_a_corby_that_runs_android_21_eclair-news-1665.php
Već se dva dana mučim, ali nikako da mi laptop prepozna INNOV8. Naime, kada ga priključim u PC suite Samsung, dugo traži connection i nikako da ga spoji. Jedino što ga prepozna kao S60 device i želi da otvorim sadržaj, ali ja želim nadograditi softver. Imam PC studio verzija 7.2, imam Windows 7....
Pozdrav svima imam problem napravio sam Hard-Reset:*2767*3855# i nakon toga IMEI mi je 0 i nemrem zvat ni poruke ni ništa, znaći nema mreže. sad moje pitanje je dali se može to nekako doma popraviti ili moram furat na servis i ako moram na servis koliko bi to koštali i jel se uopće ispati...
Zanima me kako stavit na mob google maps ali da ne povezuje na net.. isto kak ima i na SE.. hvala.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma