Neznam sto je bilo. Valjda je netko sjeo na mobitel i sada nerade vecina tipaka. Pa dali netko zna sta da radim. Mislim se da skinem gornju masku i pocistim prasinu i provjerim tipkovnicu. Ako netko ima s ovim iskustva neka podjeli svoje iskustvo s menom. Hvala unaprijed.
Dakle, zanima me da li je moguće ubaciti hrvatski jezik promjenom product code-a ili nekim drugim načinom budući da je mob kupljen u Njemačkoj? Hvala!
tražim taj mobitel već tjednima i nikako ga naći jer se radi o oldtimeru starom 9-10 godina... zanima me gdje bi mogao kupiti taj mobitel i da li bi taj mobač radio danas u 099 mreži? (nije symbian ako to ima kakve veze)
dakle stvari idu ovako - dobio sam simpa nokia 3110 classic paket na poklon - dajem ga frendu - i nakon nekog vremena veli frend da nešto nije u redu jer da troši bateriju strašno brzo, recimo dva dana - pokušavao je originalnu bateriju staviti u drugi aparat i sve je ok - jednu drugu...
zanima me kolika je cijena ekrana za nokiu 3110c
Stavim karticu i pitalo me PUK. I unio sam ga, unio novi pin i nakon potvrde pina dode mi error "Greska Koda" i opet se trazi PUK. Da li netko zna u cemu je problem?
pozdrav svima imam sitni problem pa se nadam da cu ga tu rijesit :hrv: naime kako je mobitel bio blizu metalne špene,vidim da je malo povukao na zvucnik radi magneta i sad krči dok netko zove i slicno kako skinut ovu masku ? nikakve torx šarafe nevidim
Pozdrav svima.Imam nokiu 6230 i sad pokusavam je unlockat na sve kartice.Trenutno je na T mobile.Probao sam preko neta da upisem imei i onda dobim kod ali kad upise pise kao da nemoze makniti i nije dopusteno tu zastitu odkodiravanja maknit.Kako da je otkodiram,ako treba stavit cu imei pa da mi...
Znači, kada ga upalim i kada upišem PIN, pojave se one ruke, i onda mi pokaže normalno stand-by zaslon. I kada hoću ući u meni, ili ga hoću ugasiti itd., uopće ne reagira na tipke, svijetlo na zaslonu se ugasi i ne radi, kada otvorim slide, svijetla na tipkovnici se ne pale... Prije toga sam...
Imam Nokiju 7210 supernova lokanu na tele2. Htio bih koristiti 098 broj, a ne želim dekodirati mob, pa razmišljam o turbo simu ili nešto slično. Jel to nekome možda radi, jer čujem dosta priča da je to kilavo.
dali netko zna u čemu je problem i kako ga riješiti hvala unaprijed
Dali možda netko zna koje su promjene u firmwareu verzije 10 za nokiu 5610?
Pozdrav momci, instalirao sam program TrekBuddy da imam barem kakvu takvu kartu ZG-a/Hrvatske u mobitelu s obzirom da imam dosta čestu naviku izgubiti se dok se vozim na bajku :D. I program radi super, karte su odlične i sve, no problem je oko učitavanja fajlova karata koje su potrebne...
eo ljudi desilo mi se da sam ugasio mobitel i sad pita me security code da upisem,al ja sam ga zaboravio...zato sto sam u meduvremenu dobio novi mob i ovaj totalno od. ...probo sam 12345 ali nije...jel postoji kakav program sa kojim bi mogo otrkit koji mi je code,ili da odem kod nekog...
http://www.gsmarena.com/nokia_3710_fold-2833.php
Naime, želim se spajati na net s mobitelom preko kompa, tako da ne trošim GPRS promet preko operatera. Trebao bih detaljne instrukcije kako da to napravim, jer zbilja nemam ideju.
pozdrav instalirao sam mg maps na moju nokiu 6234 i uploadao sam karte na memorijsku karticu. Imam vanjski gps prijemnik(dao mi frend, on dobio s SE P1). sve radi dobro, nađe kartu, gps me pozicionira i sve super(u granicama mogučnosti uređaja) no muči me jedna stvar ,naime kad malo scrollam po...
Kupio sam jučer novu masku za 6234 jer je moja stvarno dobrano izgrebana. I sve je to divno i krasno samo što ja tu masku ne znam zamjeniti, a ne daje mi se 50kn nekom tamo liku u servisu da mi to napravi. Da, 50kn mi lik traži da to zamjeni. MOlio bih vas da mi pomognete što prije. thx unaprijed
http://www.gsmarena.com/nokia_1209-2222.php EDIT: klasican low end namjenjen nezahtjevnim korisnicima ili onima koji zele kvalitetan drugi ili treci mobitel. presudno je trajanje baterije koje ce vjerujem biti odlicno.
Evo da se pohvalim postao ja vlasnik nokie 5140.Mob je super a kako sam došao do njega tako da mi ga je baka našla dok je šetala i donesla ja ga otključao i evo mi ga na.Mob mi se sviđa nesmeta mi što ima malo memorije funkicje su super.Zanima me jer se isplati kupiti kabel i slušalice za njega da...
Pozdrav svima! Imam ovu Nokiu već od kako je izašla i moram reći da je mobitel najbolji. Sve do neki dan sve je bilo super, a onda ne mogu upaliti bluetooth. Naime, svaki puta kada pokušam upaliti bt mobitel se restarta. Neda mi ga se nositi u servis jer nemam više garanciju, a i nemam...
3G 2,4 inchni zaslon razlucivosti 240*320 16mil 100*48*14mm Navigacija Opticki joystick 3.15Mpxl Ovaj model dosta podsjeca na N seriju, kako izgledom tako i nekim funkcijama. Tko zeli ok mobitel s navigacijom, a ne treba mu smartphone, ovo je mobitel za njega. WIFI se još nigdje ne...
Usporedio sam nekoliko slika sa Nokiom 6288 i 6280. Na Nokiji 6280 slike su ljepse i crvena boja je puno bolja, dok je na 6288 bljeda, nije realna kao na 6280. Opcenito, 6280 ima bolju kameru od 6288, kao da ima vise boja. Je li to do softvera ili je to tako.
ne radi mi centralna tipka tak da ga ne mogu ni otkljucati... :angry: i tipka za "gore" i "dole" su takoder bez funkcije...u cemu je problem?!
Kada je mob otvoren sve je u redu, al kad zadtvorim slide ekran postane crn ili slika sva bude kockasta. RAstavio sam ga i gledam sve je ok, dobro pospojeno. Kako provjerit dali je problem u flat kablu?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma