Jeli neko zna adresu stranice sa koje mogu skinuti melodine za nokiju 8310 po mogucnosti da su nase melodije
tekst sam pisao marcinu, ne da mi se prevoditi ali ionako znate engleski.. Today at the local Nokia's press conference where they introduced 6610, 3510i and 3650 I had the opportunity to talk to one guy from finland who made all answers to my questions about Field Test (Net monitor) in newer...
imam LM1.2.5 i 1.2.8, ali nijedan ne podrzava aktiviranje net monitora. Normalno imam FBUS kabel za 8310, koji radi ispravno s logoima, imenikom, i ostalim. Ima sam prije 6210 i kabel i tu bez problema obje verzije aktiviraju LM
gdje mogu kupiti/naručiti adapter za nokiu 3310. data kabel sam napravio raspored pinova znam ali mi je nezgodno spojiti jer je sve to ispod baterije????? ???
??? Dali netko zna kako se koristi funkcija upotrebe Calling Carda na Nokiji 8890?Upisao sam podatke sa Nexcomove ali nemam pojma kako se aktivira,sve sam vec pokusao i neide. SW je V 12.05 22-05-00 Ako netko zna stranicu sa uputama za uprabu ovog modela moze isto jer nemam ni toga.
Da li ima iko ko zna stranicu na kojoj možeš nacrtat slikovnu i poslati je sebi na mobitel??TEXT ???
-Imam nokiju 3310 i u gornjem uglu mi pise FAX ali ne mogu nikako da ga maknem :( -Pokusaovao sam da idem Messages -> Message setting -> Messages sent as -> TEXT ! -Zna li neko do cega bi mogao biti problem ?? ???
Moze li se Nokia 3510 spojit sa kom. putem kabela??? ??? ??? ???
8) Zanima me koliko slikovnih poruka stane u memoriju Nokie 6210?
pogledajte www.info-mob.com jsp_m ;D
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma