procitajte u slijedecem broju Mobila.. odlican telefoncic, mnogi ce se iznenaditi koliko je manji nego sto se cini an slikama.....
Evo par dojmova iz prve ruke (ljeve i desne sa svim prstima) o najnovijem Nokijinom modelu 7210. Po dimenzijama je nekak tamam, ni prevelika ni premala. Sto se tice tezine cak je laksa od 8310 (za jedan gram), znaci ne spada u cigla kategorije. Tipke su cudno rasporedene. Vanjske tipke idu u...
>:( Nemogu obrisati nepotrebne melodije iz memorije 6510-ice. Dali netko zna kako se to moze uraditi? Unaprijed hvala.
???Dali netko pouzdano i sigurno zna koliko se SMS-ova(slika ili texta) moze spremiti u memoriju 6510-ice? Trenutno imam 56 slikovnih i 55 textualnih ali jos ne javlja popunjenost memorije.
E sad bi trebao neki program pomoću kojeg mogu NORMALNO (!!) transferati svoje fileove (slike, zvukove...) sa moba (7650) na komp preko ir-porta. Ovaj pc suite koji dobim na cd-u ne radi normalno, pa me zanima ako postoji kakav drugi programčić koji bi se mogao skinuti s neta i da je jednostavan, a...
Mogu si nabavit polovnu 5210 ili novu 3510 za iste pare.5210 je stara par mj. i totalno očuvana.Šta da uzmem? :-/ P.S. Koja maska je po vama najljepsa za 5210? :o
Što mislite o tom mobitelu?
;D Evo kako cete moci besplatno slati slikovne,logotipe i melodije putem SMS-a na Nokie,Ericssone,Alcatele,Telite i Siemense. Posjetite najblizi VIP centar,provjerite dali ima Ericsson R 520 sa GPRS linijom za WAPanje,ako da-spojite se na VIPwap,izaberite link Zabava/Stil,zatim VIP.funsms i dalje...
http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?id=206
vjerovatno ste culi za njih.. za one koji jos ne znaju - www.info-mob.com
??? Dali je isplativo kupiti 3510 u VIP.me paketu za 1699 kuna,tocnije 1599 ako se oduzme dodatnih 100 za nove korisnike.
došla u prodaju, zasad znam da je u HONKKKKONGU - cijena oko 3500 kunića i u Engleskoj, cijena oko 2000 kunića, ali uz pretplatu... znaci uskoro i u oglasniku, jelda micamaca? ;D
Ako ste citali zadnji broj mobila i vidjeli sto se sve moze uraditi od starih telefona mozda netko zna ili je probao napraviti bijelo-crni ekran na 8850/8890 modelu jer na njima zbog postojanja bijelih LE dioda nebi trebalo mijenjati iste nego samo foliju ekrana.
??? Dali netko zna gdje se moze nabaviti kabel za spajanje dvaju Nokia za koristenje funkcije Transfer user data?Ili makar shemu za izradu istog. Hvala
Molim vaš mišljenja
8) Prije 2 dana sam nabavio 6510,zasad radi kao zmaj pa me zanima ima li netko lose iskustvo s tim modelom ili samo dobra kao ja? Prilicno dobar poslovni telefon koje preporucujem svima koji si ga mogu priustiti. P.S. A kakvu tek pozornost privlaci tijekom pisanja SMS-a u discu ili zamracenijem...
nokia ce 26. rujna ove godine predstaviti prvi 3G mobitel Nokia 6650. Telefon bi se trebao naći u prodaji početkom 2003. godine, po cijeni od oko 500EUR. Živi bili pa vidjeli!
Nego, nitko nista ne prica o tom mobitelu! Mene zanima kolika ce mu biti cjena i da li se isplati? Koliko je dobro podizanje cjelog mobitela kada se otvara?
Mislim ju kupit pa me zanima sta mislite
Dosta toga cujem o ovom mobitelu. Neki govore da nista ne valja, dok ga drugi hvale i kazu da je odlican. Zanima me vase misljenje.... ??? Pozdrav ;D
Kakav je mobitel nokia 3315 i gdje se može nabaviti? :o
Kompletan test procitajte u Mobilu 1.7., a stvar radi koje bih ja osobno kupio taj mobitel sebi: " Jedna od stvari koja najviše govori u prilog Nokie 9210i jest LOG, tj. dnevnik u koji se automatski zapisuju sve aktivnosti telefona kroz definirano vrijeme (do 999 dana, ovisno o memoriji!). Ne...
3310 iako je star mene služi stoga tko hoće dobar moby nek kupi Nokiu 3310!
pozdrav svima, valjda ste vec uocili novu nokiu 6610, komentari? http://www.nokia.com/phones/6610/index.html moram priznat da mi je malo opet nepoznanica na koju tocno grupu cilja 7210, a na koju 6610... a inace cool fon, nazalost samo evolucija, a ja cekam revoluciju!!! :) (mozda sony...
E,može li mi ko reći jel istina da nokia 5210 ima picture editor i ak ima kako to izgledURL[ ???
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma