Planiram kupiti Nokiu 6310i. Čitao sam dosta o njoj na internetu i u časopisima, ali me zanima mišljenje vlasnika dotičnog mobitela. Ima li 6310i opciju za stvaranje proizvoljnih grupa u imeniku? Da mogu sam nazvati grupe kako želim i da svaka grupa ima svoje zvono. Koliko prosječno drži baterija?...
čujte vi tamo!!!!!!!!!!!!!!!!kako skinut nove igrice ili aplikacije prek JAVE na njoki 3410????????????????????????a?:lol: :) :fried: jel se to isplati jel se može putem NETa
nakon mukotrpnog rada koji je zapoceo jos prije ljeta dovrsio sam i testirao hrvatski prijevod za Nokiu 8250 napravio sam flash file sa 3 jezika: Engleski Njemacki Hrvatski --smatrao sam da ce to pokriti nase govorno podrucje flash je posljednja 5.06 verzija za 8250 kako se stvorilo...
testiram 6610 telkas isti kao 7210, ista verz, softa, cak i maska i tipkovnica pase...
Zna li netko isto o ovim modelima ? jesu li Novi, Stari ? Ako netko zna nesto o njima neka napise , jer ja nemam pojma i prvi put vidim ove modele nokije . . . Trazio sam na nokijinoj sluzbenoj stranici i nisam nista nasao . . . . .
Koji je model belje uzeti?? Trenutno imam 7650 i on mi je fakat zakon, ali naravno, dosta je velik..... Zanima me da li 7210 ima javu i kojliku ima memoriju za apps., ima li kameru i kada to dolazi kod nas?? I ako ko zna nešto više o tom mobitelu (iz iskustva), molio bi da napiše još pokoju važnu...
naslov sve govori editirao: velimir
Od novih predstavljenih nokijinih modela jedan je 6800 kad je sklopljen izgleda kao normalni mobitel, ali kad se rasklopi izgleda kao comunicator sa malo majim displeyem:-/ Jeli ovaj mobitel neka revolucije u dizajnu ? :-/ :eek: Pa sta vi mislite ?:jehon:
Molim Vaše mišljenje o modelu 8210.
nokia 5100
ovdje postati informacije o novim telefonima iz nokie... ovo je postao JSP_M: NOKIA PRESS RELEASE November 4, 2002 Nokia launches 9 new products at Nokia Mobile Internet Conference in Munich
7210 i novi dodatak - dugo očekivana kamera, a u pozadini 7250 u posebnom "slušaj radio dok me puniš" izdanju
Dakle nigdje na Nokiinom sajtu ne piše dali se kao viewfinder može koristiti ekran od samog GSMa (kao T68i ili GD87) ili isključivo onaj optički na samoj kamerici? Jeli vidio to netko uživo pa da zna odgovorit? :confused:
Dakle ovako.... ovog trena sam stigao iz Münchena sa Nokia konferencije i bez imalo pretjerivanja tvrdim da su telefoni odlični naravno svaki u svojoj klasi. Kako nisam pretjerani obožavatelj Nokijinih uradaka mislim da je moje mišljenje objektivno. Sve dok se telefon ne primi u ruku i dok ti hrpa...
evo me opet malo na forumu.Pauza je za rucak. sad imamo jos jedno predavanje pa idemo na NOKIA PARTY jsp_m i vlmr dodjite ja cu vas cekati ispred pa da vas presvercam :))))) enivej ako ne stignete pokazat cu vam slike.
... u svoj ovoj hrpi telefona gdje su se izgubili Bluetooth, WAP 2.0, borac u klasi P800, borac u klasi T68i i S55 i ostalo... mislim lijepo je imati 10 kolor telefona na tržištu, ali...
svi me pomalo cudno gledaju jer se okolo secem sa dva Sony Ericssona T68i a ovdje svi "gonjaju" neke Nokije ....WHY?
pozdrav Mobil forumu izravno sa konferencije u Münchenu. telefoni su ludi. Nokia se nabrusila. trebali ste vidjet Vanjokija kada je iza njega bila slika svih predstavljenih telefona. "to je slika koju navise volim, i koja konkurenciji bas ne daje puno proistora"
ako ste pročitali naslov znate što se traži :D
sutra je konf u munichu na kooj ce Njoka pokazati 3 (po nekima 6) novih telefona z7a sve detalje watch this space, kao i slike ako ima interesenata dati cu link za live webcast presice
Kupio sam novu, originalnu bateriju BPS-2 Li-Poly za Nokiu 7110. Pravilno sam ju napunio originalni punjačem ACP-8, 2 puta praznio do kraja, ali mi izdrži sa malo razgovora i desetak SMS-a svega dva dana. Trajanje baterije je kraće nego što je bilo sa Li-ion BLS-2 koja je manjeg...
:D :D noki 7210 je izašla u Italiji , cijena 600 eura
Jel ko zna kad će to ???
Sve ste pročitali. Zna li tko možda odgovor?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma