Eto ponovo pređoh na nokiu i zanima me koja je zadnja verzija softa za ovu njoku, i koje su promjene u odnosu na 5.21??
Sto se tice mobitela pravo sam neiskusan. Trebam ring tone za nokiu 5210 i to queens of the stone age - no one knows pjesma. Ja sam trazio po netu i negdje sam naso, ali nigdje nema onih brojeva sto se ukucaju u composeru nego mi samo krene download mp3 melodije na comp.... ako ko zna neki dobar...
evo, dragi moji citatelji, o vi rijeko obozavatelja, da vas pitam za prijateljski savjet u vezi tekstova..zaprav vise kao misljenje.. zanima me kako vam se svidja nacin na koji su recenzirani telefoni (u ovom slucaju govorim za svoje tekstove, Nokie)..dakle zanima li vas sve u detalje (koji meni...
Ovako stvar je sljedeća... Frendica mi ima Nokiu 8310 kojoj je malo tipkovnica u banani jer ju je jedan bebač cuclal (don't ask) pa me sad zanima dal bi se isplatilo dat ju na popravak i ako da kolko bi to otprilike koštalo ako netko zna kojim slučajem? Hvala. :rolleyes:
dali za Nokiu 7650 vrijedi dial up connection tutorial koji je na ht-ovoj stranici za nokiu 8310?..da li je to connection preko IR-a? gdje ima za kupiti data kabel za nokiu 7650?
Manufacture Nokia Model 3530 Website Website Networks 900/1800 Height 118 Width 50 Depth 17 Weight 106 Battery Li-Ion 1000mAh Standbytime 312
nfader - program koji omogucuje patc flasha DCT3 Nokia da im se svjetla ukljucuju i iskljucuju postepeno, kao na 8310... program je dostupan na Nokia/Download www.info-mob.com
Nedavno sam kupio Nokiu 7210 i sve je ok. Jedino me nervira to sto u Bosni i Herecgovini nema wap-a, pa nema niti aplikacija niti java igrica za download. Da li postoji neka druga mogucnost skidanja istih (mozda neki kabal , infra-red ili sl. I nigdje u BIH ne mogu naci slusalice za Nokiu...
nokia baca van modele k'o luda to moze biti znak predmoci ali i najava slabosti sto vi mislite? do kraja godine jos novi komunikator ps. najava novih modela prije nego prethodno najavljeni touch the ground?? sto to govori o njima? telefoni koji su dosli su blago receno u banani..hmm...
7650 jednostavno prijavi grešku "sending failed". Zašto?
a titulu preuzima...
vishe u njemu kad uvatim malo vremena ili u slijedecm mobilu
Što vi ljudi mislite o ovom aparatu? :afro:
Imam namjeru nabavit data kabel za Nokiu, pa me zanima jel svi kablovi mogu radit sa Logomanagerom ili samo FBUS/MBUS? Moze to neko objasniti ko se razumije u kablove. :confused: Kako ovaj kabel stavit u Nokiu 3410. Jel treba vadit bateriju, di ga prikljucit, nis ne kuzim :confused:
Na nokii 3410 sam dobio neku 3D igricu zvanu Munkiki. Prije sam se mogo prebacivati s jedne razine na drugu, a sad ne mogu jer mi se na pocetku igrice pojavi Razina nula. Ta nije postojala prije na pocetku vec Razina 1. Sad uopce ne mogu prijeci na drugu vecu razinu. Zna li neko sto je to u...
Na kom telefonu bolje zvuce polifone melodije na nokia 3510 ili siemens C55? Na koji ih je lakse prebaciti putem kabela? :fried: :fried: :fried:
Dal netko zna za kakve "viruse" koji se salju sms-om da nokia zablokira? (a moze i za ostale mobitele):-/
Vredi li kupovati nokia 3510? Ako da: Zasto? Ako ne: Zasto? (koji preporucujete, bilo koji proizvodjac) :zbunj:
Samo za informaciju na stranici www.handycheats.de postoji u sekciji software program LogoExpress koji je besplatan i može poslužiti umjesto LogoManagera.
zar nes je zaista tako malo, ili je nokia toliko bez problema i transparantnog poslocvanja da Siemens sekcija ima dvostruko vise postova??:fried:
Prenosim post N.Belavica sa h.a.c.g :::::
Dali se nekome desavaju slicne stvari sa doticnim aparatom, naime kada sam na nekoj poziciji gdje je signal slab i netko me nazove, ja se javim i aparat se zgasi, dali se tu radi o hardware ili software problemu?
Ocu da kupim telefon pa me interesuju misljenja o sledecim aparatima, ili preporuke na druge u istom rangu. Favoriti su mi Nokia 3510, Siemens c55 i s45, ericsson t65. pomagajte ljudi!! PS moze li se ugraditi JAVA u nokiu 3510 :afro:
Eto i ona je došla u oglasnik!! Cijena joj je famoznih 650 eura!! Malo previše...... :-/
Mobis, mislim 4350 kn
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma