Jel ima netko mozda iskustva, osobnog ili mozda nekoga tko ju je imao ili ju jos uvijek ima... naime, zanima me da li se crna boja haba, a najbolje se vidi iz iskustva... po cijeni za koliko je skuplja crna od sive reklo bi se da se ne haba... :)
dali se ispalti kupovat (npr.N3650) u vipnetu ili cronetu ili kojoj vec trgovini mobitelima ili se vise isplati preko oglasnika pa sta ti uvali uvali??? :-/
nitko ne pise nista o ovoj nokii...moje misljenje je da je to trenutno najbolji poslovni mobitel na trzistu...ono sto me zanima je koliko je kvaliteno izradjen (krckanje, skvikovi, klimanje...prisutni su ili ne)...
6200 se prodaje u SAD-u za $49.99 http://www.nokiausa.com/phones/compareandbuy i stvarno imaju niske cijene :angry:
izgleda kao 2100 sa kolor ekranom http://www.mobil.cz/obrazek.html?obrazek=nokia_3100_2.jpg
u prijašnjim postovima sam vidio nekakve softwaree za N3650 i sad me zanima kako to skinit ...to preko wapa ili kako?? mobitel dobivam za dva dana..... pa se pripremam pomagajte :D :D :D
Znam da je ovo već stari mobač i da se nema o njemu šta puno za pričati, Nokia ko' Nokia, software series 40 i nema tu šta. Ali nije baš tako, danas sam se po prvi puta igrao s njim, mobač je fenomenalan, dobrih dimenzija, dobre mase i što je najvažnije ne moraš ga paziti da se ne izgrebe. Tipke...
Joj dobra je ona stranica www.the7650.com, samo se pitam da li mogu sve one aplikacije i na 3650 posto na primjer pise CameraFIX7650.sis i sad ne znam bi li to stavljao i na 3650-cu???
Htio sam prošli vikend poslati sa prijateljeve 7210-tke sliku preko IC-a ali te opcije jednostavno nema. I još jedna neugodnost,ta kanta nemože niti primiti sliku ili sl. preko IC-a. Soft je V 3.06 Duboko sam razočaran :angry: ,banana.
Evo malo i o ovom super mobu. težina: 92 g (sa standardnom baterijom BLD-3, Li-Ion, 720 mAh) dimenzije: 105 x 44 x 19 mm, 73 cc
Vidi ovo
koji su najbolji siteovi za nokiu..melodije..java igre..java programi..logosi..tips&tricks.. koje vi posjećujete?
Majstori, jel' igrao tko Nokia game 2002, ako da kakva je bila igra i u čemu je fora, još me zanima moraš li imati Nokia mobač ak' želiš igrati? Nokia game 2003 počinje za 172 dana! Tko misli igrati vrijeme je da se prijavi!
koliko koštaju naglavne slušalice hdd-2 za nokiu 5510? koliko košta kućište za ovu istu nokiu? pitam vas jer kad sam bio na mobisovoj stanici nema hdd-2, onda sam poslo mail mobisu a to je bilo prije 22 dana.
Molim da pošaljete linkove za stranice na kojima mogu naći programe, igre, screensavere... i same nove verzije softwarea za ovu nokiu.:-/
Pozdrav svima! Imao bi jedno pitanje. Koji od ovih mobitela izabrati: Nokia 3650 Nokia 6100 Nokia 6610 Nokia 7250 Siemens S55 Samsung SGH T100
evo jednog zanimljivog ulomka: MN: Memorijske ekstenzije Skidanjem poklopca za bateriju može se zamijetiti nova Nokijina baterija BL-5C koja pruža nešto veću autonomiju nego BLB-2 Nokie 7650. Ispod nje prostor je za dodatnu MMC karticu. MMC (MultiMedia Card, vrsta malenog medija za pohranu...
Ok zanima me dali postoji softverska nadogranja da Nokia 6100 moze slati polifone melodije u MMSu i dali ima mogucnost slusajnja zvukova nanjoj... A sad vaznije pitanje kako prebaciti slike slikane foticem za pop port... u PC... tj. kao bilo sto iz galerije ubaciti u pc ....
Tezina 92 Dimenzije 107x45x19 Vrsta baterije Li-Ion Stand by (h) 200 Razgovor (h) 4 Kuciste W/o cover Antena Unutarnja Displej
Zanima me koja je to Nokia?Jednom sam je vidi negdje ali ne mogu se sjetit koji je to model.Slici 7250,ima integriranu kameru sa zastitnim poklopcem za kameru,tako da je kamera skrivena dok se poklopac ne pomakne,ima malu antenu na vrhu(kamera nije integrirana),zaslon u boji...Volio bih da mi...
Postoji li,i gdje mogu nabaviti data kabel za nokiu 3510i? :-/
Zanima me gdje ima za kupit kuciste za nokiu 8850 s tim da kuciste mora biti originalno a ne ono plastikanersko s placa! I koliko bi to doslo otprilike? Molio bih Vas da mi sto prije odgovorite jer mi je hitno!
Evo dobio sam jednu stariju nokiju 8210 i mob radi dobro dok je bez maske, a čim stavim masku izgubi se sve sa ekrana, i da bi nastavia rad moram držati stisnuto gornji dio mobitela (kod zvučnika). U čemu je problem i kako to riješiti??
Stavio sam jednu sliku kao Background ali sam je izbrisao iz foldera Images . Pa sam htio da vas pitam gdje bih mogao da nadjem tu sliku sad? (posto i dalje stoji kao Background) (mislim da je i prije neko ovo isto pitao ali nikako nisam mogao da nadjem tu Temu :o ) radi se o n7650
je ima ko pri ruci pcsuite 5.1??? ne da mi se skidat s neta...... :)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma