specs... http://www.nokia.com/nokia/0,8764,42107,00.html imal sta ruznije ???
www.nokia.com specs
Nokia 7250i Uskoro će se pojaviti nova inačica Nokijinog modela 7250 – model 7250i koji će u odnosu na prethodnika imati mogućnost dodjeljivanja snimljenih fotografija kontaktima u telefonskom imeniku što će omogućiti da se pri dolaznom pozivu na zaslonu mobilnog telefona pojavi...
Upozorenje:Ovo što ću sad opisati vjerojatno nije legalno! Dakle, o čemu se radi? svi znamo za stranicu music.vip.hr,zar ne? e onda znate da na toj stranici možete poslušat mnogo glazbe. ali mali dio toga se može skinut na komp. A kako se onda domoći pjesama koje samo možete poslušat?
Da li je moguce nekako staviti XHTML browser na nokiu 6100?????????????????????????????????????? Il postoji neka java aplikacija koja to omogucava????????????????:p :p :D
Evo pošto vidim nema otvorenog topica za dotični mobitel ja ću ga otvoriti. Šta mislite o toj Noki-i? Meni baš šminkerski izgleda.:cool:
Trebam pomoc ! Pokušao sam se preko USB-a spojiti na PC sa Nokijom 3300. Audio Manager ga prepoznaje ali PC Suite nikako. U čemu je problem !?
Zanimaju me vaša mišljenja o ovoj Nokiji. I ako netko ima neke dobre linkove ...
ima li ko kameru za nokiu 7210?kakav je kvalitet slika i isplati li se kupovat
uputstva na hr za nokiu 6100?? hvala
ovo je jedan te isti mobitel donja slika europska verzija gornja slika američka moje je pitanje koji vam je bolji?
Dali neko zna moguli se sve java igre i programi sa 3650 koristiti i na 7650,a da gdije cu pogledati neku sliku koja je uzeta kamerom sa 7650
Dal' netko moze reci koja je cijena tu u slavoniji na crnjaka, i dal ide kamerica na nju?:confused:
kada dolazi u hr??
Ovako...imam pitanje i problem jedan... Imam Nokiu 8310, verzija softa je 6.04. Koja je najnovija verzija softa za nju, kaj dobim s njim i jel mi se isplati nadograditi? ima li neka stranica di je popis sofvera i koje su izmejne... Problem: Za jednu osobu u imeniku mi ne želi prikazitvat...
Kada izlazi??? E da i cijena???:afro:
Molim Vas neki site gdje mogu naći dosta stvari za nokiu 7650 (programi, melodije) thnx.. i koji je user i pass za onaj ftp site na kojem se nalaze stvari za nokiu
ako netko zna koji je zadnji soft za taj mob, jel ima neki noviji od 4.01??? hvala
Zanim me sta kazete za nokiju 3510i. Je li veca ili manja od 3410, moze li se povezati sa kompjuterom. Ako moze mogu li se prebacivati melodije i igrice sa kompjutera? Ako moze onda je extra.
Cijena 7899 kn,crni(izgleda da će samo u njoj biti dostupan) www.vipnet.hr/cw/d_show?type=cw&id0=31&id1=47&id2=57&idmanu=10245
Zanima me koliko slika može primiti 7210 u jednoj MMS poruci? Pokušao sam kolegi poslati 8 slika u jednoj poruci (sa T68i na 7210) ali mu se samo vrtjela ona koverta sa spajalicom.Niti nakon 3. slanja nije bilo promjena. Dok 3510i može bez problema primiti 8 slika. U čemu bi mogao biti...
Pozdrav! nabavih ovu Nokiu pa me zanima znate li koju wap stranicu za skidanje wallpapera,igara, programa svih vrsta? Ajde please sjetite se pa da poskidam nešto. THNX
Hej ljudi stvarno me j*be ovaj PC Suite!!! Hej jedva sam uspije spojiti 3650 sa compom preko IC-a, sad ne mogu (ne znam) da prebacim java igre! sa www.terracro.com skin ".jar" i ".sis" igre i nemam blage veze kako da ih prebacim! kad ih zelim poslati nesto nece!Sta bi se po pravilu trebalo dasiti...
Evo napokon je moja jedna stara nokia 8210 skroz prestala raditi. Naime, jednostavno se baterija više ne puni. Što bi tu mogao biti problem (punjač, baterija....) i isplati li se to popravljati?? :confused:
Ovako, da pitam vas: Da li se isplati za skoro pa novu 8850 dati Sony Ericsson T300 s kamerom (isto skoro nov)? Jel bi mi se to isplatilo? Hvala unaprijed na odgovorima
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma