ovako znaima me dali postoji CAMERA za nokiu 3300...koliko kosta i jeli u prodaji.... HVALA!
eh, nadam se da mi neko moze pomoci sa ovim. naime, imam nokiu 6210 i desava mi se to da kada upalim mob. javlja mi neku gresku tipa "SIM card not accept". par puta ugasim mob., pa ga upalim i sve je ok, medutim, za par minuta mi nema nikakve mreze i kaze da je potrazim...medutim nikakvu mrezu...
jeli moguce umreziti nokiu 6600 s kompom pa izvesti nesto preko nje kao sto je spajanje na internet preko mreze, a onda preko realonea gledati npr HRT na 6600ici bez da derem gprs i ine?
Halo , dali ko ima HR-menu za nokiju 3310 i sto je sve potrebno da se taj menu ubaci u nokiju . Hvala na odgovoru .
treba bi mi softwer za kompjutor koji ce mi uploudat java igrice na kompjuter priko odgovarajućeg kabela. molin vas recite mi koji mi softwer odgovara i gdje ga mogu nać
Evo ljudi imam par pitanja pa ako tko zna molio bi da mi odgovori: Sestra mi ima 3510i i igrice su totalno lose :angry: . Sad bi je ja ubacio nove, ali neznam niti jednu wap stranicu di ih ima pa ako neko zna bilo bi dobro da mi napise. Isto me interesira je li tko zna koliko dode kabel za...
Ljudi, Konačno sam našao mob koji bi mi trebao zapeti u džepu barem 8mj-god dana. Obzirom da mi se to događa iznimno rijetko, za razumjeti je razlog mog nestrpljenja kad bi ova igračkica mogla vidjeti svjetlo dana u nas ili okolici (A, I). Da li netko ima ikakvu info, osim one općenite: prvi...
Dali je nekome uspjelo ovo ? Na IRC-u se govori o nekih par igara koje bi (za sada) trebale raditi ... Osobno sam pokusao 'Sonic', instalacija prolazi bez problema medutim igra se nece pokrenuti :-((( Ako netko moze probati i sa 6600 jer bi na njoj trebalo biti jos jednostavnije jer ima vise...
evo cool telefon za prosječnog rvata i onog tko je glasao za HDZ ima sve ia nema ništa. šalim se ima sve potrebne funkcije za prosječnog korisnika, a ne škripi pod prstima i ne izgleda ko da su je radili klinci na praksi. Stvarno je kompaktna. istina ima prastari zaslon ko od 5110 ali je stvar...
ccccccccccc
Prodajem 3650 za 2000 kn sa orginal torbicom i 16 mb karticom,plave boje.Ako je netko zainteresiran u području Zagreba neka mi se javi. Što mislite o staroj legendi-Nokii 8210?
Kupio bih nokiu 6600 na crno, ali nenzam koliko je to ''sigurno''. Kako se ostvaruje garancija? ima li tko kakav savjet?
http://www.nokia.com nova nokija jipi! klik na link za specs!
Cao svima, postavio bih vam par pitanja u vezi sa problemima Nokia mobitela koje sam poceo da opazam i to modelima 3650, 7650, pa evo sada i 6600 kod kojega su, koliko sam upoznat, zaboravljene da se ugrade odredjeni softwerske komponente. Naime, imam jedan problemcic sa svojim modelom 3650 a...
http://www.nokia.com/nokia/0,,47550,00.html komentari?
Inače fotke možete pronaći http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=2558 :)
kupio sam je u ducanu....naime kad stisnem tipku za strane(za pojacavanje) ne reagira, a tek kad ga restartiram pocne reagirati....jel se to nekom dogodilo?
:afro: Usporedba je malo nezahvalna ali sto mislite tko ce se vise prodavati,Nokia 6600 ili Sonyericsson P900?
I ovaj mjesec su ugodno iznenadili rezanjem cijena tako da sada 7250i možete kupiti za 3591 kn. www.vipnet.hr
Imam problem u povezivanju 6510-ice sa Logo managerom(ver 1.1.9) preko IrDA. U podešenjima sam stavio i na IrDA(drivers) i na Direct Ir ali mi neće spojiti telefon. Kada mi je na IrDA(driverima) onda se spoji na 2 sekunde pa 10 nije povezan(i tako se stalno ponavlja) i ništa nemogu raditi. A za...
Ajde mi dajte neke dobre stranice gdje mogu besplatno skinut igre i ostalo za NOKIU 3650?:angel:
Imam onu glupu NOKIU 3650 koju bi najrađe zašiljila u zid. Instalirala sam neku igru koja izgleda uopće nije kompatibilna s mojim mobom i sad mi bez veze zauzima prostor a ne mogu je ni pobrisat!!! I ŠTA DA RADIM??? i onda npr instaliram onu igru BOUNCE i prođem sve levele i skinem s neta nove...
da li mogu na net preko kompa i ovog telefona??? sta mi je sve potrebno?? driver, kabal, program??
dali postoji hrvatski T9 za nokiu 6100 (recimo, u novoj verziji software-a)???
http://www.nokia.com/nokia/0,,47814,00.html komentari?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma