kak mogu poglasnit mp3 koji mi svira? jel moram za to skinut neki poseban mp3 player?
Ovo pitanje mi nije potpuno jasno. Na telefonu imam 2.2 mb slobodnog prostora (mada mi ne pokazuje baš tačno). Kada hoću da prebacim recimo mp3 (a njih inače čuvam na MMC), najveći fajl što sam uspio da prebacim bio je 5.26 MB velik. Zašto ne mogu više? Trenutno mi je phone memory vrlo rasterećena,...
Sa svoje Nokie ne mogu provjeriti stanje na racunu ako je u njoj VIP SIM kartica. Dakle ja uredno otipkam *101#, a on meni javlja PROVJERI USLUGE MREZE??? Ako stavim u mob Cronet SIM i utipka *100#, radi bez greske. Ima li tko pojma kako da rijesim problem, s obzirom da sam na VIP-u? Tnx.
Na kom sajtu naći dobrih i besplatnih? Posjećujem enemytarget, ali mi on nije dovoljan :) p.s. posebno me zanima gdje da skinem hrvatsko-engleski rječnik, ili srpsko-engleski, svejedno
Nokija je liniji 68xx mobilnih telefona, namijenjenih korisnicima koji pišu puno tekstualnih poruka, dodala još jedan model, 6822. http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=1593318&idnews=5476102
Prije dva dana kupio sam Nokiju 7200, staru 4 mjeseca u jako dobrom stanju. Primjetio sam samo nekoliko laksih ogrebotina po unutarnjem zaslonu pa me zanima cime ih najefikasnije ukloniti? Drugi problem odnosi se na mehanizam preklopa. Telefon se uredno rasklapa i sklapa medjutim sa jedne strane...
Molio bih pomoć. Neznam kako pojačati ton u slušalici na nokii 3220, kad se javim na zvučnik sve je ok ali kad se javim ''normalno'' zvuk je pretih... hvala
Ljudi da li se isplati dati svaku kunu za ovaj mob? Šta vi koji ste kupili kako vam se čini mob. I šta bi mi preporučili nešto slično ali da je cijena oko soma i pol kuna. :thumbup:
Engleska i/ili Srpska verzija za download: Nokia 1100 Nokia 2100 Nokia 2110 Nokia 2300 Nokia 3100 Nokia 3110 Nokia 3200 Nokia 3210 Nokia 3220 Nokia 3300 Nokia 3310 Nokia 3330 Nokia 3410 Nokia 3510 Nokia 3510i Nokia 3650 Nokia 3660 Nokia 5100 Nokia 5110 ...
dakle problem je sljedeci... nemogu se spojit na pop3 server za skidanje mailova... GPRS ukljucen i funkcionira pri gledanju wap stranica i sl., no prilikom spajanja na pop3 - javlja grešku "niste pretplaceni na GPRS" eto... nadam se da cu dobit koji pametan i koristan odgovor... :) tnx! S.
dobijem mobitel a nigdi ne mogu naci da za njega ima kabel za spojit na komp. moze li mi netko reci postoji li ista da ne brisem sve slike,melodije i igre sta sam skinila. radi se o 2650 svakome :kiss: za pomoc
Free preko 350 igara za Nokia S40 telefone 3100 3200 3300 5100 6200 6220 6225 6230 6585 6610 6650 6800 6810 6820 7200 7210 7250 -> www.NokiaS40.cjb.net ]
ah, evo kupila ja novi mob....pa sam to htijela podijeliti s vama zasad sam zadovoljna jedino mi se ne sviđa kaj nemrem odredit koje boje će svjetlucat, ima samo opcija svjetli ili ne svjetli. ima li tko kakvih iskustva s ovim mobom? tralalalalalala :spin:
skinijo sam novi software za 3510i i sad me zanima kako se fleša što mi treba dali se može sa običnim serial ili usb data kablom za 3510i
Ej ekipa evo bio sam u handy centru i trazio kabel za nokiu 3310..frend mi je rekao da mi moze nabaviti shemu za kabel koji bi sam izradio....zato mi treba pomoć i molio bi nekoga ako ima shemu da mi pomogne(znam da je kabel slican kao za 3510...please...
Dal znate možda stranicu gdje mogu naći onu melodiju koja se pušta u reklami od nokie 3220? reklama je često na rtl-u! Melodiju u toj reklami je Savršena!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala unaprijed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
...mislim da se radi o DKU-5 USB kabelu pa bi molio informacije o cijeni dotičnog kabela,ako netko zna...
Pitanjce, koliko se može dobiti za ovaj mobitel koji je star manje od mjesec dana s garancijom, ali kodiran na Cronet, odnosno T-mobile...
Zanima me gdje mogu naći awb format melodije ili kratke wav melodije za Nokiu 6600? Ili još bolje ako neko zna neki mp3>awb konverter ili mp3>wav konverter :evil: ;D :comp:
Prošla je godina dana otkako su se NOKIE 5210 prodavale u dućanima, zanima me dali se nekako može doći do tih starih nokia koje nisu prodane (da su nekorištene)?
Da li je moguce fajlove koje primam preko bluetootha pospremati na karticu, a ne u intrernu memoriju telefona pa na karticu. znam da to na n-gage nije izvedivo jer fajlovi koji stizu preko blua spremaju se u dolaznu postu u obliku poruke, e sad slijedi ono - da li postoji kakav program za gore vec...
Eto ima nas još koji se unatoč ekspanziji tehnologije (kamere, MMS, GPRS, itd.) služimo dobrom starom Nokiom 3310. svrhu obavljanja telefonskih razgovora obavlja prihvatljivo i u potpunosti izvršava sve od nje očekivano. Međutim, odnedavno se sama od sebe ugasi. Baterija nije (nadam se ) uzrok jer...
prvo sam prošli tj. resetirao mob,pa formatirao mmc karticu-jedva-pa sad resetirao opet,jer mi je srao,sms editor closed i još puno sranja za koje neam pojma šta znače!znaci nigdje u mobu gdje su se trebala slova upisivati ,nisam mogao to ,samo brojke...e,poludio sam,a imam ga tek 2tj.!+kada sam...
Hitno mi treba data kabel za 6230 ili IrRed ili Bluetooth adapter, gdje kupiti? Nisam iz ZG-a pa bi bilo dobro ako netko zna neku web stranicu koja ima nešto od navedenog pa da mogu naručiti online. Ja sam malo guglao ali bezuspješno.
kupio sam trustov mmc card reader,ali nikako mi nece ocitati mmc karticu komp,pise da nista nema u blokovima...a skinuo sam te neke drivere i nece ocitat nece,pa analogno tome ne mogu prebaciti programe...helpajte??
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma