zanima me koliko trenutno ova 'matrix' nokia vrijedi na trzistu i zanima me dali ce joj vrijednost rasti. molio bi da odgovore strucnjaci :thumbup:
EKIPA, u oglasniku sam vidio da se 7260 prodaje za 1450 kn. pa me zanima, da li se isplati? molim za pomoć. karakteristike su mi sasvim pristojne,
...kako instalirati Java igru;aplikaciju na mob...ovako,kad mob spojim na komp,otvori mi ga kao hard(...G:...),ali,otvori MMC karticu,a ne i mob...a Java se može spremat samo na mob u internu memoriju do koje ja ne mogu doći... ...
Ima netko? Ja sam se bas zagledao pa me zanima da li je za preporucit ili ne? Vidim da je ima u oglasniku za 1350 kuna novo.. Dobre strane? Lose strane? Tenks..
Ljudi ako mozete pomozite znam da ni jedan od ovih telefona nema symbain ali meni se nekako sviđaju molim vas ne preporucujte npr. 6600 ili 7610. samo 7600 i 6230. Molim one koji imaju ove telefone da mi preporuce koji da kupim od ta dva. :bunny: :bunny: :bunny:
Nokia 6230, the best Nokia phone in series 40, probably found its successor, the Nokia 6230i, as today a detailed photo gallery and information was published on PGCW.com. A spy photo of this model was revealed for a first time in June 2004 and since then, no other related info. The PGCW.com is...
Imam Nokiu 5100 - serija 40 (kao 6610, 7210) i zanima me da li se moze prebaciti GIF slika kao wallpaper da bude animirana. Kada prebacim sliku (PC suite-om ili Oxygenom) na ekranu bude samo prvi frejm, tj. staticna je. Zna li neko rjesenje?
El se mogu negdje za theme za 6230, i kako to instalira?
dali nek moze da mi posalje neki program ili link, da bi mogal da nemestim svoju nokiu6600 da mi zvoni video ring tone. (naravno nesto free) moj e-mail je> gvozdovic@yahoo.com pleas help...................................... :comp:
skinuo sam nokia multimedia connverter i trazi me product serial number.di ga mogu naci?
stigla 6170_ica. cijena joj je 3000 kn. uživo je savršena. lipo leži u ruci. močno izgleda. samo šteta šta i vanjski zaslon nije 65t boja nego 4096.
Evo linkovi odakle se mogu skinuti kalkulatori za otključavanje nokie evo ovo je za sve nokije: http://homepage.ntlworld.com/danluik/cyber_5.4.zip ovaj program, može i otključati phonelock telefona remote: http://homepage.ntlworld.com/danluik/Ultimate.zip i evo još verzija programa......
U poslijednje vrijeme imam probolema sa spajanjem preko Bluetooth-a,prepozna ona mob ili racunalo ali kad se treba spojit ili poslat nekakav file ponekad se spaja po minutu dvije i onda pukne veza!Stvarno ne znam u čem je štos?
Ima frend Nokiu 6230 i skužio sam da kod slikanja pri slabijem svijetlu slika titra? Kada se uključi night mode, slika se poboljšava...je li to problem mobitela ili to tako treba biti? Thanks!!!
Da cujemo misljenje korisnika koje mobove koriste...
prije nego sta iskesiram dva soma kuna zelim isprobat taj mob, a ne znam nikog ko ga ima. zato nudim nekom iz zg da mi iznajmi mob na 24 h. platim mu 100 kn. kao garanciju ostavim svoju osobnu i ak mu treba jos i svoj gd 75 mob. zainteresirani, 091/5117228 ozren
Imam Nokiu 7610 i ima opciju zakljucavanja, tj. kada se koristi ta opcija nemoze se pristupit nijednoj funkciji moba bez sifre, a kako si planiram uzet i Nokiu 6230, zanima me dali i ona ima takvu opciju?
Dali netko slučajno zna adresu neke internet stranice na kojoj mogu saznati cijene mobitela u francuskoj, španjolskoj? Hvala
Stigla i 7270, odlicno izgleda...jedan primjerak vec u kolekciji :)
jel netko zna gdje se to može???
namjeravam si kupiti 8910 ali je nikad nisam imao u rukama duže od 20 sec. a nisam nikad prije imao nokiu jer sam BIO zaljubljen u siemense (zbog praktičnosti). dali se isplati taj mob. npr. ne želim mob. s kamerom i nemora imati u boji display... hvala
Imam eto tu Nokiu ali nisam baš zadovoljan s baterijom.Ne koristim previše kameru (gotovo nikako),koristim je samo za poruke i telefoniranje,ali baterija mi izdrži najviše 3 dana,baš prava nesreće.U startu sam prva punjenja i to sve dobro obavio.Zanima me el znate gdje bi mogao kupit jaču bateriju...
prodajem nokia data kabel za 3100, 3220 i 3510i za 100 kuna!
evo ubo ja mobitel i za sad sam vrlo zadovoljan. par komentara: - istina je za prašinu. držim mob po džepovima i evo maloprije mi je neka dlaka ušla pred ekran pa sam je prčkao van. - joystick mi se čini osjetljiv ko i kod ostalih mobitela. da, može se desiti da krivo klikneš (hoćeš sredinu a...
Pomoc, imam nokiu 6230 kada stavim mp3 na MMC pri reprodukciji svijetlo je stalno upaljeno, dali je moguce ugasiti svijetlo.
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma