Skinuo sam ga prije nekoliko dana ali nikako da skuzim kako prebaciti slike, melodije i ostalo na 3220. Molim pomoc, unaprijed hvala
Instalirao sam PC suite,pokrenuo se Get Connected wizard,ja uključim kabel na USB kako je napisano u 3. koraku,onda i mob(tu XP izbaci baloon_Device not recognized) i čekam... čekam... ni nakon 30 minuta se nije ništa promijenilo ni pomaklo.Kraj kursora je pješčani sat ali nikakva aktivnost se ne...
AKO JE MOGUĆE Bili moga na svoj jad od moba stavit: BT( ima neke šanse (minimalne) IrDA(duboka sumnja) Još malo memorije(gotovo nemoguće) I cijena (vjerovatno 0 kn) :thumbdown n3220
Pomoć!!! Kad spojim Nokiu 3310 na komp i pregledavam phonebook, ne vidim nijedno ime - svi brojevi su tu, ali imena nema. I to sa svakim programom - Oxygen, LogoManager, MobiEdit... sve živo... i ništa. :-/ Jel ima ko kakvu ideju?? Sretan Uskrs, btw! :bunny:
imam nokiu 3650 i formatirao sam je ! nakon formata da pokrenem smart movie ne moze ! izbaci mi error : app. closed smartmovie ! probao sam od prijatelja ubacit mmc ali isto je izbacivalo ! help me pls i kako mogu zamjeniti staklo od kamere posto je puklo :( ako mogu sam ikako :(
izašla je nova nokia iz serije 8xxx!!!!!!!!!!!!!! izgleda ko stara nokia 8850! Više o njoj na NOKIA!!!!!!! KAKO VAM SE SVIĐA???
dugoočekivana nokia 6680 NOKIA 6680 nokia 6681 ista ko 6680 ali bez dvije kamere, tj nije 3G NOKIA 6681 i nova preklopna nokia 6101! ista je kao samsung E700! NOKIA 6101
Pozdrav svima! Nedavno sam dobio 6620 i stvarno je super telefon :thumbup: Medjutim, pitam se mozel se isti dekodirat za koristenje na nasim prostorima, i ako da, je li sigurno da ce raditi, jer sam svjestan da ima problem sa mreznom frekvencijom :(
Imam nokiu 3220 i želim da mi bude modem ali kad uđem u add new hardwere piše mi da trebam izabrat utičnicu ali ima samo com1 i com2 a a mob mi je spojen USB-om ima mogu li to kako napravit? :confused:
kupio sam no-name usb kabel za nokiu 6230 i nakon par spajanja mi je puko jedan plasticni cepic koji sluzi da se kabel utakne u mobitel. kabel i dalje funkcionira, ali sad moram s jednom rukom drzat da bude utisnut. pa mi se zna desit da mi stisak popusti, kabel ispadne, pukne veza itd. na stranu...
Kako je to moguce da mi se mob zablokirao (Nokia7650) zbog pune memorije, nije se dao upaliti i morala sam u Mobisu ugraditi novi softwear!? I sad stalno moram paziti dok slikam,itd. da je opet ne zbloksam, da ne bude "memory full"!! Jel se to nekome jos dogodilo?
Zanimalo bi me da neki korisnik nokie 3220 mi kaze kakvi ima dojam? :spin:
Nabavio sam Nokiu 6610i i ispada da ne mogu slati ni primati slike i melodije preko IrDA! Postoji li način da se to ispravi, možda nova verzija softvera?
već sam i sebi dosadan sa tim novim nokiama, al tek toliko da vas obavjestim: ukratko: nokia 6155: preklopni, 1 megapixel, 8x dig. zoom sa bljeskalicom, 2 ekrana, unutarnji 262000boja. izlazi 4Q 2005. nokia 3155: preklopni, 2 ekrana. vanjski monokromatski, unutarnji 262000 boja, 12MB...
Dali je moguće printati imenik sa nokie 6230? Tj. dali je bilo kako moguće isprintat imenik iz Nokia PC Suite?
Imam 6230 staru nekih 6 mj. zanima me koliko mogu dobit za nju? Što mislite?
Postoji li ikakav način za povezivanje Nokie 6220 s kompom???
Prvo da počnemo sa novom N6230i. Najvažnije značajke: 1.3 megapixel kamera, 32MB memorije i MMC kartice do 512MB, Animirani 3D menu stereo music player sa FM radio više o njoj na Nokia 6230i!!!!!!!!! Dalje imamo N6021 Nije ništa posebno, ima 65536 boja, ekran 128*128, bluuetooth, serija...
1.sa kojim programom da prebacam aplikacije na nokiu 6600 preko bluetoota? 2.koji je najbolji video recorder da snima neograniceno sa zvukom a da to lici na nesto?
imam pitabje imam nokiu 6600 i 2mpx ne frade a nokia to ne popravlja na garanciju...zasto?ima li netko 7650 i dali ju prodaje???
Zasto nemogu primiti sliku ni melodiju sa drugog telefona na nokiu 7250i? Mislim stvarno je to glupo... Da li napravili patch ili izdali novi software ?
moj frend ima nokiu 7250i i ima problema s spajanjem mobitela na kompjutor... pokušali smo i s USB kabelom,DATA kabelom i infracrvenim adapterom... USB i DATA kabel uopće ne prepoznaju mobitel kad ga spojimo,dok IR prepozna mobitel ali nemoguće je bilo što poslati s kompjutora na mobitel i...
Molim za iskustva. Cini se da ovo nije lak posao, zanima me je li to uspjelo kome iz ovog foruma. :wstupid:
Imam usb kabel. S kojim programom mogu ubacivat slike, melodije i igrice u nju? I gdje mogu nać taj program i crack za isti? Hvala
već dva puta mi se desilo da mi vibracija nije radila jedno 2 dana i onda opet proradi. otprilike jednom u mjesec dana da mi je to bilo :) do čega je i šta da radim?
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Order threads in...
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Pravila foruma